GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat

El DreamHack de 2016 espera congregar a més de 35.000 persones

Els organitzadors preveuen rècord d’assistència
By , on 18 de juliol de 2016

La propera edició del DreamHack, un dels esdeveniments a Espanya més coneguts per als amants dels videojocs, espera congregar a València a més de 35.000 persones. Tanmateix, els organitzadors de l’esdeveniment han anunciat que aquesta nova trobada collirà un torneig de videojocs centrats en el món dels eSports, el qual costarà de 175.000 euros repartits en diversos premis.

Durant la setena edició d’aquest esdeveniment, que se celebra entre el 14 al 17 de juliol a la ciutat de València, els assistents podran gaudir de jocs, competicions i tot tipus d’activitats digitals. En la present edició de la trobada de fanàtics del món dels videojocs es realitzarà un concurs amb títols del gènere eSports, del qual se’n repartiran prop de 175.000 euros en diferents premis i categories, quelcom que espera atraure a molts més visitants.

No obstant això, el DreamHack destaca per la seva LAN Party, que consisteix en la connexió simultània amb el ordinador o consola propi per poder jugar en línia amb els equips, quelcom que han arribat a fer al mateix temps 3.000 visitants. L’any 2010 únicament van participar 150 persones en la LAN Party, però és va aconseguir una xifra rècord de 2.800 en l’edició 2015. Així doncs, aquest any uns 3.000 aficionats podran gaudir de la LAN Party amb els seus dispositius de joc.

La pàgina web oficial de l’esdeveniment ja ha donat a conèixer els jocs amb els quals els assistents i jugadors professionals optaran a portar-se una gran quantitat de diners, més de 175.000 euros repartits en diferents premis . Els títols que donaran lloc a la competició seran ‘Counter-Strike: Global Offensive’, ‘StarCraft II’, ‘Heroes of the Storm’, ‘League of Leguends’ i ‘Hearthstone’; aquests darrers, jocs molt populars entre públic no gamer o jugador habitual.

Des de 2010, Encom Games, ‘start up’ valenciana especialitzada en esports electrònics, organitza el festival a València per a tot el públic jugador del sud d’Europa. Des de 2012 l’esdeveniment s’organitza al mateix temps que la Fira de València; quelcom que ha ajudat a que cada cop més persones de tot arreu –no només d’Espanya– enfilin camí cap a València amb els seus ordinadors i consoles per gaudir d’una trobada entre jugadors.

Imatge: cjuhlin

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El DreamHack de 2016 espera congregar a més de 35.000 persones”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio