GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘Xbox 360’

Videojocs

Microsoft anuncia els primers 104 títols antics compatibles amb Xbox One

Una actualització permetrà jugar amb títols antics
By , on 13 de novembre de 2015

La companyia Microsoft ha publicat la llista oficial dels primers 104 jocs originals per a Xbox 360 els quals es podrà jugar des de les consoles Xbox One. A partir del proper 12 de novembre, serà quan els usuaris de les consoles de Microsoft Xbox One rebran l’actualització que els permetrà executar jocs de la seva predecessora; una oportunitat per tornar a gaudir de més d’un centenar de títols que vam haver de deixar enrere per gaudir de la consola de nova generació.

Fins al moment, Microsoft havia anat revelant alguns títols que es podrien tornar a jugar amb la actualització per a la Xbox One, però, a menys dos dies perquè la nova consola rebi el paquet d’actualització han arribat les bones noticies. Microsoft ha publicat la llista completa de jocs originals per a Xbox 360 que seran compatibles amb la nova consola.

Mike Ybarra, Director de Gestió de Programes per a Xbox, ha estat l’encarregat de presentar el llistat amb els títols que seran compatibles amb la segona consola de Microsoft. Tanmateix, Ybarra ha recordat als jugadors que el paquet d’actualització es dirà Xbox Backward Compatibility i servirà per desplegar la nova Xbox One Experience. Continue reading »

Comments (0)
XBox

Microsoft presenta la nova Xbox One

Cine, música, televisió, Internet i videojocs dins la mateixa consola
By , on 23 de maig de 2013
Xbox

Xbox 360

Microsoft ja ha presentat, per fi, la seva nova consola. Ja fa temps que s’especulava sobre com seria i no es treia aigua clara sobre com s’anomenaria, hi havia rumors sobre si es diria Xbox Infinity, però no, definitivament s’anomenarà Xbox One. Ja no queda gaire perquè els aficionats de Microsoft puguin gaudir dels nous jocs de la Xbox, que destaquen precisament per la seva bona qualitat. Se sap que sortirà al mercat aquest mateix any, probablement al voltant de les festes de Nadal. Es pot dir que 2013 és l’any en què les empreses de videojocs s’han encarregat de renovar les seves respectives consoles, juntament amb la Wii U i la PlayStation 4.

El nom no és casual, perquè en parlar de ‘One’ s’entén com que, en un mateix aparell s’integren un munt de possibilitats: veure la televisió, descarregar música i pel•lícules, escoltar cançons, veure cinema i, òbviament, jugar. Això sí, una idea molt enginyosa: amb la veu es poden canviar les funcions, passar de veure una sèrie a jugar al nou ‘Halo’, per exemple. Per això, s’ha hagut d’utilitzar una tecnologia molt precisa que és capaç de detectar veus i cares. S’utilitza la tecnologia de Kinect, que ja està disponible per la Xbox 360 per separat, però s’integra dins la Xbox One. La consola s’haurà de posar davant la televisió perquè, un cop s’utilitzi, pugui detectar veus i moviments dels usuaris.

Es podrà navegar a través d’Internet Explorer amb un seguit de moviments que caldrà aprendre un cop es disposi de l’Xbox One. Compta amb una càmera per poder realitzar conferències amb Skype que es podran veure a la televisió. Però el més important de la nova consola són, òbviament, els seus jocs, que és la seva principal utilitat. La detecció de moviment i veu servirà per poder jugar a tots els videojocs. Això implica que, per exemple, la partida es pararà si l’usuari s’aixeca.

Continue reading »

Comments (0)
XBox

Ja queda menys per conèixer tots els detalls de la nova Xbox

El Kinect tindrà major precisió però es desconeix si es requerirà connexió permanent a Internet per poder utiltizar-la
By , on 29 de abril de 2013
Xbox

La Xbox 360

Microsoft ja està treballant en la nova consola Xbox, que s’anomenarà Xbox Infinity. La seva presentació oficial havia de ser durant el mes d’abril, però la cita s’ha aplaçat fins el proper 21 de maig. Però uns dies més tard, a l’Electronic Entertainment Expo de Los Ángeles, es mostrarà el catàleg sencer de videojocs que s’estan preparant. Si ja fa uns mesos que Sony va presentar el seu projecte per PlayStation 4, ara li toca a Microsoft presentar com està millorant la seva consola estrella. Pel què fa el seu nom, no s’assegura encara que s’anomeni ‘Infinity’, però sí és el més probable, tot i que el projecte s’anomena ‘Durango’, així que també hi ha la possibilitat que tingui aquest nom. Però ‘Infinity’ és el més probable perquè té relació amb la idea de Xbox, de crear entreteniment sense límits d’edat, amb aplicacions socials, televisió, cinema…

La nova Xbox és una consola molt esperada per part dels usuaris aficionats dels videojocs, perquè saben que els sorprendrà gratament. Quan va aparèixer la primera consola el 2001-2002, el mercat ja estava força acostumat als productes de PlayStation 2, de manera que el seu èxit va ser força relatiu. Però amb la següent generació, tant la Xbox 360 com la PlayStation 3 s’han mantingut en un empat al mercat. La consola de Microsoft ha passat a ser un referent en el mercat de videojocs, sobretot als Estats Units i Regne Unit. La seva estratègia és la multiplataforma, fer que la consola no només serveixi per jugar, sinó que es pensi més en els usuaris i les seves necessitats.

El més probable és que es potenciï el Kinect. Aquesta tecnologia integrada a l’Xbox 360 permetia jugar amb els moviments, tot i que es limitava a videojocs de ball. El que és desitjable és que tingui altres utilitats, com per exemple donar ordres a la consola mitjançant la veu o el moviment de les mans. No és tant poder ballar sinó que també es puguin veure pel•lícules, aturar les partides o jugar indicant-ho amb la veu. El que s’espera de la nova Xbox i el nou Kinect és una major precisió. És a dir, que sigui capaç de reconèixer i distingir veus i les persones que es troben davant de la pantalla.

Continue reading »

Comments (0)
ps3

Epic Mickey 2: el poder de dos

By , on 20 de novembre de 2012

Fa uns quants anys, si s’hagués parlat de Disney en aquest bloc, el primer que ens hauria vingut al cap haurien sigut les pel•lícules entranyables de la infantesa d’aquesta productora nord-americana i els seus jocs infantils, basats en els films. Però el 2002 va sortir al mercat Kingdom Hearts, un producte resultat del treball entre Disney i SquareSoft, empresa creadora dels mítics Final Fantasy. Va ser un videojoc molt trencador i innovador, que demostrava com la Disney s’havia transformat i s’havia adaptat als nous gustos de les noves generacions. El 2010, fruit de la col•laboració amb Warren Spector, apareix per la Wii el Epic Mickey i just ara acaba de sortir la segona edició del videojoc per a PlayStation 3 i Xbox 360.

A Epic Mickey 2: El poder de dos, Mickey Mouse i Oswald es troben a Wasteland, un món on viuen molts personatges oblidats per la factoria Disney i moltes atraccions dels seus parcs temàtics. En Mickey utilitzarà el seu pinzell màgic per controlar la pintura i Oswald farà servir el seu control remot per fer descàrregues elèctriques contra els seus enemics. El seu objectiu és lluitar contra La Mancha, un enemic que va crear Mickey Mouse sense voler a la primera edició del videojoc.

El resultat és un videojoc molt emocionant i divertit, tant per grans com per petits. De tant en tant hi apareixen cançons que fan recordar que ens trobem al món de Disney, on explicar les coses cantant és completament normal. Hi ha episodis que recorden molt a les pel•lícules originals, com l’escena ‘Aprendiz de Mago’ de Fantasia, amb les escombres i els cubells d’aigua. Per superar aquest Epic Mickey 2, cal realitzar molts minijocs, com puzzles, petites missions, investigar certs espais, etc. En definitiva, són moltes hores d’entreteniment, tot i que a vegades pugui semblar que aquests minijocs no tenen cap mena de relació en el desenvolupament de la història.

Continue reading »

Comments (0)
XBox

Ja és aquí el Halo 4 per XBox 360

By , on 6 de novembre de 2012

Ja està aquí el Halo 4, que surt a la venda el dia 6 de novembre. La presentació del videojoc va ser, si més no, molt sorprenent i espectacular: es van convocar als mitjans de comunicació a Liechtenstein (Suïssa) perquè experimentessin en primera persona com seria el joc. Així doncs, la ciutat estava completament ambientada i es va produir una batalla amb explosions reals i molts efectes. Aquest tipus de presentació demostra l’espectacularitat i el poder de la indústria del videojoc, que produeix molts ingressos i beneficis en el sector de la cultura.

El joc només està disponible per la XBox 360 i té dues versions: de 62€ i 80€ l’edició especial. Per 20€ de més, l’edició col•leccionista inclou una presentació especial del joc, un pase d’una temporada (amb 9 mapes i 6 especialitzacions pel format multijugador), un esquema de personalització d’armadures i detalls digitals nous, amb complements per l’avatar. En canvi, amb el pack senzill, s’inclou només el videojoc.

El nou Halo 4 s’ha presentat com un videojoc molt ambiciós i modern. És el més car de tota la saga perquè s’ha potenciat la opció multijugador. Ara bé, l’opció individual probablement decebrà a la majoria de jugadors en saber que només dura 6 hores. Malgrat això, la jugabilitat i l’estil narratiu del joc és excel•lent, però el jugador es queda amb ganes de més. Per tant, s’ha volgut aprofundir més en el contingut i no tant en la durada, fent un producte més breu però d’una millor qualitat. A més, tot depèn de l’habilitat que tingui el jugador, pot trigar més en superar el joc si es para més estones a buscar pels racons i explorar-ho tot.

Continue reading »

Comments (0)
General, XBox

La nova actualització de la Xbox 360 ja està aquí!

El seu llançament va patir un retràs d’última hora
By , on 7 de desembre de 2011

La diferència respecte a les seves competidores s’estava fent ja més que evident i resultava lògic pensar que la Xbox 360 no tardaria en presentar una nova actualització que posés aquesta consola a l’altura de les altres. Així, i després d’un retràs als últims minuts que posà a tots els nervis a flor de pell, la remodelació del sistema operatiu de la Xbox està des de fa unes hores disponible.

Aconseguirà la Xbox 360 donar un nou impuls al seu sistema?

Aquesta actualització sembla ser, a priori, la més ambiciosa que la Xbox ha tingut fins ara i la prova la tenim en el seu pas de simple consola de videojocs a centre multimèdia i d’entreteniment per tota la família. Els canvis més significatius els trobem en la nova interfície Metro, pròpia de Windows Phone 7 i del pròxim Windows 8, una forma de donar coherència a totes les plataformes mòbils i de taula.

Continue reading »

Comments (0)
Especials, Videojocs, XBox

Alan Wake, el nou thriller psicològic de Remedy

Barreja de narració episòdica i escenaris interactius amb un avançat motor gràfic
By , on 12 de maig de 2010

Alan Wake, un escriptor que busca desesperadament la seva dona a Bright Falls, un poble maleït

Alan Wake és un escriptor en crisi creativa que comença una nova vida al poble nord-americà de Bright Falls, a l’estat de Washington. Ell i la seva esposa esperen ser feliços i Alan pensa que la calma d’un petit poble, envoltat de naturalesa i aire pur, serà el remei més eficaç per recuperar l’antiga creativitat. Alan escriu novel·les de misteri… però no obstant això, mai hauria pogut imaginar el malson que li espera al petit poble de Bright Falls. Ell i la seva dona estan a punt de introduir-se en un món de tenebres on res és el que sembla ser.

Encara que pugi parèixer l’argument d’una atractiva peli de misteri, estem davant d’uns dels videojocs de la temporada, a la venda el 14 de maig: Alan Wake creada pel prestigiós estudi Remedy, que ja van assolir un gran èxit amb la saga Max Payne. A través del nou joc, exclusiu per a la Xbox 360, podràs posar-te en la pell d’un home ordinari que esdevindrà l’heroi que el poble necessita per acabar amb les forces del mal que assolen la tranquil·la vida de Bright Falls. Quan la dona de l’Alan desaparegui en misterioses circumstàncies, el joc es desencadenarà fins a les seves últimes conseqüències. Es conta amb l’atractiu afegit de que els jugadors no saben contra qui (o contra què) lluiten, sinó que el misteri es resoldrà de manera progressiva, interactuant amb els diversos personatges i avançant en la història.

Un dels aspectes més interessants d’Alan Wake és la seva estètica adscrita a l’imaginari propi del thriller psicològic. En primer lloc tenim un anti-heroi, un personatge que sense voler-ho, esdevé el protagonista d’un clima d’acció extrema per salvar el que més estima. Els ambients nocturns tenen, com veurem després, una importància capital per al desenvolupament del joc. Així, ens trobarem submergits en la foscor d’un bar de carretera, a l’interior d’un bosc o violant l’aparent calma d’una casa abandonada. Les influències de series com Lost, Expedient X o Twin Peaks són essencials en l’estructuració i l’ambientació de la historia. Per una banda, el joc es basa en una narrativa episòdica similar a la d’una sèrie de televisió. Mitjançant el transcurs de les diferents unitats, la manera de jugar evoluciona i, a més, s’incorporen nous elements i personatges per pujar el nivell d’intensitat, de suspens i d’aventura.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio