GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘star wars’

Videojocs

‘LEGO Star Wars: El Despertar de la Força’ ja ha arribat al mercat

El nou títol contindrà escenes no vistes al film
By , on 18 de juliol de 2016

El nou videojoc ‘LEGO Star Wars: El Despertar de la Força’ ja ha arribat al mercat. La nova aventura de Lego submergeix als jugadors en l’última pel•lícula de la saga ‘Star Wars’ com mai abans s’havia fet en un dels videojocs de la popular companyia. D’ençà el llançament al mercat el passat dimarts 28 de juny, els jugadors de consoles de PlayStation, Xbox, Wii U, Nintendo, PC i Mac poden sentir el despertar de la força com mai abans.

El títol ‘LEGO Star Wars: El Despertar de la Força’ es centrarà en les aventures, personatges i escenaris vistos en la última producció cinematogràfica de la saga galàctica. Però, per primera vegada els jugadors també podran protagonitzar aventures mai vistes abans, que van ocorre abans dels fets inicials de la pel•lícula que oferiran més informació sobre ella i els seus personatges; una forma nova de submergir-se en el món de ‘Star Wars’ i, especialment, de la seva última entrega.

Els jugadors poden participar en batalles de ‘blasters’ i utilitzar objectes i estructures com a cobertura en la lluita contra la Primera Ordre. Com a novetat dins dels jocs ‘Star Wars’ de Lego, les multi-construccions permeten utilitzar el mateix munt de peces de Lego amb diferents finalitats, com construir i reconstruir, resoldre reptes i avançar en el joc de diferents maneres. Continue reading »

Comments (0)
PC

Adéu a LucasArts

Disney decideix tancar la secció de videojocs després d'adquirir LucasFilms
By , on 8 de abril de 2013

El dia 30 d’octubre del 2012, l’empresa Disney va anunciar l’adquisició de LucasFilms per 4.050 milions de dòlars. A més, es va anunciar que s’iniciaria una nova trilogia de ‘Star Wars’ i que l’episodi setè arribarà a les pantalles al 2015. Ràpidament ja van aparèixer les primeres crítiques i bromes per part dels aficionats a la saga de pel•lícules de George Lucas. El que, amb l’adquisició de Lucasfilms, la factoria Disney també comprava LucasArts, la divisió de videojocs, famosa per crear les aventures gràfiques de Star Wars i el mític Monkey Island. Finalment, Disney ha decidit tancar LucasArts, el que suposa l’acomiadament de més de 150 treballadors i l’aturada de projectes que s’estaven desenvolupant com ‘Star Wars 1313’ i ‘Star Wars: First Assault’.

La veritat és que la notícia ha deixat molt sorpresos als aficionats dels videojocs. LucasArts, en 31 anys d’història, va desenvolupar 18 videojocs, 46 dels quals estaven basats en la saga de ‘La Guerra de les Galàxies’. Disney ha explicat que, prèviament, havia avaluat la posició de LucasArts en el mercat de videojocs i que, per això s’ha triat aquesta solució. Segons han explicat, l’empresa passa de ser “un desenvolupador intern a un model de llicències, minimitzant els riscos de la companyia” a l’hora de millorar la qualitat dels jocs de ‘Star Wars’.

De nou, ja han aparegut les primeres indignacions i crítiques per part dels més aficionats als videojocs d’aquesta factoria. En primer lloc, per la cancel•lació de projectes que ja s’estaven desenvolupant com ‘Star Wars 1313’ i ‘Star Wars: First Assault’, que ja mai es veuran els seus resultats. I, en segon lloc, perquè Disney seguirà utilitzant el joc de LucasArts com a llicència pels videojocs. Òbviament, Disney continuarà produint jocs de ‘La Guerra de les Galàxies’, perquè li genera molts ingressos, després de la compra de LucasFilms, però els encarregarà a tercers. Com a punt positiu, cal destacar la possibilitat de veure noves produccions originals, algunes de les quals ja han començat amb força èxit, com la barreja entre Angry Birds i Star Wars.

Continue reading »

Comments (0)
aventures gràfiques

‘Star Wars: The Old Republic’ supera el milió d’usuaris en 3 dies

Aquesta xifra suposa un rècord entre els videojocs del mateix gènere
By , on 30 de desembre de 2011

El joc ‘Star Wars: The Old Republic’ va superar el milió d’usuaris de pagament en 3 dies, un rècord entre els títols del seu gènere (rol multijugador online) pel que fa al millor inici en vendes. De la mateixa forma, Electronic Arts (EA) i BioWare han destacat que en la primera setmana el nombre de personatges creats arribava quasi als 4 milions i les hores de joc superaven els 28 milions. Aquestes xifres ens permeten calcular les hores diàries que els jugadors dediquen al joc, unes 5 al dia, el que sens dubte és una prova de dedicació i entrega al títol.

Cal dir que la fase de proves de ‘Star Wars: The Old Republic’ ja vaticinava l’èxit del seu llançament i és que el joc dóna una gran llibertat al jugador, tant en la creació del personatge com en el desenvolupament de la història. Tot i així, el moment en el que s’ha posat a la venda el joc, uns dies festius a nivell mundial, també ha influït i és que els jugadors tenen molt més temps lliure per dedicar-li.

En vista de l’èxit aconseguit, les dues empreses desenvolupadores, EA i BioWare, no han tardat en declarar que seguiran treballant juntes en un futur. “La resposta dels fans és tot un honor. Seguirem treballant junts en una estreta col•laboració amb la nostra comunitat durant les pròximes setmanes, mesos i anys per oferir a la audiència novetats de forma regular”, ha comentat el manager general d BioWare, Ray Muzyka en el comunicat de premsa de EA. I és que quan una fórmula funciona s’explota fins el final.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio