GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

El futbolista Gerard Piqué llança un concurs per buscar als millors creadors de ‘mobile games’

Arriba la primera edició del ‘Independev Game Fest’
By , on 5 de febrer de 2016

El futbolista Gerard Piqué, juntament amb Unitat Editorial, ha llançat la primera edició del Independev Game Fest, un projecte que neix per potenciar la creativitat en el sector del ‘mobile gaming’. El concurs es divideix en dues categories en funció de la temàtica del joc, però també compta amb una edició dedicada només als joves creadors de videojocs menors de 17 anys.

La companyia de desenvolupament de videojocs del jugador del Fútbol Club Barcelona, Kerad Games, i l’estudi de desenvolupament de videojocs d’Unidad Editorial, Kuik Games, s’han unit per possibilitar que nous talents i creadors independents puguin impulsar i donar visibilitat als seus projectes, com han anunciat en un comunicat conjunt. Al Independev Game Fest es busca reconèixer el talent de nous desenvolupadors de ‘mobile games’ o jocs per a dispositius mòbils

La indústria del videojoc és la principal indústria d’oci audiovisual i interactiu; els estudis de mercat més importants la situen com la indústria tecnològica amb major projecció de creixement i que cada dia necessita més profesioanls. Per aquest motiu, i mantenint l’aposta per la innovació intrínseca d’aquest sector, Kerad Games i Kuik Games han llançat aquest concurs de talent per ampliar les oportunitats dels desenvolupadors ubicats a Espanya.

Els participants hauran de crear una demo jugable per dispositius amb sistema operatiu iOS o Android, havent d’escollir entre una de les dues categories temàtiques: jocs de futbol o categoria general. Tota la informació i les bases del concurs es troben la pàgina de Independev Game Fest. Tindran, a més, fins al 17 d’abril per registrar-se al web del festival de videojocs per a dispositius mòbils.

El projecte comptarà amb un jurat d’excepció compost pel futbolista i fundador de Kerad Games, Gerard Piqué; un dels líders de Rovio, creadors de Angry Birds, Peter Vesterbacka; el desenvolupador de Crossy Road, Thomas Killen; i el CEO d’Unidad Editorial, Javier Cabrerizo. Aquest concurs de talents premiarà als dos millors projectes amb una beca de 10.000 euros per comercialitzar el seu videojoc recolzant-se en l’estructura de les companyies més capdavanteres del sector.

A més, hi ha una categoria juvenil per a desenvolupadors menors de 17 anys, els qui podran presentar les seves idees sense la necessitat de desenvolupar una demo i tindran l’oportunitat de guanyar una beca de formació en el món dels videojocs. En aquest cas, no caldrà presentar una demo jugable però sí una idea del projecte de videojoc.

Imatge: Doha Stadium Plus

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El futbolista Gerard Piqué llança un concurs per buscar als millors creadors de ‘mobile games’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio