GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Clàssics

El projecte ‘Alice: Otherlands’ ja comença a agafar forma

Una nova proposta cinematogràfica, 'Alice: Otherlands'
By , on 10 de agost de 2013

El cinema és un mitjà poderós per donar a conèixer grans històries. Són molts videojocs que s’han convertit en pel·lícula degut a l’èxit de les seves vendes. En aquests casos, solen ser grans superproduccions, amb efectes especials espectaculars. És el cas de films com ‘Resident Evil’, ‘Tomb Raider’ o ‘Final Fantasy’. Doncs sembla ser que aviat podrem veure a la gran pantalla una nova adaptació, la de ‘American McGee’s Alice’. El director, productor i guionista japonès, molt important als anys 80, Tsui Hark, ha anunciat que participarà en la producció de la pel·lícula ‘Alice: Otherlands’. La idea és poder rebre finançament i la llicència per continuar produint més videojocs de la saga d’Alícia.

La història creada per Lewis Carroll dóna molt de joc al cinema, perquè mostra un personatge molt interessant que viu una aventura única, amb escenes i personatges molt ben caracteritzats, molt cinematogràfics. És sorprenent, però, que també arribi al món dels videojocs i el resultat sigui tant espectacular. A l’any 2000 es va publicar ‘American McGee’s Alice’, un videojoc d’acció que explicava la història de l’Alícia després dels fets dels llibres ‘Alícia al País de les Meravelles’ i ‘Alícia a través del mirall’. Al joc, un incendi destruïa la seva casa i morien tots els seus familiars, l’única supervivent era l’Alícia.

La pobra Alícia es torna boja i molt traumatitzada degut a l’incident. S’intenta suïcidar i acaba internada al psiquiàtric Rutledge. Aleshores el Conill Blanc es presenta per demanar-li ajuda per lluitar contra la tirania de la Reina de Cors, al País de les Meravelles. L’Alícia torna al país imaginari però, aquest cop, es troba en una situació molt tenebrosa. Tant la primera part com la segona van tenir molt èxit i van rebre molt bones crítiques per part del públic. La polèmica, però, ha aparegut a partir de la tercera part de la saga.

Resulta que, per poder seguir explotant el món de l’Alícia i renovar la llicència, els productors han decidit crear un projecte cinematogràfic: ‘Alice: Otherlands’. Consisteix en un conjunt de curts cinematogràfics (comparable a la pel·lícula ‘Animatrix’, de la saga ‘Matrix’), que intentaran explicar la bogeria de la pobra Alícia des de la perspectiva de mentalitats importants com Thomas Edison, Bram Stroker, van Gogh, Jack el Destripador, Jules Verne… Una combinació un tant curiosa, però plena de creativitat. Són històries que servirien per, en un futur, poder crear una pel·lícula i, encara més important, més videojocs de la saga. Per fer ‘Alice: Otherlands’, es buscaran escriptors i artistes de gran renom, però de moment només s’ha donat a conèixer la participació de Tsui Hark.

Foto / jackieleigh

Comments and Trackbacks closed.

Comments of “El projecte ‘Alice: Otherlands’ ja comença a agafar forma”

We have closed the comments.

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio