GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Esports

El videojoc FIFA 2011 incorporarà l’estrident soroll de les vuvuzeles

By , on 26 de juliol de 2010

Rooney, una de les estrelles del joc

Vuvuzela, o com deixar sord a qualsevol. Després d’haver superat la ressaca de futbol del Mundial de vuvuzelàndia, ay perdò! Sudàfrica, d’haver cantat cada gol de la Roja i haver-nos emocionat amb el campió del món és hora de tornar a picar de peus a terra. És hora d’analitzar i mirar amb perspectiva l’esdeveniment; només així ens adonarem que el Mundial ha aconseguit grans fites però també ha recollit en el seu si dos dels invents més horrorosos que ha pogut concebre la humanitat: la pilota de platja amb la que es jugaven els partits (i que van deixar en ridícul a més d’un porter) i les vuvuzeles.

Aquest maleït instrument no només es capaç de deixar sord al veí més pròxim, pot arribar als 127 decibels, sinó que es colava a les retransmissions i tornava bojos als aficionats. Per intentar reduir la molèstia algunes cadenes van posar filtres a les emissions, només aconseguint reduir una part del soroll. Podríem anomenar-ho censura?, no sé, ja direu…

Doncs bé, sembla que a algú d’EA Sports li va agradar la idea. Per això han decidit introduir al FIFA 2011 l’opció d’incorporar al so ambient aquest molest soroll. Així ho ha confirmat David Rutter, productor del videojoc, que ha presentat les noves opcions que presentarà el producte. Segons els mateixos creadors: “El nou FIFA 2011 reinventa la personalitat de cada jugador per cada posició del camp”. Aquest avanç és possible gràcies a l’opció de Personality + que s’encarrega de produir en el joc el rendiment de cada futbolista de forma diferent, depenent del seu conjunt d’habilitats.

A més d’aquest extra trobarem la personalització del públic, en el que podrem incorporar càntics personalitzats a cada equip o lliga. També podrem crear el nostre propi himne si importem música al joc. És en aquest punt on trobarem l’opció d’introduir l’estrident soroll de les vuvuzeles. Sembla que haurem d’esperar a la pròxima edició per poder gaudir dels instruments típics de la cobla.

Potser cap membre de l’equip creador del videojoc va veure els partits del Mundial i va patir el cridaner instrument sudafricà, però els que si el suportarem sabem que serà impossible concentrar-se en el joc si sonen les vuvuzeles. Almenys ens queda el consol de que és una eina opcional.

El FIFA 2011 arribarà a les plataformes habituals a partir de la pròxima tardor. Segurament superarà en vendes als seus predecessors, fins i tot als seus principals competidors, però serà pels seus avenços i qualitat, no per incorporar un capritx com les vuvuzeles. Que en trobeu? Creieu que és una bona idea incorporar el soroll de les vuvuzeles?

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El videojoc FIFA 2011 incorporarà l’estrident soroll de les vuvuzeles”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio