GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

El Festival ‘New & Retro’ arranca divendres a Valladolid

Aquest cap de setmana la Fira de Valladolid acollirà als aficionats als videojocs
By , on 12 de desembre de 2013

La Fira de Valladolid acollirà aquest divendres i dissabte la primera edició del Festival ‘New & Retro’, una trobada dedicada als aficionats als videojocs d’arreu d’Espanya que aspira a convertir-se en el “festival de referència” del nord-oest de la península. La trobada sota el títol ‘New & Retro’ inclourà expositors de tendes de videojocs, mostres ‘vintage’ dels clàssics, tallers i campionats de jocs.

La primera edició del Festival ‘New & Retro’ ha sigut presentada aquest dimarts pel coordinador de la Presidència de l’Ajuntament de Valladolid, Fernando Rubio; el director de la Fira de Valladolid, Juan Useros; i el president d’Asofed, Carlos Ramírez. Aquest darrer, representant de l’organització, ha destacat que es tracta d’un sector amb “molt pocs” esdeveniments centrats en aquesta afició i que “en alguns anys, no se n’ha celebrat cap” a territori espanyol.

De les poques cites que es produeixen a Espanya, l’organitzador del festival de videojocs ha admès que les principals cites que es donen a aquest sector s’emplacen a Madrid i Barcelona, per lo qual ‘New & Retro’ neix amb la “vocació de continuïtat” i amb l’objectiu d’establir-se com un dels principals esdeveniments del nord-oest peninsular.
L’organització del festival no tem una afluència única de joves, ja que recorda que el sector “és una mica especial” ja que hi ha adults de “més de 40 anys” que van ser els primers a aficionar-se als videojocs. Per altra banda, ha destacat que en l’actualitat una part del jovent treballa a aquest sector bé sigui en el desenvolupament o la critica especialitzada. Sobre aquest darrer punt, Ramírez ha destacat la figura del crític ‘youtuber’ que conta amb “milers de seguidors” a les xarxes socials que segueixen les seves opinions sobre les novetats del mercat.

Així doncs, ‘New & Retro’ comptarà amb la presència d’alguns ‘youtubers’ de la regió com ‘JosemiCOD5’ o ‘AngelySaras’, que participaran activament en les diverses activitats programades, alhora que jugaran amb el públic assistent en els diferents tornejos que s’han programat. Algunes d’aquestes competicions tindran com a base els videojocs preferits per tot tipus d’aficionats, com l’arxiconegut ‘Tekken’, ‘Smash Bros’, ‘Mario Kart’ i ‘La Liga de héroes Legendarios’.

L’esdeveniment contarà amb un tarannà molt participatiu ja que els aficionats que assisteixin disfressats de personatges de videojoc o còmic aconseguiran un descompte a l’entrada que quedarà a 3 euros per un dia o a cinc euros per entrar-hi tot el cap de setmana. D’igual forma, l’organització ha posat en marxa una proposta solidaria en la qual bescanvien tres kilograms d’aliments no peribles, que es donaran al Banc d’Aliments per a la seva distribució, per un videojoc.

Imatge: tdhedengren

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El Festival ‘New & Retro’ arranca divendres a Valladolid”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio