GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

El nou Assasin’s Creed arribarà per a mòbils i tabletes Apple

Ubisoft ha anunciat ‘Assassins Creed: Memories’ per a iOS
By , on 29 de juliol de 2014

Ubisoft ha anunciat oficialment un nou joc gratuït de la franquícia Assassin’s Creed, ‘Assassin’s Creed: Memories’, que arribarà a dispositius iOS (iPhone, iPad i iTouch), en col•laboració amb les editores de jocs per a mòbils GREE i Play Next. ‘Assassin’s Creed: Memories’ transcorre en diverses eres ja visitades en anteriors lliuraments de la franquícia de videojocs d’assassins, tals com la Itàlia del Renaixement o l’Amèrica colonial, en una mescla de “rol, estratègia i jocs de cartes”.

El joc ‘Assassin’s Creed: Memories’ tindrà un format de joc de cartes a l’estil Yu-Gi-Oh per a usuaris de dispositius amb sistema iOS; anunciada pels responsables del projecte com a ‘free-to-play’ (gratuïta). En el videojoc, els usuaris podran viatjar a través dels diferents períodes històrics en els quals han estat ambientades els diferents lliuraments de la saga, així com en noves èpoques mai vistes en les entregues d’aquest popular videojoc.

Gràcies a les profundes opcions de personalització, els jugadors podran crear un Assassí i triar a uns aliats que li ajudin amb la seva estratègia i estil de joc. A més d’una rica experiència per a un sol jugador, també es podrà participar en una manera multijugador amb fins a 20 jugadors en cada bàndol de l’enfrontament.

Els jugadors tindran la capacitat de crear el seu propi assassí i triar qui seran els seus aliats per donar una dimensió nova a la saga Assassin’s Creed, permetent una personalització del joc mai vista en les anteriors sagues d’aquest popular videojoc. Tanmateix, ‘Assassin’s Creed: Memories’ serà un títol gratuït multijugador, capaç d’albergar un màxim de 40 jugadors simultanis, 20 en cada bàndol, emmarcat dins del gènere de batalles de càrregues per a un format mòbil.

El gènere de batalles de càrregues ha estat àmpliament popular al voltant del món i GREE i PlayNext [les desenvolupadores amb les quals Ubisoft s’ha aliat per a la creació del joc] han demostrat el seu saber fer i experiència en aquest tipus de videojocs. Amb tal experiència, realment creiem que portaran una nova i genial forma de gaudir la riquesa de l’univers Assassin’s Creed per als jugadors mòbils.

El Managing Director de la divisió mòbil de Ubisoft, Jean Michel Detoc ha destacat el canvi de format com a nova forma d’aproximar als jugadors a l’univers d’Assassins Creed. Tanmateix, des de l’empresa d’entreteminent digital Ubisoft s’ha anunciat que el videojoc ‘Assassin’s Creed: Memories’ estarà properament disponible per als jugadors amb iPhone, iPad i iPod Touch; i sense indicis que Ubisot planegi llançar-lo també per a dispositius Android.

Imatge: shanewarne_60000

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El nou Assasin’s Creed arribarà per a mòbils i tabletes Apple”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio