GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
General

El compte enrere per la PlayStation 4 ja ha començat

El 29 de novembre arriba la PS4 al mercat amb gairebé 30 jocs nous per gaudir de la seva potència i qualitat gràfica.
By , on 19 de novembre de 2013

e

Ja no queda res per la PlayStation 4. El proper 29 de novembre ja podrem comprar la nova consola de Sony i una setmana després la de Microsoft, l’Xbox One. A les botigues especialitzades ja es poden realitzar les reserves, tot i que en alguns punts ja s’han esgotat. Potser, una de les millors coses que té és el preu de sortida, de 399’99€, relativament bo per poder gaudir d’hores i hores d’entreteniment i avantatges. El seu hardware és molt potent, semblant al d’un ordinador, que suposa una gran millora respecte la PlayStation 3. Això implicarà més qualitat en els jocs i una consola molt potent per poder gaudir al màxim.

Des de la seva presentació oficial al febrer a Nova York, la informació sobre les seves característiques s’ha anat publicant amb comptagotes. I és obvi que encara quedaran coses per descobrir per un mateix un cop tingui l’aparell a casa. Per 399’99€, t’endús la consola amb un disc dur de 500 GB, el comandament sense fils Dual Shock 4, el cable d’alimentació per la xarxa elèctrica, el cable HDMI per connectar-la a la televisió, Heatset mono i un cable USB per endollar el comandament. També hi ha packs especials, que inclouen el videojoc ‘Killzone Shadow Fall’ per 449’99€ o amb la càmera PS4 i el joc per 499’99€.

El comandament Dual Shock 4 és molt innovador i suposa un gran avenç respecte el de la PS3. Té una petita pantalla tàctil per poder utilitzar-se durant els jocs, a part d’una llum LED darrere per poder distingir els jugadors. A més a més, hi ha el botó ‘Share’, per poder compartir continguts i vídeos amb altres usuaris. És important la seva connexió a Internet, tant per descarregar videojocs, demos com per compartir el que sigui amb els amics. Totes les dades s’emmagatzemen al núvol, generant seguretat per recuperar tota informació necessària.

Per accedir a les versions multijugador de molts videojocs, però, caldrà suscriure’s a PlayStation Plus, pagant una quota cada mes. Dóna accés, però, a més jocs, a tenir més espai al núvol i altres serveis. La consola permetrà utilitzar videojocs de segona mà, però no accepta els de la PS3, cosa que és una pena. Ara bé, per la seva estrena, Sony publica 23 jocs nous, molts dels quals són les noves edicions de mítics de sempre, per assegurar-se l’èxit, com el nou Assassin’s Creed, Call of Duty o el FIFA 14.

Foto de Dave Monk a Flickr

Comments and Trackbacks closed.

Comments of “El compte enrere per la PlayStation 4 ja ha començat”

We have closed the comments.

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio