GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
General

El nou ‘Game & Wario’ per la Wii U es publicarà el proper 28 de juny

El mític videojoc de puzzles i miniproves arriba a la Wii U
By , on 14 de maig de 2013

Wario Ware no només és l’arxienemic de Mario Bros, sinó que també és protagonista d’un seguit de videojocs de Nintendo molt populars. Ha aparegut en pràcticament totes les consoles, però només li faltava estrenar-se amb la Wii U. L’empresa ha anunciat que el dia 28 de juny es publicarà a tota Europa ‘Game & Wario’, un dels títols més esperats pels jugadors de la consola per les seves altes dosis d’entreteniment i diversió. El joc segueix la dinàmica dels famosos ‘WarioWare’, en què el jugador ha de superar diferents puzzles a un ritme frenètic per passar de nivells. Des de la Game Boy Cube, el joc s’ha anat actualitzat a les noves plataformes, com per exemple amb el tàctil de la Nintendo DS.

La Wii s’ha caracteritzat per tenir videojocs basats en minijocs, en què els usuaris no necessiten utilitzar molts comandaments per superar-los. Són proves senzilles i fàcils de realitzar, però que s’han de superar en un temps molt breu. Tot i que és divertit jugar-hi sol, potser la millor possibilitat és fer-ho amb companyia, per crear equips i combatre per aconseguir més punts. Aquesta és la dinàmica dels ‘WarioWare’ i així serà ‘Game & Wario’, que aprofitarà les possibilitats de la Wii U per realitzar noves proves, com la càmera integrada, la GamePad i la seva pantalla tàctil, així com un sensor de moviment.

A l’igual que la resta de videojocs d’aquesta factoria, la seva estètica està basada en dibuixos animats, és a dir, no hi ha personatges en 3 dimensions. A més, les proves són molt breus i senzilles, amb gràfics molt bàsics, que consisteixen en tallar fruites, matar mosques, obrir paraigües, etc. Durant molts anys, aquest videojoc format per molts minijocs, ha sigut un gran èxit, cosa que succeirà, com és previsible, també amb ‘Game & Wario’.

De la mateixa manera que passava amb la Wii, amb ‘Game & Wario’, el jugador haurà d’interactuar amb els elements de la consola, com per exemple posar-se la GamePad al cap. De nou, hi ha els mateixos personatges de sempre, com l’Ashley, la Kat & Ana, 9-Volt, Mona, Dr. Crygor, Mike, Jamie T… Amb cadascú les proves a superar són diferents i cal utilitzar diferents tècniques.

Amb la Wii U, però, s’ha fet un avenç important en la dinàmica del joc, perquè es potencia molt l’opció de multijugador. A més, no tot són proves a partir dels diferents personatges, sinó que també hi ha nivells per superar en grup d’allò més divertits i entretinguts. Sens dubte, serà una molt bona opció per passar una bona estona i moltes rialles.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El nou ‘Game & Wario’ per la Wii U es publicarà el proper 28 de juny”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio