GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘Uncharted 3’

Videojocs

‘Uncharted 4’ té nova data de llançament: 10 de maig de 2016

Naughty Dog retarda per segona vegada el llançament
By , on 29 de abril de 2016

Una de les franquícies més importants de Sony s’apropa a la nova generació: ‘Uncharted 4: El Desenllaç del Lladre’ serà llençat al mercat el proper 10 de maig per a usuaris de la consola PlayStation 4. Tot i que per a finals d’any arribarà un pack amb la part d’història dels tres Uncharted anteriors, no serà fins a la nova entrega quan la saga s’estreni en la nova generació amb magnificència.

La nova entrega de la saga, ‘Uncharted 4: El Desenllaç del Lladre’, ens presenta un Nathan Drake que haurà de sobreviure a la seva aventura més perillosa fins ara; a la qual es trobarà amb el seu germà, del que poc sabem fins al moment. Per fer passar una mica l’espera –allargada per la desenvolupadora del joc, Naughty Dog– d’un dels videojocs més esperats des del 2015 disposem de la seqüència d’introducció al joc, que promet ser de les més trepidants i de millor qualitat vistes.

En la seva visita a Espanya per a promocionar el joc, Arne Meyer de Naughty Dog va explicar que el nou ‘Uncharted 4: El Desenllaç del Lladre’ és el millor joc de la saga fins ara, amb una impactant primera escena que superarà a la de ‘The Last of Us’. Una escena que genera “aquell sentiment de voler seguint jugant i descobrir a on ens porta la historia durant tot el joc”, va defensar Mayer. Continue reading »

Comments (0)
ps3

‘Uncharted 3: La traïció de Drake’ arriba a les tendes amb altes expectatives

És la tercera edició de la saga, que ja compta amb ‘Uncharted: El tresor de Drake’ i ‘Uncharted: El regne dels lladres’
By , on 7 de novembre de 2011

La saga ‘Uncharted’ és una de les més aclamades pels amants dels jocs d’aventures i aquesta mateixa setmana ha sortit a la venda la seva última edició: ‘Uncharted 3: La Traïció de Drake’. Aquest cop la història es centra en el seu protagonista, el Nathan Drake, i el seu mentor, Victor Sullivam, que viatjaran al voltant del món per trobar una llegendària ciutat perduda, L’Iram de les Columnes, també anomenada l’Atlantis de les Arenes; una expedició que els portarà fins la Península Aràbiga i al desert de Rub Al Khali.

Els amants de Lawrence d’Arabia segur que ja s’han adonat del paral·lelisme i és que la llegenda de la ciutat sorgeix precisament d’aquest personatge. La ciutat perduda serà el fil conductor del joc i com qualsevol joc d’altura, a més d’un escenari brillant es necessari un enemic a l’altura del protagonista; en aquest cas serà la Katherine Marlowe.

Ja hem comentat que aquest videojoc forma part d’una saga d’aventures, i és la seqüela de ‘Uncharted: El tresor de Drake’ i ‘Uncharted: El regne dels lladres’. El nou joc segueix el mateix esquema i estructura que les seves antecessores, però inclou novetats com la capacitat de poder combatre contra diversos enemics a l’hora i millores a l’escalada. Cada una de les edicions d’aquesta aclamada saga ha tingut un element protagonista, a més dels seus personatges. En el primer va ser l’aigua, en el segon la neu i en aquest tercer, sabeu quin és l’element protagonista? Exacte! La sorra.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio