GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘videojocs terror’

General, Videojocs

Silent Hill: Book of Memories PlayStation Vita

Renovar-se o morir, aquest es el lema
By , on 28 de octubre de 2012

El carter somrient de la introducció ens estarà esperant per comprar i vendre'ns des armes

La compañía Konami va decidir aparcar l’estil Metroidvania i apropar la seva Castlevania: Lords of Shadows de sobretaula més a un Kratos que a Samus o Alucard, EA va tancar l’escenari bèl · lic de la 2 ª Guerra Mundial per avançar 60 anys a Medal of Honor i situar-la en ple conflicte modern ; Capcom va mutar l’ADN jugable de Resident Evil perquè l’adrenalina i les bales fluyesen amb més profusió a partir del 4, a més de canviar la imatge d’un dels seus icones, el Dante Sparda.

Relaciona amb la generació actual, Eidos ha submergit a Lara Croft en la seva primera i més violenta odissea canviant de pas detalls de la seva vida en Tomb Raider; Square Enix va voler provar les mecàniques d’un joc totalment guiat en Final Fantasy XIII, XCOM, el de 2K, no vol tanta estratègia i si passar-se a un entorn més d’acció FPS o TPS segons els últims rumors.
Continue reading »

Comments (0)
General, Videojocs

Hitman GameCube

Con este videojuego podemos regresar al pasado y enfrentarnos a todos nuestros peores enemigos
By , on 20 de octubre de 2012

Haurem de lluitar dins d'entorns oberts habitats pels enemics que ens tanquen el pas

El joc comença quan despertem lligats a un llit, en un entorn asèptic a la vegada que sinistre. De sobte una veu ens aixeca, ens obre la porta i ens indica què fer, com moure’ns. És impossible no sentir-nos com un conillet d’índies enmig d’un laberint, però l’única cosa certa que sabem en aquest moment és que tenim un codi de barres gravat al clatell els últims dos dígits són 47 i un dos especials per poder moure’ns en silenci i poder matar.  Aprofitem per eliminar un guàrdia i escapar del recinte, mentre aquesta veu que ens parlava somriu de satisfacció en veure-ho per les càmeres de seguretat.
Continue reading »

Comments (0)
General, Videojocs

Resident Evil Survival

By , on 13 de octubre de 2012

La nueva aventura contra los zombis vuelve con más fuerza que nunca

Ja han passat 10 anys després que el malson provocada pel T-Virus comencés, Capcom ens va narrar els orígens de la pròpia saga. El videojoc més famós de zombis, Resident Evil Zero donava un salt d’unes poques hores cap enrere en el temps per narrar-nos entre altres fets com el personatge de Rebecca Chambers, la qual ens trobem durant la nostra aventura per la mansió del títol primigeni, va arribar-hi.

Zero acabava amb el pla final de l’oficial metge endinsant-se en la mansió, per investigar què havia estat de l’equip Bravo, en un final que deixava tots els elements llestos per ficar corrent el disc del primer Resident Evil i continuar la història. Però aquest joc no va ser només el primer de la saga a nivell narratiu, sinó també l’últim de la seva espècie, el lliurament Survival Horror final de Bio Hazard abans de la mutació que va patir la jugabilitat i l’estil en Resident Evil 4.
Continue reading »

Comments (0)
Actualitat, General

Continua el joc de rol amb Project Eternity

Un joc que recupera l'essència, les sensacions i el llegat dels títols creats amb el Infinity Engine
By , on 10 de octubre de 2012

Eternity comença per la construcció d'un món i d'una cosmologia específica que d'un escenari

La companyia Obsidian ha apostat per desenvolupar el seu propi Kickstarter per recuperar el concepte de rol que va causar tant d’èxit durant l’Infinity. A la recta final de la seva gran trajectòria, repassem les promeses d’un Project Eternity que arribarà per a PC i Mac en breu.
Continue reading »

Comments (0)
Especials, Videojocs, XBox

Alan Wake, el nou thriller psicològic de Remedy

Barreja de narració episòdica i escenaris interactius amb un avançat motor gràfic
By , on 12 de maig de 2010

Alan Wake, un escriptor que busca desesperadament la seva dona a Bright Falls, un poble maleït

Alan Wake és un escriptor en crisi creativa que comença una nova vida al poble nord-americà de Bright Falls, a l’estat de Washington. Ell i la seva esposa esperen ser feliços i Alan pensa que la calma d’un petit poble, envoltat de naturalesa i aire pur, serà el remei més eficaç per recuperar l’antiga creativitat. Alan escriu novel·les de misteri… però no obstant això, mai hauria pogut imaginar el malson que li espera al petit poble de Bright Falls. Ell i la seva dona estan a punt de introduir-se en un món de tenebres on res és el que sembla ser.

Encara que pugi parèixer l’argument d’una atractiva peli de misteri, estem davant d’uns dels videojocs de la temporada, a la venda el 14 de maig: Alan Wake creada pel prestigiós estudi Remedy, que ja van assolir un gran èxit amb la saga Max Payne. A través del nou joc, exclusiu per a la Xbox 360, podràs posar-te en la pell d’un home ordinari que esdevindrà l’heroi que el poble necessita per acabar amb les forces del mal que assolen la tranquil·la vida de Bright Falls. Quan la dona de l’Alan desaparegui en misterioses circumstàncies, el joc es desencadenarà fins a les seves últimes conseqüències. Es conta amb l’atractiu afegit de que els jugadors no saben contra qui (o contra què) lluiten, sinó que el misteri es resoldrà de manera progressiva, interactuant amb els diversos personatges i avançant en la història.

Un dels aspectes més interessants d’Alan Wake és la seva estètica adscrita a l’imaginari propi del thriller psicològic. En primer lloc tenim un anti-heroi, un personatge que sense voler-ho, esdevé el protagonista d’un clima d’acció extrema per salvar el que més estima. Els ambients nocturns tenen, com veurem després, una importància capital per al desenvolupament del joc. Així, ens trobarem submergits en la foscor d’un bar de carretera, a l’interior d’un bosc o violant l’aparent calma d’una casa abandonada. Les influències de series com Lost, Expedient X o Twin Peaks són essencials en l’estructuració i l’ambientació de la historia. Per una banda, el joc es basa en una narrativa episòdica similar a la d’una sèrie de televisió. Mitjançant el transcurs de les diferents unitats, la manera de jugar evoluciona i, a més, s’incorporen nous elements i personatges per pujar el nivell d’intensitat, de suspens i d’aventura.
Continue reading »

Comments (0)
aventures gràfiques, PC, Videojocs

Resident Evil 4, passaràs molta por

S'han eliminat elements gràfics de versions anteriors
By , on 8 de novembre de 2009
Acceptable per a PC però lluny de la millor versió

Acceptable per a PC però lluny de la millor versió

Parlar de Resident Evil és parlar de videojoc amb majúscules. Al costat de les sagues de Alone in the Dark i Silent Hill, és un dels màxims representants del gènere denominat ?’survival horror’, és a dir videojocs d’acció i aventura amb una certa ambientació de terror.

Però parlar concretament de Resident Evil 4 és parlar de polèmica. El títol de Capcom va ser presentat al març de 2005 com un producte exclusiu de l’extinta Game Cube, intentant dur-se clients de Sony, però les vendes van ser menors de les esperades i Capcom va trencar l’acord amb Nintendo i, al novembre 2007, es llançaria una versió de PS2 amb retocs tècnics optimitzats per a la consola de Sony.

Després, de la mà de Ubisoft va arribar una versió per a PC que agafa elements tant de la versió de Game Cube com de la de PS2, però que no arriba a estar a l’alçada.

Interpretem el paper de Leon S. Kennedy, al que se li ha encomanat la missió de localitzar a la filla del president, Ashley Graham, que ha estat segrestada. Les nostres perquisicions ens duran a un poble desolat de les zones rurals d’Espanya, on rebrem un comitè de benvinguda a força de vilatjans-zombies.

En aquest lliurament es torna a utilitzar la fórmula de Resident Evil en estat pur amb zombies perseguint-nos amb les seves torxes, pels erms de, suposadament, els llocs més recòndits de la península ibèrica.
Continue reading »

Comments (0)
Consells, Videojocs

Jocs de zombies

By , on 20 de gener de 2009

Els zombies, l’enemic recurrent i per a molts, l’enemic perfecte, quasi indestructible, imparable, silenciós i que sempre espera per a espantar-te en el pitjor moment, i tanmateix no sembla haver massa videojocs centrats en ells, sinó que acostumen a semblar un enemic més. I per als qui us agradi acabar amb els zombies, aquí podeu decidir quin joc escollir. Com és normal no podrem anomenar tots, però en farem una bona mostra.

La sèrie Resident Evil
Comencem per la saga de jocs de zombies més famosa de tots els temps, amb més de 14 jocs. Destaquen els que segueixen la trama principal (del 0 al 4), que són els importants, ja que la resta són jocs de subtrames o d’escassa qualitat. Principalment trobem suspens i ensurts amb una gran banda sonora. A la Wii ja podem jugar al Resident Evil: Umbrella Chronicles. Actualment trobareu jocs de la saga per a PC, Playstation 2, Gamecube, Nintendo DS i Wii. Altament recomenats.

Dead Rising
El joc que va tornar a portar els zombies al panorama del les consoles. Dead Rising és sense cap dubte un dels millors jocs de zombies, doncs seran el nostre enemic principal a excepció d’ocasionals psicòpates supervivents. Nosaltres encarnarem a Frank, un reporter freelance que arriba a un poble en quarentena per esbrinar què està succeint. Un joc altament recomenat i imprescinbible per a XBox.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio