GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

El FIFA 16 inclourà 12 seleccions femenines de futbol

El futbol femení arriba a les consoles
By , on 5 de juny de 2015

Un any més, EA Sports presenta e nou lliurament de FIFA, la franquícia de jocs de futbol més important de la indústria del videojoc, i ho fa amb una novetat que va més enllà de la forma de jugar. Per primera vegada en la història de la popular saga de videojocs, el futbol femení arriba a les consoles i als ordinadors de tot el món en el nou FIFA 16.

D’aquesta forma, el joc ens donarà l’oportunitat de controlar fins a un total de 12 seleccions femenines que inclouran les dels països d’Espanya, Austràlia, Brasil, Canadà, Xina, Regne Unit, França, Alemanya, Itàlia, Mèxic, Suècia i Estats Units representant a les seves diferents federacions. No obstant això, els partits de futbol femení només podran ser jugats en les modalitats Partit Ràpid, Torneig Offline i Partits Amistosos Online.

Per dur a terme aquesta novetat present en FIFA 16, la desenvolupadora del joc ha dut a terme diferents sessions de captura de moviments amb les quatre millors jugadores de la Selecció Nacional d’Estats Units: Sydney Leroux, Abby Wambach, Alex Morgan i Megan Rapinoe. D’aquesta manera, s’han pogut representar noves formes de caminar, carreres, sprints i moviments horitzontals que estaran present en la modalitat de joc de les seleccions femenines de futbol.

Davant aquesta novetat, diverses jugadors han volgut donar la seva opinió sobre el que suposa la integració del futbol femení, per fi, al món dels videojocs. És el cas de Abby Wambach, davantera de la Selecció Femenina d’Estats Units que afirmava que ella i les seves companyes “estaven molt emocionades” per poder veure’s en FIFA 16. “Estem desitjant veure la reacció de tots els fans, incloent els seguidors del nostre equip que potser no s’esperaven alguna cosa així de EA SPORTS”, ha explicat Wambach.

Però també des d’Espanya s’han alçat veus celebrant aquesta iniciativa i novetat per a FIFA 16. Verónica Boquete, una de les millors jugadores del país i recentment campiona de la Champions League Femenina 2015 amb el FFC Frankfurt ha volgut mostrar la seva satisfacció al veure que per fi s’ha inclòs el futbol femení en un dels videojocs més rellevants del sector. Al respecte, ha defensat que “totes nosaltres pensem que és molt important per al nostre esport poder estar en un videojoc de la talla de EA SPORTS FIFA”.

El videojoc FIFA 16 sortirà al mercat el proper dia 24 de setembre, disponible per a les plataformes PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 i PC.

Imatge: EA Sports FIFA

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El FIFA 16 inclourà 12 seleccions femenines de futbol”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio