GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Nintendo DS

El Nadal serà en 3DS

By , on 19 de desembre de 2012
Super Mario Bros

El nou Super Mario Bros 2, per Nintendo 3DS

L’èxit de la Nintendo 3DS a la factoria dels videojocs és innegable. Ara s’ha fet pública al xifra que diu que a Japó s’han venut més Nintendos que PlayStation 3. En total, s’han comercialitzat 8.799.378 consoles 3DS front 8.716.260 de PS3. La veritat és que la diferència entre les dues no és gaire gran, però la darrera porta més temps al mercat. Ara bé, en total, la consola més venuda és la Nintendo Wii U, seguida per la 3DS, la PS3, la PSP i la PSP Vita. Aleshores, un cop coneguda aquesta informació, es veu clarament que un videojoc de la 3DS és un bon regal per Nadal, però hi ha molta oferta i molta diversitat per escollir. Us proposem alguns dels més venuts i populars.

En primer lloc, un joc més de la saga de Professor Layton, uns videojocs de pensar, amb moltes proves que cal superar mitjançant la lògica i la raó. Hi ha moltes edicions, però per la consola en 3D hi ha ‘El Profesor Layton y la Máscara de los Prodigios’, la continuació de la saga iniciada amb la DS i que consisteix en la cerca del misteriós Jean Descole. Es manté una de les característiques originals del joc, les animacions manga dels seus personatges, però amb més realisme gràcies a l’utilització de la tecnologia de tres dimensions.

També podeu regalar un dels videojocs més populars, com la nova edició de Kingdom Hearts, ara adaptat a la petita consola de Nintendo. El gran inconvenient és que, en aquest cas, no s’ha traduït al castellà, de manera que cal jugar en anglès. En aquesta edició, es pot jugar a set móns de la factoria Disney: Fantasia, El Jorobado de Notre Dame, Tron: Legacy… La gràcia de ‘Kingdom Hearts: Dream Drop Distance’ és que es recupera al personatge principal, Sora, lluitant contra els enemics sense cor, trobant-se amb els personatges més famosos de les pel•lícules de Disney.

Però sens dubte (l’hem deixat al final expressament), el joc estrella de la Nintendo és el Mario Bros. Per a la nova consola en 3D, s’ha publicat ‘New Super Mario Bros 2’ (la primera edició es va publicar per la Nintendo DS). Cal saber que no hi ha, precisament, molta innovació entre un joc i l’altre. La dinàmica és la mateixa: el nostre superheroi ha de superar diferents proves, agafar monedes i derrotar enemics per salvar la princesa. En aquest joc, però, les monedes tenen més importància, perquè són necessàries per adquirir noves disfresses o per poder moure els objectes per superar les fases. És entreteniment i diversió en estat pur, amb el realisme de les tres dimensions, un bon regal, segur, per aquestes festes.

Foto de nubobo a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

1 Comment en “El Nadal serà en 3DS”

1

els videojocs són molt divertits!!

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio