GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

El shooter ‘Overwatch’ ja està disponible per a PC i consoles de nova generació

Gaudeix d’un joc competitiu i col•laboratiu
By , on 16 de juny de 2016

El joc shooter per equips ‘Overwatch’ ja ha arribat al mercat. El videojoc de Blizzard es centra en l’enfrontament d’equips de soldats, científics, aventurers i prodigis, qui tenen per objectiu controlar emblemàtics llocs d’un planeta; de tal mode que hauran de col•laborar entre ells i competir amb altres equips d’herois per complir les seves missions. ‘Overwatch’ està disponible per a PC i consoles de nova generació Xbox One y Playstation4.

Un total de 21 herois han de col•laborar per anar completant les diferents maneres de joc i adaptar-se a les diferents situacions per poder aconseguir arribar a la meta; de tal forma que l’equip conformat pel jugador aconsegueixi dominar els llocs més importants del planeta en el qual es troben. Els jugadors poden canviar d’heroi segons creen convenient davant les diferents situacions en el camp de batalla.

El president executiu i cofundador de Blizzard, Mike Morhaime ha destacat que la desenvolupadora ha treballat dur per “crear un shooter competitiu”, però que a l’hora tingui un cert aspecte cooperatiu al tractar-se d’equips de personatges. Una barreja que dona com a resultat un joc replet “d’acció frenètica” gràcies al seu variat elenc d’actors que han realitzat un treball excel•lent per a Blizzard, donant vida a uns personatges fantàstics.

Hem treballat molt per crear un shooter competitiu i un gratificant aspecte cooperatiu replet d’acció frenètica, a més d’un varipinto elenc d’actors increibles que ens enorgulleix acollir en la família de Blizzard

Overwatch disposa de diversos modus de joc per a herois de tot tipus. Les partides ràpides aparellen automàticament a jugadors amb aliats i oponents de destresa similar. D’altra banda, les partides contra la IA enfronten a un equip de jugadors humans contra oponents controlats per ordinador, que compten amb diversos nivells de dificultat. I també existeixen partides personalitzades que permeten a equips d’amics modificar en un cert grau regles del joc per poder tindre una experiència diferent.

En guanyar partides, els jugadors pujaran de nivell i obtindran caixes de botí. Aquestes contenen crèdits del joc o fins a quatre objectes cosmètics per personalitzar als herois mitjançant aspectes, grafits, frases parlades i noves animacions. Però també poden contenir aspectes llegendaris que modifiquen completament l’aparença dels herois. Així doncs, la personalització i millora de l’heroi és un al•licient més per esforçar-se en treballar en equip i així anar guanyant partides.

Preus i edicions per a tots els gustos

Els jugadors de PC amb Windows, de PS4 i de Xbox One ja poden jugar a Overwatch: Origins Edition a un preu de venda recomanat de 59,99 euros per a PC i 69,99 euros per a consoles a la seva pàgina web. Els jugadors de PC amb Windows també tindran l’opció de descarregar-se una edició digital para PC (39,99 euros disponible únicament en versió digital), que inclou els 21 herois i ofereix als jugadors l’experiència de joc fonamental de Overwatch.

Tanmateix, Blizzard ha llançat una Edició Col•leccionista Limitada d’Overwatch que es pot comprar exclusivament en tendes (preu recomanat de 129,99 euros per Windows, PS4 i Xbox One). Un producte que no anirà a parar a la nostra llista de les pitjors edicions col•leccionista, ja que conté un llibre d’il•lustracions a tot color, la banda sonora de Overwatch i una estàtua de col•leccionista de gran qualitat de Soldat: 76, l’alter ego justicier de l’ex comandant de Overwatch Jack Morrison.

Imatge: KniBaron

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El shooter ‘Overwatch’ ja està disponible per a PC i consoles de nova generació”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio