GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat

El 12 d’octubre arriba la nova Nintendo 2DS

Una nova consola en dues dimensions que és compatible amb els videojocs de la 3DS i la DS
By , on 12 de setembre de 2013

2ds

Nintendo ha anunciat la seva nova consola, la Nintendo 2DS. La presentació va ser una total sorpresa, ja que no hi havia cap mena de rumor sobre la seva producció, com sempre sol haver en la indústria de videojocs. Però el cas és que arriba un nou membre de la família DS per tal que més usuaris puguin gaudir dels entretinguts jocs d’aquesta factoria japonesa. Consisteix en una consola molt semblant a la resta de DS (té dues pantalles, una tàctil), però és en 2D. Això sí, accepta tant els videojocs de la DS com de la 3DS. Així doncs, ja no hi ha excusa per gaudir de les noves edicions de Pokémon X i Y, Super Mario Bros, Mario Kart…, creades expressament per la 3DS.

La Nintendo 2DS només ve en dos colors: negre-blau i blanc-vermell. A diferència de la resta de DS que s’han anat produint fins ara, aquesta no és plegable, és una consola compacta amb dues pantalles, una a sobre l’altra. Com ja s’ha vingut fent amb la Nintendo 3DS, es potencia molt la interconnexió amb altres usuaris gràcies a la xarxa Wi-Fi. A través de l’Street Pass, els usuaris de la Nintendo podran trobar-se allà per intercanviar informació i dades, a més de poder jugar en equip.

La Nintendo 2DS arribarà a Europa sencera el 12 d’octubre i tindrà un preu aproximat de 130€, que és un preu molt raonable per poder gaudir de les noves aventures de Mario Bros i companyia. Tot i que la consola sigui en dues dimensions, els jocs de la 3DS i la DS són compatibles. Això no vol dir que l’empresa no segueixi compromesa amb les tres dimensions, perquè ha assegurat que sí que continuarà treballant per crear productes en 3D molt millors, però que la Nintendo 2DS només s’ha creat per arribar a un públic més ampli, però que les prestacions són més limitades (2D i menys duració de la bateria).

En un primer moment, sembla ser que la Nintendo 2DS està pensada pel públic més jove. En primer lloc, per la seva nova aparença, plana com una tablet. A més, es publica el dia 12 d’octubre, el mateix dia que es podrà adquirir el nou Pokémon X i Y. Com la 3DS, aquest nou aparell té dues càmeres (una externa i una interna) per realitzar fotografies que després poden utilitzar-se en els videojocs i compta amb un sensor de moviment. Sens dubte, és un producte molt atractiu pels amants dels videojocs i sobretot ara que queda poc pel Nadal.

 

Comments and Trackbacks closed.

Comments of “El 12 d’octubre arriba la nova Nintendo 2DS”

We have closed the comments.

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio