GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Nintendo DS, Videojocs

El professor Layton i la caixa de Pandora, un joc educatiu i per totes les edats

Seràs capaç de descobrir els secrets que amaga l’enigmàtica caixa?
By , on 30 de juliol de 2010

Un joc educatiu

Conta la llegenda que existeix una caixa que du la mort a aquells que s’atreveixen a obrir-la, serà certa? Amb aquestes paraules comença el joc de El professor Layton i la caixa de Pandora, un entretingut joc d’habilitat que segur mantindrà ocupats una bona estona als més petits. La història ens explica les peripècies d’una parella d’amics, el professor Layton i el seu jove ajudant Luke, mentre segueixen les pistes per aconseguir trobar la caixa de pandora, una relíquia màgica que augura una mort segura a qui gosa obrir-la.

Amb ells ens endinsarem en misteriosos puzles i endevinalles. Amb les pistes aconseguides de les seves solucions ens acostarem cada vegada més a la caixa. El viatge serà en gran part en tren, un tren del que aconseguirem un bitllet estrany, un bitllet sense direcció. Així, a on ens portaran les vies? Només jugant i passant nivell rere nivell ho descobrirem.

El joc està recomanat per nens amb edats a partir dels 7 anys, però a mesura que passem els nivells la dificultat augmenta, per això potser hauríem de pujar una miqueta més l’edat recomanada. Per mi 11 o 12 anys és la edat idònia, ja que al principi ho trobaran molt fàcil i aniran pujant la dificultat, aconseguint treballar les seves habilitats i millorar-les. Jugar a El profesor Layton és molt senzill, ja que amb la Nintendo DS només has de usar el llapis i la pantalla tàctil, tan fàcil com usar llapis i paper!

En el transcurs de la història anirem coneixent nous personatges i amics, alguns dels més importants són el professor i Luke, és clar; el Doctor Schrader, el primer personatge que trobà la caixa de Pandora, però que desgraciadament no pogué informar al professor a causa de la seva sobtada mort. També coneixerem a la Flora, una jove disposada a ajudar en la recerca, a l’inspector Chelmey i la Yaya Enigmia, tots carismàtics personatges i amics de Layton.

El professor Layton i la caixa de pandora és el segon d’una sèrie de jocs que començà amb El professor Layton a la villa misteriosa. Tots ells educatius i preparats per presentar un desafiament als més petits. I és que ara que la majoria dels videojocs ens arriben units a grans dosis de violència està bé trobar entre les prestatgeries alguna peça educativa. La millor forma d’aprendre és sense adonar-nos que ho fem, pe això crec que és molt recomanable que els nens juguin a jocs amb aquestes característiques, amb més valors i desafiaments mentals i menys violència.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El professor Layton i la caixa de Pandora, un joc educatiu i per totes les edats”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio