GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
PSP

El Japó ja té la PS Vita

Els europeus i els americans haurem d’esperar al 22 de febrer per aconseguir-la
By , on 22 de desembre de 2011

Després de gairebé un any des de la seva presentació oficial, els japonesos (primers afortunats) ja poden gaudir de tot el que la nova PS Vita ofereix. I esperem que tingui molt a oferir i no segueixi els passos de la seva predecessora, la PSP, que va resultar un autèntic fiasco. De fet, el mateix Shuhei Yoshida, president de Sony Computer Entertainment Worldwide Studios, va confessar al blog de la companyia que després de llançar la PSP i veure el poc èxit que tenia van centrar els seus esforços en la PlayStation 3, un fet que va condemnar per sempre la primera consola portàtil.

Presentació de la PS Vita

Tot sembla apuntar però, que les coses es faran de forma diferent amb aquesta nova consola i que seran molts els recursos que es dirigiran a fer forta i gran aquesta nova plataforma. Com deiem, els japonesos la tenen a l’abast de la mà des del passat 17 de desembre, però per la resta del món el seu llançament no serà fins el 22 de febrer. Fins llavors, ens haurem de conformar amb els anàlisis i les crítiques que ens arriben d’occident, unes opinions que per ara són molt bones.

Una prova de la bona fe que aquest cop els creadors han posat en la PS Vita és el seu acompanyament i és que la consola portàtil arriba de la mà d’una vintena de títols, entre els que destaquen Hot Shot Golf 6 i Uncharted Golden Abyss.

Pel que fa a les característiques que aquesta nova consola presenta, destaquem la seva pantalla OLED (diode orgànic d’emissió de llum), una pantalla de 5 polzades amb 960×544 píxels i uns 16.700.000 colors. A més, compta amb un panell posterior tàctil que permet interactuar directament amb els jocs mitjançant moviments tridimensionals, una càmera frontal, tres sensors de moviment i una brúixola magnètica, entre d’altres.

I davant tot aquest allau d’avantatges i meravelles us demanareu, i el preu? Doncs aquí ve la mala notícia, la versió 3G i Wi-Fi costa 300 euros i Wi-Fi 250. Pel que fa a aquests dos models de consoles cal remarcar una paradoxa i és que si bé abans del llançament al japó d’ambdues era la més cara la que tenia més reserves, a l’hora de la veritat i ja amb la consola al carrer ha estat la que només porta Wi-Fi la que s’ha esgotat i a dia d’avui només queden a les tendes les que també incorporen 3G.

Imatge | PopCultureGeek.com

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El Japó ja té la PS Vita”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio