GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

El nou ‘Assasin’s Creed: Syndicate’ s’ambientarà al Londres victorià

El títol arribarà al mercat a la tardor de 2015
By , on 15 de maig de 2015

Després de setmanes de diversos rumors, finalment la desenvolupadora Ubisoft va confirmar la continuació de la popular saga Assassin’s Creed en l’època victoriana, amb el nom de ‘Assassin’s Creed: Syndicate’. El nou títol de la saga de videojocs d’acció amb ambientació històrica de Ubisoft serà llançat al mercat el proper 23 d’octubre en els formats PlayStation 4 i Xbox One; mentre que per als usuaris de PC serà la propera tardor de 2015.

La acció del nou videojoc es centrarà principalment en la ciutat de Londres al 1868, un període on es barreja el misticisme, les conspiracions i les organitzacions secretes que pugnen per controlar la ciutat. A ‘Assassin’s Creed: Syndicate’ s’ofereix un canvi estètic significatiu, potser un punt a favor d’Ubisoft ja que el criticat ‘Assassin’s Creed: Unity” ambientat a París no va ser molt ben rebut pels fans de la saga.

En aquest marc del Londres victorià, la nova trama s’emmarca entorn de les primeres bandes criminals londinenques nascudes enmig de la Revolució Industrial i que ens permetran presenciar l’ascens de l’ordre dels assassins. La ciutat estarà dividida en set districtes i territoris controlats per diferents bandes que hem de derrotar per aconseguir el nostre objectiu. En aquesta ocasió, Ubisoft ens presenta a dos personatges: Jacob i Evie Frye, dos joves germans que expliquen com són les seves pròpies habilitats i característiques.

En el primer cop d’ull, el videojoc destaca els combats, més veloços i amb més varietat d’armes, com l’habitual fulla d’assassí, revòlvers, ganivets, una eina amb forma de ganxo per moure’s amb major llibertat per la ciutat i uns altres. L’entorn també ens serà de gran ajuda, ja que serà més interactiu i ens oferirà variades possibilitats de parkour, amagar-nos o recórrer la ciutat en carruatge. Així doncs, un possible punt a favor que s’endurà la nova entrega de la saga de videojocs és la d’una millor jugabilitat, un cuidat aspecte visual i una bona ambientació històrica.

De moment, es desconeixen més detalls sobre aquest nou títol, per la qual cosa haurem de seguir esperant a que Ubisoft informi sobre els progressos d’ ‘Assassin’s Creed: Syndicate’ per conèixer més sobre aquest proper lliurament de la franquícia, una de les més populars entre els jugadors. Tanmateix, cal recordar que aquest any la franquícia Assassin’s Creed comptarà amb un títol dividit en tres episodis conegut com “Assassin’s Cred Chronicles”.

Imatge: marvelousRoland

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El nou ‘Assasin’s Creed: Syndicate’ s’ambientarà al Londres victorià”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio