GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Consells

El poker és un negoci per tots

Un jugador pot arribar a guanyar un mínim de 2.500.000 dòlars
By , on 26 de octubre de 2010

A bwin podràs sentir les mateixes sensacions d'un guanyador del poker

Fa ja un temps vaig llegir una entrevista d’un jugador de poker online que es dedicava professionalment dins la modalitat Poker Texas Hold em. Li dedicava una mitjana de 5 hores al dia i en guanyava bastant més que un mileurista  espanyol, això és segur. Aquesta informació em va cridar molt l’atenció i vaig començar a llegir més sobre aquest joc que cada vegada s’estava fent més important entre els internautes de tot el món. Encara que soni obvi, si alguna cosa triomfa a nivell internacional és perquè ha d’oferir alguna satisfacció universal.

D’aquesta forma poc a poc em vaig ser introduint en un univers molt complex. El que arriba a les oïdes del gran públic a penes és la punta d’un iceberg de les dimensions reals d’aquest negoci. Juga a poker i ho descobriràs. Els llibres escrits per jugadors que s’han fet rics se succeïen i pretenien comptar alguns dels seus secrets. Ja només en internet hi ha incomptables cases que ofereixen poker on line, per això cal tenir molt clar a quin accedeixes, ja que mentre que n’hi ha algunes amb prestigi n’hi ha altres que per a res no garanteixen ni el pagament ni que hi hagi sempre una taula on jugar.

I segons els estudis de mercat que han realitzat les grans empreses d’aquest tipus de negoci, el joc on line queda lluny de ser només una moda passatgera, ja que estimen que encara té el mercat espanyol un ampli marge de creixement i estimen que seguiran amb el mateix creixement en els pròxims dos anys. I d’entre tots els jocs on line, és el poker el rei absolut de la xarxa. Fins i tot per davant de les apostes esportives, que en un país futbolístic com el nostre ja és molt dir.

Aquest joc de cartes domina amb absoluta claredat sobre la resta. No m’estranya si s’ha calculat que només amb el poker s’ha generat el passat any uns 50 milions d’euros. En termes generals, el joc és ja la tercera activitat que més diners mouen a Espanya. I és precisament gràcies a l’aparició dels jocs on line el que ha rellançat aquesta activitat lúdica al nostre país. Concretament, es calcula que el joc a la Xarxa genera entre 300 i 600 milions d’euros anuals, un 40% més del qual ja feia l’any passat. Són, sens dubte, xifres a tenir en compte.

Una advertència que no vull deixar passar per alt. Hi ha estudis que analitzen l’impacte que té aquest tipus de jocs sobre la ludopatia. Casinos, jocs de màquines escurabutxaques i bingos entre d’altres ja són els causants que un 2% dels espanyols adults tinguin aquesta malaltia. I es calcula que un 3% està en risc de caure en això, que en xifres són 1,5 milions d’espanyols que estan afectats de forma directa.

Per a tots aquells jugadors que es considerin experts o hàbils, que hagin guanyat amb certa freqüència alguna partida, us presento un repte difícil de rebutjar. Estic parlant dels torneigs de poker on line, on els millors jugadors del món es donen cita als ordinadors de les seves cases. Un exemple d’aquest tipus de partides d’alt nivell està en bwin amb la 5a edició de les Grand Series of Poker: un marató de poker de 15 dies en el qual només els millors assoliran la glòria de l’èxit.

La sèrie completa té una bossa de premis garantida de més de 2.500.000 dòlars. Hi ha 15 esdeveniments principals GSOP entre els que podràs elegir, tots ells amb gegantines bosses de premis garantides. Et veus capacitat de lluitar per aconseguir-ne algun?

Com a colofó final, t’està esperant el Grand Slam, un emocionant esdeveniment Deepstack de 300.000 dòlars garantits. Els torneigs “deep stack” són aquells que es caracteritzen per disposar d’una millor estructura. És a dir, es parteix amb un major nombre de punts, els nivells solen ser de major durada i per tant, la seva durada és més gran que en els torneigs turbo. Els jugadors professionals de poker prefereixen els torneigs “deep stack”, ja que en aquests, el component sort té menor importància. Un bon jugador de poker, sempre voldrà disposar de més situacions on poder treure avantatge respecte els mals jugadors. Així que si et creus que pots demostrar als teus rivals en aquest torneig que ets el millor, aconsegueix el títol que li acredita com a rei de bwin Poker i et portas un suculent premi. És un repte només a l’abast dels millors, així que abans et recomano que practiquis bastant.

Aquest any, l’experiència en aquestes Grand Series Of Poker serà encara més espectacular. I el millor és que participar és molt senzill. Primer s’ha d’iniciar el programari de descàrrega de bwin Poker fent clic sobre la corresponent icona a l’escriptori del teu ordinador o fer clic en un dels botons de dalt per descarregar el programari o jugar a l’instant des del propi navegador. Després cal dirigir-se a l’apartat de “Torneigs” en la part superior del lobby. Llavors, només hauràs de seleccionar el torneig en què vols participar i en què fer clic en Al torn. I ja finalment fas clic en Inscriure i ja només et queda esperar que comenci el torneig.

Per participar en aquest tipus de torneigs has de buscar en la mesura possible les grans combinacions de cartes. Les que t’asseguren guanyar les partides. Encara que solen ser les més complicades d’aconseguir. Si no les coneixes, llegeix aquesta petita recopilació amb les jugades mestres i has de tenir en compte que si aconsegueixes tenir una d’aquestes, tens gairebé totes les probabilitats de guanyar a tots els teus contrincants de taula.

El joc més alt en el poker és l’Escala Real (Royal Flush) entenent-se per aquesta a una successió de 5 cartes correlatives del mateix pal culminant amb l’AS, és a dir 10, J, Q, K, AS. El següent joc en importància és l’Escala de Color (Straight Flush) entenent-se per aquesta a una successió de 5 cartes correlatives del mateix pal. I per tercer lloc d’ordre és el poker (Four of a King) format per 4 cartes amb el mateix valor.

Fotografia: johnseb

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El poker és un negoci per tots”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio