GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Clàssics

El primer llistat de vehicles de GTA V apareix al codi font de Max Payne 3

Serà el definitiu?
By , on 18 de maig de 2012

Mai se sap d’on poden sortir noves informacions sobre els llançaments més esperats de la temporada. Ja fa temps que els fans de GTA (Grand Theft Auto) esperen l’arribada de la cinquena entrega del famós videojoc però gràcies a un usuari dels fòrum GTAforums no hauran d’esperar fins el dia del llançament per descobrir alguns dels misteris i noticies més importants. I és que tot sembla apuntar que el codi font del videojoc Max Payne 3 podria haver descobert un primer llistat dels vehicles que inclourà GTA V. Com et quedes?

El llistat està format per 48 vehicles, 5 motocicletes, 10 helicòpters, un avió, 25 vaixells i 9 trens. Tot i que aquestes xifres avancen per la xarxa a un ritme vertiginós no hem d’obligar la facilitat en que un rumor s’escampa per Internet, sigui o no cert. De fet, fins a la data Rockstar no ha fet cap declaració al respecte, un silenci molt habitual per ells que possiblement es veurà trencat el pròxim més de juny, durant la fira E3 a Los Ángeles, un dels possibles esdeveniments que hauria pogut escollir l’empresa per fer publiques noves dades sobre el joc i la seva dada de llançament, encara avui desconeguda.

Sigui com sigui i es confirmin o no les suposicions, aquí us deixem el llistat de nous transports que un usuari de GTAforum ha extret del codi font de Max Payne 3. Si es cert o no, només el temps podrà dir-ho.

-Cotxes: apc, bobsleigh, benson, biff, bobcat, boxville, buccaneer, burrito, brzbus, casco, cadge, car_brzhatchplc, car_brzsedanplc, car_brzhatchjnk, car_brzsedanjnk, carga, cavalcade, cognoscenti, cs2000, chavos, dukes, dune, feroci, forklift, futo, furzen, fxt, gant, hauler, minivan, infernus, patriot, phantom, prairie, police, rancher, rhino, schafter, seinove, skimobile, taxi, vanpony, willard, winky, trash, railmu, flatty, snowplough.

-Motos: endure, jz125, s75, faggio2, Spike.

-Helicòpters: autogiro, bchopper, annihilator, bentham, maverick, hind, napalm, scamp, heli_vcpf, heli_tfe.

-Avió: Cuban 800.

-Vaixells: squalo, bassboy, chika, fisher, fishboat_a, fishboat_b, fishboat_c, fishboat_d, marquis, reefer, tropic, gunboat, sabs_boat, small_gb2, dinghy, p_mi_botfsh, whaler, woody, woody2, sporto, tinny, tug, contbo, smug, edsboat.

-Trens: cablecard, chairlift, subway_lo, subway_hi, train_carg, trainf_carg, trainr_carg, train_int, lighty.

Uns noms que segur donaran més emoció a un dels jocs estrella de la temporada. Com dèiem abans, es tracta d’un llistat no oficial que conté vells i nous coneguts, per això és molt possible que pateixi canvis fins al llançament del videojoc, sigui com sigui, aquí els tens!

Què et semblen? Creus que milloraran el joc?

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El primer llistat de vehicles de GTA V apareix al codi font de Max Payne 3”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio