GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
ps3

El Wonderbook de PlayStation 3

Els més petits de la casa juguen i llegeixen llibres amb la PlayStation 3
By , on 10 de juny de 2013

L’any passat va sortir al mercat ‘Wonderbook: El libro de los hechizos’, un nou videojoc que combinava l’entreteniment dels jocs amb la literatura i el foment de la lectura. Tot el que sigui per fomentar aquest hàbit en els més petits és molt positiu. I, per això, cal destacar la feina realitzada per l’escriptora J.K. Rowling, la mare de la saga ‘Harry Potter’, que va fer que molts joves s’interessessin per llegir. ‘El libro de los hechizos’ és un videojoc per PlayStation 3 on s’expliquen les aventures del jove mag a Hogwarts. Amb l’ajuda de la PlayStation Move es poden realitzar encanteris i superar moltes proves. Però el més important és el Wonderbook, que gràcies a ell es pot llegir i jugar amb la realitat augmentada alhora.

La iniciativa de Wonderbook és molt bona, però malauradament, fins ara, només hi havia al mercat el joc de Harry Potter. Però ja ha sortit a la venda ‘Diggs Nightcrawler’, una història de detectius que farà gaudir al màxim els més petits. ‘El libro de los hechizos’ va ser un complet èxit, amb més de 80.000 unitats venudes, el que fa preveure que passarà el mateix amb el detectiu. Per poder jugar-hi, però, cal una connexió a Internet, la vibració al comandament, la PlayStation Move, la càmera PlayStation Eye i el llibre. A les pàgines del llibre s’hi poden veure codis que, a primera vista, no diuen res, però que un cop els detecta la PS Eye, mostren una realitat completament diferent i espectacular, amb gràfics de gran qualitat.
Els productors dels dos jocs asseguren que és un llibre interactiu que explica històries per nens. Ja que és un joc destinat als més petits de la casa, és més recomanable que els pares juguin amb els seus fills o vegin com realitzen totes les tasques, per tal que el joc sigui una experiència familiar completa. Amb ‘El libro de los hechizos’, però, els nens aprenien encanteris i consells per ser bons mags. Però amb ‘Diggs Nightcrawler’ cal seguir episodi a episodi per descobrir el final de la història.

A ‘Diggs Nightcrawler’, el protagonista es veurà incriminat per l’assassinat del seu millor amic. Haurà d’explorar per la Library City per poder demostrar la seva innocència i trobar el verdader assassí. És una història que està inspirada en les novel•les negres, de crims i assassinats, però adaptada pel públic infantil. PlayStation ha informat que està treballant en la producció de més històries per Wonderbook. De moment, caldrà esperar fins a finals d’any per poder gaudir de ‘Caminando entre dinosaurios’.

Foto de Pop Culture Geek a Flickr

Comments and Trackbacks closed.

Comments of “El Wonderbook de PlayStation 3”

We have closed the comments.

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio