GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘Zombies ate my neighbors’

Videojocs

‘The Last of Us’ arrasa als premis Oscar de videjocs

El títol s’emporta el premi al millor joc de l’any
By , on 18 de febrer de 2014

the last of us

El títol ‘The Last of Us’ ha estat la gran guanyadora dels premis de l’Acadèmia Nord-americana d’Arts i Ciències Interactives amb deu guardons, entre els quals destaca el de Millor joc de l’any 2013. Els premis lliurats per l’Acadèmia d’Arts i Ciències Interactives són considerats com uns dels guardons més importants de la indústria dels videojocs i reconeixen el valor dels títols presentats cada any en diferents categories tècniques i sobre la historia.

‘The Last of Us’ va ser la gran guanyadora de l’entrega dels Oscars dels videojocs aconseguit el guardó al millor títol del 2013 i obtenint el reconeixement en altres 9 de les 24 categories premiades pels responsables del sector dels videojocs nord-americà. Així, el videojoc de la desenvolupadora Naughty Dog per a PlayStation 3, ha aconseguit un ampli reconeixement i ha desbancant en l’entrega de premis a altres títols que han aconseguit col•locar-se al llistat dels videojocs més venuts d’aquest 2013.

Els premis de més rellevància també van quedar tots en mans del joc de supervivència zombi. Així doncs, ‘The Last of Us’ ha aconseguit els guardons a millor direcció, Innovació, Guió, Disseny de so, Actuació dels personatges, Direcció Artística, Enginyeria visual y Animació. En total, el títol de Naughty Dog estava nominat a 13 categories, aconseguint un total de 10 guardons entre els que figuraven els més importants en quant a qualitat de la historia i aspectes tècnics del joc.
Continue reading »

Comments (0)
Videojocs

Jocs poc populars però molt divertits per smartphone

'Save the Puppies', 'Clouds & Sheep', 'Zombie Smasher' i 'Cut the rope'
By , on 30 de maig de 2013

Avui dia, gràcies als smartphone, augmenta enormement les possibilitats de jugar. En qualsevol moment, podem treure el mòbil i fer algunes partides d’un joc. Hi ha una oferta enorme, tant per iPhone com per Android, alguns inclús són de pagament, però nosaltres us mostrem les possibilitats d’alguns dels jocs més entretinguts, i gratuïts, de Android. Per descarregar-los, només heu d’entrar al Google Play i buscar-los a la secció de jocs de franc. Allà n’hi ha molts, podeu trobar en funció dels vostres gustos, sempre tenint en compte les valoracions dels usuaris, que normalment solen ser bastant certes.

Per no entrar en detall en els més famosos, com Angry Birds, Candy Crush el Pou, parlarem d’altres no tant populars i igual de divertits. En primer lloc, començarem per ‘Save the Puppies’. Uns pobres gossos han sigut segrestat i el seu pare o mare els haurà de rescatar. Per fer-ho, es presenten diferents pantalles on es veuen els gossos que cal salvar, empresonats. Amb un límit de passes, el gos protagonista ha de superar diferents proves fins arribar als gossets. Cal utilitzar la lògica per finalitzar tots els puzzles i guanyar punts, amb música jazz de fons.

Un joc semblant, i produït per la mateixa empresa, és ‘Clouds & Sheep’, que consisteix en criar una granja de cabres. El joc és molt entretingut perquè cal superar diferents proves, com és fer que una parella s’enamori, que creixin flors, que plogui… Amb la pantalla tàctil es poden tocar tant les ovelles com els núvols del cel. Una forma molt simpàtica de jugar i aprendre a respectar la natura.

Continue reading »

Comments (0)
Actualitat

Videojocs molt exitosos per smartphones

By , on 23 de gener de 2013
Angry Birds

Una fanàtica dels Angry Birds, amb uns peluixos

Avui dia, amb els smartphones, es pot jugar amb els videojocs a qualsevol lloc i moment. L’únic inconvenient són la bateria que gasten, però ens proporcionen entreteniment en els moments més necessitats d’avorriment absolut. Hi ha molts videojocs, però us ensenyem alguns dels més famosos i divertits, que han sigut un èxit al Google Play i al Apple Store.

I per començar, al número 1 de descàrregues d’Android trobem ‘Pou’. És una mascota digital que recorda molt als Tamagotchi que es van posar tant de moda als anys 90. La seva dinàmica és molt senzilla, consisteix en cuidar de la criatura, donar-li de menjar, curar-lo si es posa malalt, netejar-li les caques i entretenir-lo. A mesura que el personatge va pujant de nivell i es va jugant amb ell, es guanyen monedes que després cal gastar comprant menjar o complements de vestir i de decoració. Gràcies a la connexió a Internet, també es poden fer amics per jugar amb ells i enviar missatges. El joc s’actualitza molt freqüentment i es renoven els aliments (la última incorporació són les begudes com sucs, refrescos i aigua) i els minijocs.

Però un dels jocs de moda en els smartphones és, sens dubte, Angry Birds. A partir del joc original, s’han creat altres edicions i versions com la de Star Wars, Space, Rio… És un joc per tots els públics que ha sabut explotar molt bé la seva imatge de manera que hi ha merchandising de tota mena com carpetes, motxilles, samarretes, jocs de taula, peluixos, etc. Tot i que el joc no és precisament infantil, la seva estètica sí, per això ha sabut arribar a un públic molt gran. I la seva dinàmica és molt senzilla, perquè consisteix en llençar els diferents ocells contra els edificis per aniquilar els porcs i guanyar punts.

Continue reading »

Comments (0)
Videojocs

‘The Walking Dead: Survival Instinct’ a la venda el 29 de març

By , on 18 de gener de 2013
The Walking Dead

Portada d'un còmic de The Walking Dead

‘The Walking Dead’ és una sèrie que s’ha fet famosa en els últims anys a partir dels seus episodis televisius (emesos als Estats Units per AMC i a Espanya, en obert, per LaSexta). Això sí, abans era un còmic, que es va començar a publicar a l’any 2003, escrit per Robert Kirkman i dibuixat per Charlie Adlard i Tony Moore. A partir de la sèrie de televisió s’ha posat de moda el món dels zombies i el fenòmen ‘The Walking Dead’ supera les fronteres per ser un èxit mundial. És per això, que no és d’estranyar que hi hagi tants productes relacionats amb els personatges i els zombies al mercat (llibres, disfresses, DVD’s, tasses, samarretes…) i que, inclús, se’n desenvolupi un videojoc.

El 29 de març de 2013 sortirà a la venda el nou videojoc ‘The Walking Dead: Survival Instinc’. Estarà disponible per ordinador, PlayStation 3, Xbox 360 i Wii U (molt sorprenent perquè és una consola que acaba de sortir al mercat). En aquest videojoc, la història se situa abans dels esdeveniments de la sèrie de televisió. Els protagonistes són els germans Daryl i Merel Dixon i s’expliquen les seves peripècies per sobreviure abans no desperti del coma el sheriff Rick Grimes i es trobi tot el món apocalíptic (com comença la sèrie al primer episodi de la primera temporada).

Daryl Dixon és el protagonista del videojoc, tot i que compta amb la col•laboració del seu germà Merel, que l’ajudarà en les lluites. Però ha de ser Daryl el que faci el llarg viatge des de Georgia fins a Atlanta, on els humans viuen en quarantena i on s’estan testant cures per la malaltia que ressuscita els morts. Els que han tingut la sort de provar el videojoc, asseguren que el seu ritme és molt frenètic i que es transmet l’angoixa que viuen els seus personatges en aquest escenari. El jugador pot sentir la por quan escolta un soroll sospitós, que pot ser que un zombie sigui a prop.

Continue reading »

Comments (0)
Clàssics

Arriba l’edició especial per a col·leccionistes de Monkey Island

Remasterització, renovació i contingut mai vist
By , on 7 de setembre de 2011

És una de les aventures gràfiques per excel·lència i, com a tal, compta amb una quantitat de seguidors fidels incomptable. Monkey Island va aparèixer l’any 1990 per a donar lloc a una saga que ha donat lloc a cinc entregues inoblidables.The Secret of Monkey Island va ser la primera aventura del protagonista del lloc, Guybrush Threepwood que, amb la intenció de fer-se pirata, haura de viure tot tipus d’aventures i reptes fins arribar a Monkey Island, on li espera el seu objectiu més dur: l’enemic del joc, LeChuck. Només acabant amb ell podrà rescatar al seu amor Elaine Marley. Una història ben traçada que donarà lloc a episodis següents a Monkey Island 2, LeChuck’s Revenge, a la tercera entrega, The Curse of Monkey Island, la quarta, La Fuga de Monkey Island, i la cinquena, Tales of Monkey Island. En aquesta darrera entrega, Guybrush Threepwood comet l’error d’alliberar una maldició per tot el Carib que acaba per convertir en zombies a tots els pirates.

Amb l’èxit de la saga consagrat i assegurat, Monkey Island va finalitzar el juliol de 2009 la seva cinquena entrega i, el mateix any, va aparèixer l‘edició especial per a col·leccionista del primer joc. Alta definició, remasterització, noves pistes, escenes renovades, jugabilitat millorada respecte el joc original i tots els ingredients perquè els amants de la saga segueixin gaudint de les seves aventures.

El juliol de 2010 era el moment de l’edició especial de Monkey Island 2, LeChuck’s Revenge, amb unes característiques similar a la primera edició especial, com el fet de poder anar en qualsevol moment a la versió original del joc prenent un botó i tornar quan volguem a la versió renovada.
Continue reading »

Comments (0)
aventures gràfiques, PC, Videojocs

Resident Evil 4, passaràs molta por

S'han eliminat elements gràfics de versions anteriors
By , on 8 de novembre de 2009
Acceptable per a PC però lluny de la millor versió

Acceptable per a PC però lluny de la millor versió

Parlar de Resident Evil és parlar de videojoc amb majúscules. Al costat de les sagues de Alone in the Dark i Silent Hill, és un dels màxims representants del gènere denominat ?’survival horror’, és a dir videojocs d’acció i aventura amb una certa ambientació de terror.

Però parlar concretament de Resident Evil 4 és parlar de polèmica. El títol de Capcom va ser presentat al març de 2005 com un producte exclusiu de l’extinta Game Cube, intentant dur-se clients de Sony, però les vendes van ser menors de les esperades i Capcom va trencar l’acord amb Nintendo i, al novembre 2007, es llançaria una versió de PS2 amb retocs tècnics optimitzats per a la consola de Sony.

Després, de la mà de Ubisoft va arribar una versió per a PC que agafa elements tant de la versió de Game Cube com de la de PS2, però que no arriba a estar a l’alçada.

Interpretem el paper de Leon S. Kennedy, al que se li ha encomanat la missió de localitzar a la filla del president, Ashley Graham, que ha estat segrestada. Les nostres perquisicions ens duran a un poble desolat de les zones rurals d’Espanya, on rebrem un comitè de benvinguda a força de vilatjans-zombies.

En aquest lliurament es torna a utilitzar la fórmula de Resident Evil en estat pur amb zombies perseguint-nos amb les seves torxes, pels erms de, suposadament, els llocs més recòndits de la península ibèrica.
Continue reading »

Comments (0)
Consells, Videojocs

Jocs de zombies

By , on 20 de gener de 2009

Els zombies, l’enemic recurrent i per a molts, l’enemic perfecte, quasi indestructible, imparable, silenciós i que sempre espera per a espantar-te en el pitjor moment, i tanmateix no sembla haver massa videojocs centrats en ells, sinó que acostumen a semblar un enemic més. I per als qui us agradi acabar amb els zombies, aquí podeu decidir quin joc escollir. Com és normal no podrem anomenar tots, però en farem una bona mostra.

La sèrie Resident Evil
Comencem per la saga de jocs de zombies més famosa de tots els temps, amb més de 14 jocs. Destaquen els que segueixen la trama principal (del 0 al 4), que són els importants, ja que la resta són jocs de subtrames o d’escassa qualitat. Principalment trobem suspens i ensurts amb una gran banda sonora. A la Wii ja podem jugar al Resident Evil: Umbrella Chronicles. Actualment trobareu jocs de la saga per a PC, Playstation 2, Gamecube, Nintendo DS i Wii. Altament recomenats.

Dead Rising
El joc que va tornar a portar els zombies al panorama del les consoles. Dead Rising és sense cap dubte un dels millors jocs de zombies, doncs seran el nostre enemic principal a excepció d’ocasionals psicòpates supervivents. Nosaltres encarnarem a Frank, un reporter freelance que arriba a un poble en quarentena per esbrinar què està succeint. Un joc altament recomenat i imprescinbible per a XBox.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio