GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘the sims 2’

Nintendo DS

‘Animal Crossing: New Leaf’ per la Nintendo 3DS

En la nova edició de 'Animal Crossing' el jugador és aspirant a ser alcalde del poble.
By , on 23 de juliol de 2013

Nintento 3DS

‘Animal Crossing’ és un videojoc de Nintendo que genera molta addicció als seus jugadors un cop el descobreixen. La idea és molt senzilla: consisteix en què el jugador arriba a un terreny on ha de construir la seva casa. Una vegada allà haurà de conèixer els seus veïns, fer amics, superar diferents missions i proves que li proposin, així com treballar. En certa manera, recorda el mític ‘Sims’, perquè consisteix en el dia a dia dels diferents personatges i la creació de les seves cases, però molts personatges d’aquí són animals que poden parlar. En els darrers dies s’ha publicat ‘Animal Crossing: New Leaf’ per Nintendo 3DS.

Continue reading »

Comentaris tancats a ‘Animal Crossing: New Leaf’ per la Nintendo 3DS
aventures gràfiques

Trucs i codis per Empire of Earth

Creus que utilitzant-los el joc per tota la gràcia?
By , on 14 de octubre de 2011

Conèixer els secrets, trucs i passadissos dels videojocs dóna una clara avantatge davant el rival. Poder construir de forma més ràpida, conèixer una entrada secreta al castell o aconseguir una armadura més poderosa pot ser la clau que et porti a la victòria; per això, abans de començar a jugar és vital informar-se sobre aquests secrets. L’empire of Earth, molt semblant a l’Age of Empires, és un videojoc d’estratègia en temps real de construcció d’imperis. Com a qualsevol joc d’aquest tipus el pla que et marquis serà el que et portarà a la victòria o la derrota però pots comptar amb certes ajudes o trucs.

Els codis solen ser els millors aliats en un videojocs i si, per exemple, decideixes jugar als Sims veuràs l’útil que poden resultar. En el cas de l’Empire of Earth quan si cliques enter t’apareixerà una pantalla en la que podràs escriure, allà escrius algun dels codis que t’ensenyarem a continuació i tornes a clicar enter per fer-lo efectiu. Alguns dels codis que pots utilitzar són:

 • Coffee Train: Si introdueixes aquest codi la construcció de totes les estructures que tinguis en funcionament en aquell moment es completarà, el que et donarà una avantatge més que evident davant els teus enemics.
 • ATM: Si optes per aquesta opció aconseguiràs 1000 d’or a l’instant, i pots utilitzar-lo totes les vegades que vulguis!
 • Boston Food Sucks: De la mateixa forma que amb el codi anterior 1000 a l’instant, però aquest cop amb menjar.
 • Creatine: 1000 de ferro.
 • Rock&Roll: 1000 de roca, cap recurs se’t podrà resistir!
 • You saif wood: 1000 de fusta!
 • Display Cheat: Una opció que et mostrarà tots els trucs.
 • Friendly Skies: Els teus avions podran repostar a l’aire, sense necessitat d’aterrar!
 • Somebody set up us the bomb: Una opció per guanyar la partida a l’instant. S’ha de dir que si utilitzes aquesta opció el joc perd tota la seva gràcia ja que no hauràs fet res per poder guanyar-la. Una cosa és tenir una ajuda i l’altra guanyar sense haver començat a jugar!
 • The quotable patella: Millora totes les teves unitats.
 • Columbus: Amb aquest codi podràs veure els peixos i els animals. Via lliure!

Continue reading »

Comments (0)
General

Trucs per jugar als Sims

Aconsegueix les claus que et permetran aconseguir diners fàcilment i sense haver de treballar
By , on 14 de agost de 2010

Trucs interessants

És un dels jocs de moda dels últims anys, té una gran quantitat de versions, reprodueix la vida d’una persona, et deixa construir la teva pròpia casa, pots convertir-te en un mag… ja saps de quin joc estic parlant? Segur que ho has endevinat, els Sims. Aquest fantàstic joc que et permet construir, derruir, comprar i vendre el que vulguis, només has de crear els protagonistes de la teva història i començar a jugar.

Però com tot a la vida, existeixen coses molt bones en el joc però també d’altres més avorrides. Així, per poder pagar tot el que compres has d’aconseguir una bona feina i passar-t’hi les hores corresponents. També hauràs de pagar les factures i alimentar als teus Sims.

Però no et preocupis! Et porto la solució als teus problemes i és que feta la llei feta la trampa. Existeixen una gran quantitat de trucs i claus que et permetran avançar més ràpidament en el joc i aconseguir més materials. Aquestes claus són perfectes per als jugadors amb poca paciència tot i que treuen gran part de l’encant del joc. A continuació te n’explico alguns, tot i que t’aconsello no abusar d’ells, ja que un joc divertit es pot convertir en massa fàcil i avorrit:
Continue reading »

Comments (0)
Videojocs

Videojocs en 3D, una nova generació

Encara és d'hora, però no impossible
By , on 13 de juliol de 2010

Arriba l'era dels jocs 3D

Tal i com esta avançant la tecnologia tot és probable. Qui ens anava a dir fa uns anys quan passàvem hores jugant amb la GameBoy que avui, amb uns quants anys més, deixaríem d’anar al gimnàs perquè amb Wi-Fit ens podríem mantenir en forma? Si ens haguessin dit que un control de joc podia llegir els nostres moviments tampoc ens ho hauríem cregut, però avui dia ja hi ha una consola que és capaç de donar-nos això i molt més.

Pensant que els mòbils ja són tàctils qui ens diu que en uns anys no passarem les estones d’oci amb videojocs en 3D? Us ho imagineu? Quan vaig anar a veure Avatar no em creia el que estava veient. Era tot tan real i proper, les textures dels personatges, la gesticulació… tot plegat m’acabava marejant perquè crec que els meus ulls no eren capaços d’assimilar tanta perfecció.

Doncs bé, pensant-hi una mica crec que no és pas tan impossible que en uns anys convertim el menjador de casa nostra en una autèntica batalla campal amb les nostres consoles i videojocs. Imagineu un món on jugar a la consola sigui pràcticament tan real com el d’ara. On només ens calguin unes ulleres i posar-nos quatre cables a les mans per tenir una experiència en 3D pràcticament igual a la realitat. On jugar ens obligui a formar part activa del joc, és a dir, interactuar amb els personatges físicament i on les imatges no siguin planes, tinguin contorns, ombres i volum. No us fa una mica de por? La veritat és que no sé si m’agradaria tant jugar als Sims…
Continue reading »

Comments (0)
Actualitat, Nintendo DS, Wii

Elles prefereixen al lampista

El 20% de les espanyoles juga a diari a la consola, la majoria superen els 25 anys i trien a Super Mario Bross
By , on 8 de juny de 2010

Els Sims, un dels jocs preferits entre les dones

Qui us a dit a vosaltres que el nostre joc preferit era Wii Fit Plus? Doncs, no, no, no. Us equivoqueu i molt. Les dones cada cop juguem més a la consola i ens encanta en Mario, el lampista del clàssic joc Super Mario Bros. Això sí, no esteu tan equivocats, el nostre segon joc preferit és Wii Sports, després venen els Sims, Brain Training i el clàssic Tetris.

L’autora d’aquest simpàtic estudi és Asunción Bernárdez, professora titular de la Universitat Computense de Madrid, qui ha passat una enquesta a més de 900 jugadors per tal de saber els seus gustos i preferències en aquesta matèria. L’autora de l’estudi volia saber com es mou una dona en un món que a primera vista només és per homes.

De les 923 dones que han participat en aquest estudi realitzat amb la col·laboració de Nintendo Ibérica, el 35% tenen entre 18 i 25 anys, mentre que el 65% supera els 25. Segons Asunción Bernárdez aquest resultat ha estat una de les sorpreses més grans, perquè que en aquests moments hi hagi una generació de dones adultes que juguen als videojocs significa que les dones cada cop s’acosten més a la teconolgía.

Altres dades interessants a mencionar és que les dues consoles amb un percentatge més elevat entre les usuàries femenines són Nintendo DS, amb un 56,8% i Wii amb un 47,5% de les usuàries. Però tot i així les aficionades als videojocs no es conformen a passar l’estona amb una única plataforma. El 41% té entre 2 i 3 consoles, i així poden optar a més jocs. Més de la meitat de les enquestades confessa que té més de 12 jocs.
Continue reading »

Comments (1)
Consells, PC, Videojocs

La realitat dels Sims

Un joc per deixar-se la vista
By , on 25 de maig de 2010

Els Sims 3, un nou món

Des de fa un temps estava pensant en fer un post a un dels meus videojocs preferits, i he pensat que els Sims es mereixien aquest tribut. Ara mateix, estic força enganxada als Sims 3, i tot i que encara no tinc cap expansió estic estalviant per poder-les tenir.

No sé si haureu jugat mai, però bé, us explico una mica la dinàmica dels Sims. Aquest és un videojoc que ens permet ser qui volem ser en un món que creem a la nostra mida. Començant pel nostre Sim, he de dir que ara per ara té la possibilitat d’escollir el vestuari, l’estil, pentinats, maquillatge… tot el que us pogueu imaginar. A més, i aquesta, si no m’equivoco és una novetat dels Sims 3, podeu escollit trets psicològics. En podeu triar 5 i això farà que el vostre Sim sigui únic. Hi ha trets per avorrir, carismàtic, sensible, artístic, cul de sofà... un munt, si jugueu a fer-vos un Sim de les vostres característiques el podeu fer clavat a vosaltres!

Un cop triades les característiques del Sim o Sims, perquè també podeu fer-vos una família, només queda triar un lloc on viure. Podeu escollir una casa ja feta o bé, comprar un terreny i fer-ne una como vosaltres desitgeu. Una petita trampa… — perquè als seguidors dels Sims ens agrada fer alguna que altra trampeta sense cap mena de malícia- al joc comences amb una quantitat determinada de diners dels Sims, però… si al mode de vida poses Ctrl+Shift+3 i escrius “motherlode” aconsegueixes 50.000$. Això et permetrà fer el que vulguis, comprar-te els llits més cars, fer una piscina, decorar el jardí…
Continue reading »

Comments (0)
PC, Videojocs

Farmville, la última moda a Facebook

Si sempre has somiat en tenir una granja, aquesta és la teva!
By , on 15 de febrer de 2010
Èxit rotund del joc de Facebook

Èxit rotund del joc de Facebook

Un dels nous entreteniments que trobem a Facebook és Farmville, un joc on aprens a ser granger. Tot i que a primera vista no us cridi l’atenció, puc assegurar que és entretingut, jo diria que massa. La mecànica del joc consisteix en proliferar dins del món dels grangers. Es comença amb un terreny que s’ha de començar a llaurar, sembrar i quan estigui a punt, collir. Aleshores comences a avançar en el joc, és a dir, els teus esforços donen fruit (i mai millor dit) i amb la collita pots començar a vendre els productes, per tal de millorar en l’àmbit de l’agricultura.

Segons va avançant sumes diners i punts, els diners seran útils per millorar i convertir-te en un granger excel·lent. Pots comprar més terrenys, arbres, animals, llavors… i així la teva extensió de terreny cada cop es fa més gran, i per tant, la proliferació més evident. Així tots els elements nous que vagis incorporant a la teva granja incrementaran el teu capital fins a límits insospitables.

D’altra banda el joc no és queda aquí, ja que existeix la interacció amb els teus amics de Facebook. Els pots convidar a que treballin a la teva granja i t’ajudin, per exemple, a netejar. Ells també et poden convidar a tu, i aleshores es quan té sentint el joc perquè amb la retroalimentació d’uns i altres, el joc s’estén i té més interès continuar amb les labors de la granja. Segurament vulguis ser el millor dels teus amics dins del món de Farmville, i així, com qui no vol la cosa, estiguis enganxat a l’ordinador durant un parell d’hores.
Continue reading »

Comments (2)
Actualitat, PC, Videojocs

Els Sims 3: relacions socials sense límits

Podràs sortir a la ciutat i viatjar a altres països
By , on 17 de setembre de 2009
Novetats i matisos a la nova entrega del joc

Novetats i matisos a la nova entrega del joc

És un dels jocs més coneguts mundialment. Els Sims i els infinits personatges del videojocs de Will Wright han tornat amb la seva tercera entrega de la mà d’Electronic Arts després d’anys d’espera per als seus fans més incondicionals. El joc de rol més popular dels darrers anys torna amb moltes simil·lituds a la segona versió, però amb novetats interessants.

A primera vista, i després de cinc anys de desenvolupament del nou joc, Els Sims 3 no sorprenen com ho va fer la segona versió, amb canvis molt rellevants respecte la primera. Tornem a l’habitual mode de joc després de moltes expansions dels Sims i els Sims 2, creant els nostres personatges a la ciutat i fent-los interactuar.

Com és habitual, el primer que ens demanarà el joc -abans d’instal·lar-lo, cada cop amb més requisits- serà que creem els nostres personatges. Aquí trobarem els primers matisos destacables dels Sims 3, doncs ens ofereix uns gràfics millorats i una quantitat més àmplia de possibilitats per a fer les nostres creacions. A més, haurem de fer els petits personatges en base a quatre trets diferencials com són els mentals, estil de vida, físics i socials.
Continue reading »

Comments (0)
PC, Videojocs

Virtual Villagers, setze misteris i un gran joc

Com els Sims, pot resultar inacabable si vols
By , on 25 de agost de 2009
Una experiència de supervivència

Una experiència de supervivència

Un dels referents culturals de la tendra infància per als quals anem complint una edat indeterminada és un film de Disney titulat ‘Els robinsons dels mars del sud’. Una pel·lícula que explicava els avatars d’una família de supervivents d’un naufragi que acabaven fins i tot plantant batalla als més temibles pirates d’aquelles latituds. Tot aquest ‘rotllo’ ve perquè el videojoc que avui ens ocupa va de nàufrags en illes desertes i no em ve de gust parlar del programa de Telecirco.

Virtual Villagers
és un videojoc molt de l’estil del arxiconegut Sims amb certs tocs d’estratègia. La nostra missió consisteix a controlar a tota una tribu de personatges diminuts alhora que els ensenyem unes regles bàsiques de supervivència. Dirigirem les seves vides mentre aprenen a ser agricultors, constructors, científics, pares i bastants coses més en un videojoc que simula les relacions d’una petita comunitat obstinada a afrontar malalties i sortir endavant.

A mesura que el poblat creixi hauríem d’investigar sobre la misteriosa illa i els secrets que espera. Podeu descarregar una demo d’una hora de durada d’aquest videojoc des d’aquí.

Cal que els nostres personatges evolucionin

Cal que els nostres personatges evolucionin

El primer que heu de tenir en compte és que cadascun dels personatges que viuen en la illa té unes preferències que hem de respectar si volem que sigui feliç. Assigneu-los una professió i que es desenvolupin en ella perquè adquireixin les destreses necessàries per a portar-la a terme eficaçment. És fonamental que recullin aliments i comencin a investigar sobre agricultura, que construeixin petits habitatges i que descobreixin herbes medicinals amb les quals combatre les diferents malalties que apareixen en el videojoc.
Continue reading »

Comments (1)
Consells, PC

Ciao Bella, una alternativa als Sims per a nenes

Joc interessant si no fos pel contingut sexista
By , on 25 de maig de 2009
Presentació de Ciao Bella

Presentació de Ciao Bella

Ciao Bella es presenta com una variació del revolucionari Els Sims. A mig camí entre una història romàntica i un producte comercial per a nenes fatxendes de l’estil Poly Pocket, a Ciao Bella prendrem el control de la jove Elena. Una dona del seu temps amb un munt de decisions que prendre i problemes que resoldre als altres. Des de la crisi de parella de la seva germana que no vol casar-se fins a la seva meteòrica carrera professional. Tot això sense oblidar-nos del nostre nuvi, Elio. Si això us sembla poc encara us he d’explicar que el joc està fet en Flash i ha estat publicat per Big Fish Games. Podeu baixar-vos la demo d’una hora de durada des d’aquí, només disponible per a Windows.

L’acció del videojoc es desenvolupa en la barriada de Little Italy per la qual ens podrem moure més o menys al nostre aire visitant els llocs que estiguin oberts en funció de l’hora que sigui i del que duguem avançat de joc. I avançar a Ciao Bella consisteix a saber donar-li a la contestació ‘correcta’ (d’entre quatre o cinc possibilitats) que hauries d’ oferir a un determinat personatge controlat per l’ordinador. Les variables a cuidar són Health (que es recupera fent dieta sana a força de camamilla i esforçant-te en el gym), Culture (o llegixes llibres o navegues per internet), Family (es desenvolupa a mesura que interactues amb ells i els resols la vida), Work (consisteix a anar a treballar tots els dies) i Harmony (és una espècie de mitjana entre totes les altres, sobretot maquillar-te i veure la televisió).

Per a recordar les nostres cites disposem d’una agenda electrònica, en la qual podem veure a quina hora hem quedat i amb qui. També duem una maleta en la qual duem els objectes necessaris per a concloure la nostra aventura amb èxit. Gràficament el joc és agradable, amb un predomini del color rosa en la pantalla i amb uns gràfics molt ben dissenyats. Les animacions en flash no tenen desperdici, sobretot algunes relacionades amb les activitats que realitza la bruna italiana. Musicalment parlant, en la part que hem jugat, és molt recurrent amb sonatas italianes més que escoltades.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio