GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat, Nintendo DS, Wii

Elles prefereixen al lampista

El 20% de les espanyoles juga a diari a la consola, la majoria superen els 25 anys i trien a Super Mario Bross
By , on 8 de juny de 2010

Els Sims, un dels jocs preferits entre les dones

Qui us a dit a vosaltres que el nostre joc preferit era Wii Fit Plus? Doncs, no, no, no. Us equivoqueu i molt. Les dones cada cop juguem més a la consola i ens encanta en Mario, el lampista del clàssic joc Super Mario Bros. Això sí, no esteu tan equivocats, el nostre segon joc preferit és Wii Sports, després venen els Sims, Brain Training i el clàssic Tetris.

L’autora d’aquest simpàtic estudi és Asunción Bernárdez, professora titular de la Universitat Computense de Madrid, qui ha passat una enquesta a més de 900 jugadors per tal de saber els seus gustos i preferències en aquesta matèria. L’autora de l’estudi volia saber com es mou una dona en un món que a primera vista només és per homes.

De les 923 dones que han participat en aquest estudi realitzat amb la col·laboració de Nintendo Ibérica, el 35% tenen entre 18 i 25 anys, mentre que el 65% supera els 25. Segons Asunción Bernárdez aquest resultat ha estat una de les sorpreses més grans, perquè que en aquests moments hi hagi una generació de dones adultes que juguen als videojocs significa que les dones cada cop s’acosten més a la teconolgía.

Altres dades interessants a mencionar és que les dues consoles amb un percentatge més elevat entre les usuàries femenines són Nintendo DS, amb un 56,8% i Wii amb un 47,5% de les usuàries. Però tot i així les aficionades als videojocs no es conformen a passar l’estona amb una única plataforma. El 41% té entre 2 i 3 consoles, i així poden optar a més jocs. Més de la meitat de les enquestades confessa que té més de 12 jocs.

I per acabar una altra dada molt significativa, les dones, igual que a la vida real no ens conformem amb coses simples ja que busquem jocs que a part de divertir-nos ens facin aprendre coses noves o ens ajudin a millorar les nostres ja excel·lents habilitats mentals. Als protagonistes del joc els exigim que es comportin bé amb la resta de personatges i no ens agraden els “guaperas” sense cervell. Als videojocs, com a la vida real, també guanyen els llestos.

Així que fora tòpics, nosaltres també sabem jugar. Tenim gustos diferents, clar està, però ja sabeu que us tocarà compartir-nos amb el lampista més famós… no és gaire atractiu, però té el seu encant.

Comment | Trackbacks Closed.

1 Comment en “Elles prefereixen al lampista”

1

Hi ha tres tipus de mentida, les mentides normals, les grans mentides, i l’estadística.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio