GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

El videojoc ‘Star Wars: Battlefront’ arribarà el 19 de Novembre

El títol serà disponible per PS4, Xbox One i PC
By , on 24 de abril de 2015

El videojoc ‘Star Wars: Battlefront’, inspirat en la saga cinematogràfica ‘La Guerra de les Galaxies’, arribarà a les consoles de nova generació PlayStation4, Xbox One i per a PC a partir del proper 19 de novembre. El joc permetrà utilitzar armes i vehicles propis de l’univers creat per George Lucas, a més de ser possible gaudir-lo en mode multijugador; essent els principals atractius per a fer decidir-se als fans de la saga a provar el joc.

S’havien escoltat rumors sobre la seva existència i el possible llançament d’un nou videojoc inspirat en l’univers de Star Wars. Unes recents filtracions han despertat l’interés i l’esperança d’una comunitat de jugadors ja que el videojoc ‘Star Wars: Battlefront’ arribarà a PlayStation4, Xbox One i PC el proper 19 de novembre. Un títol que ha donat la campanada i, sens dubte, es col•loca entre els videojocs més esperats per aquest 2015.

Desenvolupat per Dice, que alhora pertany a l’empresa Electronic Arts, i Lucasfilm, propietària dels drets de la saga, han desvetllat el primer tráiler del joc en el qual apareixen soldats imperials i un petit aperitiu sobre el funcionament del sistema de batalla d’aquest joc bèl•lic. Segons els responsables del projecte, aquest nou títol inspirat en la cèlebre saga cinematogràfica promet una “autèntica i immersiva experiència” amb una “acció èpica” sobre escenaris emblemàtics i ben reconeguts de la saga de pel•lícules espacials.

Segons els responsables del projecte, ‘Star Wars: Battlefront’ permetrà als jugadors disparar armes blasters, muntar en motos de la categoria speeder i snowspeeders, dirigir els tot terrenys AT-ATs; tots ells vehicles i objectes propis de l’univers de ‘La Guerra de les Galaxies’. Tranquils jugadors, també podreu ser els comandants del mític Falcó Mil•lenari de Han Solo. Les batalles es desenvoluparan en alguns dels planetes més emblemàtics de l’univers Star Wars com Endor, Hoth, Tatooine i l’inexplorat Sullust.

En aquest joc, el jugador es posarà en la pell d’alguns dels personatges més inoblidables de la trilogia original com Darth Vader i Boba Fett. A més, s’inclourà un ampli ventall de modus: des d’opcions multijugador competitiu de fins a 40 persones, passant per missions en solitari que es podran disputar fins i tot en pantalla partida sense connexió, o en modus cooperatiu a través d’internet. Un gran nombre d’opcions de joc per a gaudir d’aquest videojoc bèl•lic que promet complir les expectatives dels fans.

Imatge: Star Wars HQ

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El videojoc ‘Star Wars: Battlefront’ arribarà el 19 de Novembre”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio