GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘tomb raider’

Videojocs

‘Rise of the Tomb Raider’ per a PC arribarà al mercat el 29 de gener

El preu del joc serà de 49,99 euros
By , on 8 de gener de 2016

Les empreses Square Enix, Eidos i Crystal Dinamics ha anunciat que ‘Rise of the Tomb Raider’ arribarà el 29 de gener per a usuaris de PC Windows, després que en el mitjà Steam es filtrés de forma no oficial el mes de llançament. Després del seu llançament per a consoles Xbox, el videojoc protagonitzat per la popular heroïna Lara Croft arribarà a PC amb algunes novetats.

Entre aquestes novetats s’inclouen la compatibilitat amb Windows 10, l’increment de la resolució fins a 4K i a més serà el primer joc que inclogui l’última tecnologia VXAO, desenvolupada en col•laboració amb NVIDIA. El títol ‘Rise of the Tomb Raider ha estat nominat en els Game Awards com a millor joc d’acció i aventures, i aclamat per la crítica mundial; per lo qual, els jugadors de PC no han de desaprofitar l’oportunitat de gaudir d’aquest títol.

En aquest lliurament, després de descobrir un antic misteri, Lara ha d’explorar les regions més remotes i perilloses de Sibèria per trobar el secret de la immortalitat abans que ho faci una despiatada organització coneguda com Trinitidad. La protagonista, dirigida pel jugador, haurà de recórrer a el seu enginy i les seves habilitats de supervivència, formar noves aliances amb altres personatges, i finalment abraçar la seva destinació com Tomb Raider. Continue reading »

Comments (0)
Videojocs

El nou Tomb Raider ja és aquí carregat de novetats

By , on 10 de març de 2013

Ja ha tornat la Lara Croft. Per fi s’ha acabat l’espera i ja ha sortit al mercat el nou videojoc de Tomb Raider. La famosa arqueòloga torna a les nostres consoles carregada de novetats, en una nova versió més actualitzada però que torna al passat per recordar els inicis d’aquesta heroïna i apropar-la a les noves generacions. El joc està disponible per PC, PS3 i Xbox 360 i, per aquesta darrera consola, s’ha posat a la venda un nou comandament de versió limitada i de col•leccionista amb un disseny amb petjades i gargots gravats amb làser per donar una sensació més realista i de desgast. Comprant el comandament, que costa 50€, s’aconsegueix un codi que, introduint-lo al joc, es pot descarregar el personatge jugable Scavenger Archer.

Però el més sorprenent de tot és que, l’empresa que s’ha encarregat de crear la nova aventura de la Lara Croft, Crystal Dynamics, ha anunciat que està treballant amb GK Films per portar l’aventura a la gran pantalla. La nova pel•lícula, que òbviament, encara es desconeix quan s’estrenarà ni qui serà l’actriu que interpretarà el personatge, es basarà en aquest videojoc nou. Al nou Tomb Raider es retorna als orígens de la Lara, quan tenia 20 anys, de manera que es veu un personatge insegur, que s’equivoca, no tant agressiva com la coneixem. Ja s’han realitzat dues pel•lícules anteriorment, protagonitzades per Angelina Jolie, però la idea és que la nova adaptació sigui completament diferent.

Al nou Tomb Raider, coneixem a la Lara Croft jove, amb 20 anys, quan just comença les seves aventures. En aquest cas, es troba en un vaixell amb el que va a explorar una illa misteriosa quan naufraga en el Triangle del Drac. Però la Lara és inexperta i té por, inclús plora quan escolta una veu coneguda per la ràdio. Amb la pràctica i a mesura que es va avançant en el joc, es veu com guanya seguretat i valentia. Guanya habilitats que cal utilitzar en diferents situacions i sempre comptarà amb la col•laboració d’amics seus per ajudar-la en qualsevol moment que ho necessiti.

Continue reading »

Comments (0)
Videojocs

Torna la Lara Croft en una nova aventura de Tomb Raider a principis d’any

By , on 11 de desembre de 2012
Tomb Raider

Lara Croft, l'arqueòloga i heroïna més famosa de les consoles

Torna la Lara Croft. Després de molts anys sense cap joc d’aquesta busca tresors, per fi s’anuncia que al març del 2013 sortirà una nova edició. La nova versió de Tomb Raider pretén recuperar aquesta mítica heroïna, apropar-la a les noves generacions i preparar el terreny i l’argument cap al futur. El treball de creació d’aquest joc va començar al 2010, quan els guionistes es van posar mans a la feina per escriure un videojoc que expliqués els orígens de la protagonista. Es volen explicar els inicis de la Lara Croft en el món de l’arqueologia per així entendre perquè s’ha convertit en un mite.

La Lara Croft rejoveneix uns quants anys pel nou videojoc. En un primer moment, és molt insegura, perquè està aprenent a investigar. Podem dir que aquesta és la seva primera aventura a la vida. Però poc a poc es van trobant eines com torxes, arcs, bales i pistoles per poder anar superant les diferents proves que es presenten. En definitiva, es va convertint en aquella heroïna que tots coneixem. En videojoc estarà disponible per ordinador, PlayStation 3 i Xbox 360, ja queda menys perquè arribi el moment de gaudir-lo.

Els videojocs de la saga es caracteritzaven per tenir uns escenaris molt complerts, amb moltes possibilitats d’exploració, que feien el joc més entretingut i més coherent. En aquest cas també s’ha volgut potenciar aquest aspecte i els paisatges són molt salvatges i amb molta capacitat per passejar i explorar amb calma. I s’ha innovat en les lluites i les baralles, de manera que la Lara té moltes maneres de barallar-se, utilitzant diferents armes o cos a cos. Cada opció té avantatges i inconvenients, però es pot canviar segons la situació.

Continue reading »

Comments (0)
Clàssics

‘Tomb Rider Reborn’ no arribarà fins el 2013

La desenvolupadora Crystal Dynamics necessita més temps per polir els detalls
By , on 14 de maig de 2012

Males notícies per aquells que esperaven amb ganes l’arribada de la nova entrega de Tomb Rider la pròxima tardor. I És que Crystal Dynamics, la desenvolupadora d’aquest videojoc ha anunciat que el llançament de ‘Tomb Rider Reborn’ (o ‘Tomb Rider Origins’)

Sembla ser que els últims detalls de la nova edició, que ens presentarà a una Lara Croft més jove, no estaran acabats per la data prevista i que els creadors prefereixen retardar el llançament i presentar un producte de qualitat. En aquest sentit, expliquen:

Continue reading »

Comments (0)
Clàssics, Videojocs

World of Warcraft, del videojoc a la pantalla

Va ser un llençament amb molt èxit
By , on 22 de desembre de 2009

Avui dia podem veure al cinema una gran quantitat de pel·lícules de les quals es fa després un videojoc, com per exemple la recent estrenada Avatar, Planet51… que ja tenen el seu videojoc. Però, ha passat a l’inrevés? Sabeu sobradament que sí, però això és cosa de temps enrere més que de l’actualitat.

El pas dels anys ens han deixat alguns videojocs que han fet el salt al món del cinema, i també succeeix a l’inrevés amb altres entregues. Gràcies a aquesta tendència hem tingut la sort -no sé si bona o dolanta- de visionar artefactes i pervesions de l’estil de Super Mario Bros, Street Fighter, Mortal Kombat, Tomb Raider, Final Fantasy, Resident Evil, Doom i Silent Hill. Crec que fins ara cap ha rebut nominacions als sempre cobdiciats Oscars.

Cal dir que algunes van fer bona taquilla, com Tomb Raider, que més que res va tenir bona acceptació per la força del videojoc i per l’encarnació de Lara Croft en el cos de Angelina Jolie, una garantia d’èxit en aquells temps, ara menys.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio