GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
PC

El dia 4 de juny es publicarà ‘Marvel Heroes’ per PC

Un videojoc multijugador amb el qual es podrà jugar amb els personatges més famosos dels còmics de Marvel
By , on 25 de abril de 2013

Els superherois de Marvel cada cop estan més de moda amb les nombroses pel•lícules que es realitzen any rere any. Durant el 2013 arriba a les pantalles ‘Iron Man 3’ i ‘Thor 2: El Mundo Oscuro’ i la seva relació amb els videojocs és molt important, perquè se’n produeixen molts a partir de cada pel•lícula. Com que les seves històries són d’aventures i acció, és normal que hi hagi una relació entre els diferents personatges. Per això, no sorprèn que es produeixi un videojoc que recopili tots els superherois de la factoria Marvel, amb més raó després de l’adquisició de l’empresa per part de Disney.

Gazillion i Marvel han anunciat que el dia 4 de juny de 2013 es publicarà ‘Marvel Heroes’, un videojoc multijugador per PC amb el qual es podrà jugar via Internet amb altres usuaris per combatre o superar missions i proves. La seva forma de finançament és F2F, que implica que, per poder aconseguir nous personatges i vestits, cal pagar. Ara bé, se’n poden aconseguir també si se superen proves i fases, el que els personatges que es concedeixen són aleatoris i l’usuari no pot triar. En un primer moment, quan es va anunciar el projecte, es va explicar que els usuaris pagarien per adquirir personatges, però que serien aleatoris. Després del descontent per part dels aficionats, sembla ser que aquesta qüestió s’ha canviat.

És molt original el fet que es pot jugar amb els personatges dels còmics de Marvel, però que no són els de les pel•lícules. Així doncs, apareix Lobezno amb els vestits que du a les vinyetes, no a la pel•lícula interpretada per Hugh Jackman. Això és molt positiu, perquè implica que es pugui jugar amb més varietat de personatges, alguns dels quals no apareixen als films com Emma Frost, Gambito, Ojo de Halcón, Elektra, etc. I per suposat que hi ha els més mítics i famosos com Capitán América, Spider-Man, Iron Man, Daredevil o Tormenta.

Per les imatges que s’han pogut veure, però, hi ha certes qüestions negatives. Per exemple, hi ha una mala organització a l’hora de crear equips, perquè es poden seleccionar tots els que vulguin els usuaris, havent-hi dos Iron Man, més d’un Lobezno… La dinàmica, a més, és força monòtona, perquè consisteixen en batalles amb enemics fins arribar al gran enemic (Duende Verde, Doctor Muerte, Magneto…). Els escenaris són força senzills i no estan gaire treballats, el que segurament provocarà l’avorriment i el cansament per part dels jugadors. Tot i així, no es pot criticar un videojoc que encara no s’ha publicat, a gairebé dos mesos que es publiqui, caldrà veure quins canvis es van introduint a ‘Marvel Heroes’.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El dia 4 de juny es publicarà ‘Marvel Heroes’ per PC”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio