GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
PC, Videojocs

El joc de la Butifarra ara a Internet, ButiNet.cat

Un portal que organitza campionats online i presencials
By , on 7 de setembre de 2010

Butinet.cat

Una de les coses que més m’agrada fer a l’estiu és jugar a cartes a la fresca. El bon temps fa que la gent surti a les terrasses i faci una vida més familiar i contemplativa. Les timbes de cartes són una comú a casa meva, comencen a jugar dues persones i poc a poc ens hi anem sumant tots!

El nostre joc predilecte és el Pinnacle, on l’objectiu és fer escales i trios. Però comencem a estar una miqueta cansats de sempre jugar al mateix joc; per això hem començat a buscar alternatives. Una amiga de Tarragona m’ha proposat un joc nou, tradicional català, la botifarra.

Cal dir que al principi és bastant complicat entendre la mecànica del joc, sobretot per algú que no havia sentit mai a parlar del joc! Per això vaig decidir buscar per Internet algun xat que m’expliqués detalladament com es jugava. Bussejant per la xarxa vaig donar amb buniNet.cat, un portal que trasllada el joc de la botifarra a Internet. I quin portal més útil! ButiNet.cat és un portal dedicat íntegrament al joc de cartes català. Organitza campionats, tant online com presencials; crea xats per ajudar als principiants a jugar (ideal per mi!); xats perquè els jugadors experts posin a prova el seu nivell; conté manuals per jugar… és a dir tot el que un jugador de la botifarra necessita.

Hi ha dues formes d’accedir al web. Si vols accedir-hi de forma gratuïta seràs un jugador convidat i tindràs una sèrie de restriccions, per exemple no podràs crear partides ni participar en els campionats, si que podràs però, accedir als xats. Si vols ser un usuari sense limitacions tens diferents períodes de pagament: 1 mes són 6 euros; 3 mesos 17 euros; 6 mesos 28 euros i 1 any 50 euros. N’hi ha per tots els gustos!

Si t’agrada jugar des de casa pots fer-ho als campionats en línea, però si ets com jo, que gaudeixes de jugar a cartes a la fresqueta també tens la possibilitat! Ja que ButiNet també organitza campionats presencials; només has de pagar una inscripció d’entre 15 i 30 euros i reunir-te al lloc acordat. Les timbes es solen jugar el divendres, dissabte o diumenge. Si t’ha agradat la idea entra a la web, en aquest mes d’Agost n’hi ha organitzades unes quantes! A mi m’ha encantat trobar aquest web, és molt original i útil, tan per jugadors experts com per principiants. I tu que en penses? Ja l’has provat?

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El joc de la Butifarra ara a Internet, ButiNet.cat”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio