GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘Wii’

ps3

Epic Mickey 2: el poder de dos

By , on 20 de novembre de 2012

Fa uns quants anys, si s’hagués parlat de Disney en aquest bloc, el primer que ens hauria vingut al cap haurien sigut les pel•lícules entranyables de la infantesa d’aquesta productora nord-americana i els seus jocs infantils, basats en els films. Però el 2002 va sortir al mercat Kingdom Hearts, un producte resultat del treball entre Disney i SquareSoft, empresa creadora dels mítics Final Fantasy. Va ser un videojoc molt trencador i innovador, que demostrava com la Disney s’havia transformat i s’havia adaptat als nous gustos de les noves generacions. El 2010, fruit de la col•laboració amb Warren Spector, apareix per la Wii el Epic Mickey i just ara acaba de sortir la segona edició del videojoc per a PlayStation 3 i Xbox 360.

A Epic Mickey 2: El poder de dos, Mickey Mouse i Oswald es troben a Wasteland, un món on viuen molts personatges oblidats per la factoria Disney i moltes atraccions dels seus parcs temàtics. En Mickey utilitzarà el seu pinzell màgic per controlar la pintura i Oswald farà servir el seu control remot per fer descàrregues elèctriques contra els seus enemics. El seu objectiu és lluitar contra La Mancha, un enemic que va crear Mickey Mouse sense voler a la primera edició del videojoc.

El resultat és un videojoc molt emocionant i divertit, tant per grans com per petits. De tant en tant hi apareixen cançons que fan recordar que ens trobem al món de Disney, on explicar les coses cantant és completament normal. Hi ha episodis que recorden molt a les pel•lícules originals, com l’escena ‘Aprendiz de Mago’ de Fantasia, amb les escombres i els cubells d’aigua. Per superar aquest Epic Mickey 2, cal realitzar molts minijocs, com puzzles, petites missions, investigar certs espais, etc. En definitiva, són moltes hores d’entreteniment, tot i que a vegades pugui semblar que aquests minijocs no tenen cap mena de relació en el desenvolupament de la història.

Continue reading »

Comments (0)
General

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3, quasi immillorable

By , on 12 de gener de 2009

Fidel a la cita, Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 es va presentar per a ser un joc superior a l’entrega anterior en la versió per a Wii, que va arribar una mica més tard de la ja presentada per a Playstation 2. Per una vegada, tots els fans estan d’acord que, més que mai, el videojoc és un homenatge al manda de cult dibuixat per Akira Toriyama en un excelent videojoc de lluita. Un títol indispensable que no té equivalent en la seva categoria.

A aquestes alçades ningú es pot sorprendre de que l’obra de Toriyama s’ha respectat en les lluites espectaculars de Tenkaichi. No ha estat necessari estar moltes hores jugand a la Nintendo Wii per a arribar a aquesta conclusió. Tècnicament espectacular i dotat d’una dificultat molt ben ajustada, la sèrie Budokai Tenkaichi ens ofereix els enfrontaments de Dragon Ball Z.

En aquesta ocasió l’objectiu del joc no consisteix a barallar-nos de manera ininterrompuda contra la resta de lluitadors, sinó a reconstruir les escenes més importants de Dragon Ball Z, desenvolupant-los de la manera més fidel possible. El Mode Escenari presenta ara un número de sagues molt més limitat que omplica molts menys duels que en el pasast, un defecte compensat precisament per l’interès que generen les escenes proposades pel joc. Quan el combat comença, aquest es desenvolupa de la mateixa manera que en la versió original imaginada per Akira Toriyama, i respecta escrupulosament la natura dels participants, el seu comportament i els atacs que han d’utilitzar.
Continue reading »

Comments (0)
Nintendo DS, Videojocs, Wii

Tamagotchi Party On per a Nintendo Wii

By , on 5 de setembre de 2008

Després de reactivar el concepte de Tamagotchi amb dos episodis simpàtics per a Nintendo DS, Bandai va retornar a Nintendo Wii amb un videojoc ple de minijocs i la intenció de desbancar a Mario Party del seu regnat en el gènere. Era necessari intentar-ho?

Si la simplicitat dels episodis DS de Tamagotchi era substituida pel fet de tenir accessibilitat als minijocs des del primer moment, la versió Wii torna a posar les coses una mica més complicades ja que es fa encessari jugar molt temps abans de poder alliberar totes les proves que el títol inclou. Per a ser una mica més objectius, cada minijoc s’allibera després de superar tres reptes i cada un d’ells ens portarà alguna quelcom més que un quart d’hora. Aquesta versió per a Wii deixa de banda els minijocs per a centrar-se en el joc de taula.
Continue reading »

Comments (0)
Esports, ps3, PSP, Videojocs, Wii

Diversió garantida amb Locos por el Surf

By , on 28 de agost de 2008

L’estiu passat les pantalles de cinema van inundar-se de pel·lícules d’animació per omplir temps buit dels nens abans de tornar a l’escola. Locos por el Surf va ser una de les estrenes més destacades, i amb ella el seu videojoc per a PSP, PS2, PS3, PC i Wii. El desenvolupament es va fer a Ubisoft, a Montreal, igual que la distribució. Ens centrem en les versiones per a PS3 i PSP, per a poder comprovar si ens trobem davant d’un videojoc interessant o un intent de fer caixa a través de la pel·lícula.

Ens trobem davant un videojoc de carreres a taules de surf, un concepte un tant atípic que funciona prou bé amb un sistema de joc molt similar a videojocs com Mario Kart. Per a començar la nostra competició haurem d’escollir un dels 10 personatges de la pel·lícula i una taula de surf. Al principi no estan tots disponibles, sinó que els haurem d’anar desbloquejant amb els nostres triomfs. També es podran desbloquejar llistes musicals i circuits per a jugar en el mode exhibició.
Continue reading »

Comments (0)
Actualitat, Esports, Videojocs

Juga a Madden NFL ’08

By , on 7 de abril de 2008

madden_08.jpgAmb l’arribada de 2008 va començar el goteig de títols esportius de la coneguda EA Sports. El primer en aparèixer va ser, precisament, el de la més antiga de les franquícies de la companyia nordamericana: Madden NFL. L’edició d’aquest any és la 18a ocasió en la qual els nois d’EA ens apropen el futbol americà sota el nom del veterà jugador dels Philadelphia Eagles, John Madden. L’edició de 2008 destaca per haver estat récord absolut de plataformes en les quals es va llençar:Game Cube, Wii, PS2, PS3, XBOX, XBOX 360, PSP, PC, DS y Mac OS.

El principal problema que tenen les franquícies que surten anualment és el poc temps que hi ha per a desenvolupar novetats, encara que hi ha entregues en concret que suposen un alt salt de qualitat. Probablement Madden NFL 08 sigui un d’aquests casos. Amb un excel·lent treball de producció, els responsables han intentat arreglar els problemes de versions anteriors, destacant les millores en el control i l’animació.

madden2.jpgEvidentment, el resultat varia tot depenent de la plataforma en què estiguem jugant, però en qualsevol cas el resultat és notable, aprofitant les possibilitats de cada màquina. com tots els títols d’EA, Madden 08 compta amb moltes opcions de joc. Des d’una partida ràpida en la qual realitzar un partit d’exhibició fins a disputat la temporada regular de la NFL.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio