GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘secret’

Nintendo DS

Nintendo anuncia nous videojocs de Sonic per la Wii U

Aviat arribarà ‘Sonic Lost World’ i 'Mario & Sonic at the Olympic Winter Games 2014'
By , on 21 de maig de 2013

Mario & Sonic

Sonic és un dels personatges més mítics de la dècada dels 90. El personatge i els seus videojocs eren de l’empresa SEGA des de 1991, però ja fa uns quants anys que, juntament amb Nintendo, les dues companyies (competidores) han arribat a un acord per tal que l’empresa de Fusajiro Yamauchi pugui distribuir els videojocs de Sonic. És gràcies a aquest pacte que, per exemple, s’han pogut veure les tres edicions dels Jocs Olímpics de Mario & Sonic (per Beijing 2008, Vancouver 2010 i Londres 2012). L’eriçó blau amb bambes vermelles, a més, també ha tingut videojocs per Wii, SEGA i la Nintendo DS. Però s’ha anunciat que el proper videojoc seu, ‘Sonic Lost World’, serà exclusiu per la nova Wii U i la Nintendo 3DS.

Satoru Iwata, el president de Nintendo, ha presentat a nivell mundial ‘Sonic Lost World’, un nou videojoc de plataformes i aventures de l’eriçó. Anteriorment, a la Wii s’ha pogut gaudir de ‘Sonic: The Secret Rings’ i ‘Sonic Colors’, unes aventures en les quals Sonic ha de superar nombroses proves per superar els nivells i vèncer els seus enemics. En la mateixa presentació, també s’ha anunciat que properament es publicarà ‘Mario & Sonic at the Olympic Winter Games’ per celebrar els Jocs Olímpics d’Hivern que es celebraran el 2014 a Sochi (Rússia). En aquest cas, els personatges més emblemàtics de les dues factories es posaran els esquís i agafaran l’snow per competir i guanyar més medalles.

Pels Jocs de Sochi 2014, Mario Bros i Sonic competiran, per primera vegada, a la Wii U. Es podrà gaudir de les avantatges de la nova consola per superar les proves, utilitzant els comandaments de Wii Plus i la GamePad. Poc es coneix, ara per ara, de la dinàmica de les proves i quines estratègies caldrà realitzar per guanyar, però probablement no variïn pas gaire d’anteriors edicions, perquè els jocs es basen en superar curses amb esquí, amb patins, trineus; realitzar coreografies, salts amb snow, hoquei…

Continue reading »

Comments (0)
PC

Adéu a LucasArts

Disney decideix tancar la secció de videojocs després d'adquirir LucasFilms
By , on 8 de abril de 2013

El dia 30 d’octubre del 2012, l’empresa Disney va anunciar l’adquisició de LucasFilms per 4.050 milions de dòlars. A més, es va anunciar que s’iniciaria una nova trilogia de ‘Star Wars’ i que l’episodi setè arribarà a les pantalles al 2015. Ràpidament ja van aparèixer les primeres crítiques i bromes per part dels aficionats a la saga de pel•lícules de George Lucas. El que, amb l’adquisició de Lucasfilms, la factoria Disney també comprava LucasArts, la divisió de videojocs, famosa per crear les aventures gràfiques de Star Wars i el mític Monkey Island. Finalment, Disney ha decidit tancar LucasArts, el que suposa l’acomiadament de més de 150 treballadors i l’aturada de projectes que s’estaven desenvolupant com ‘Star Wars 1313’ i ‘Star Wars: First Assault’.

La veritat és que la notícia ha deixat molt sorpresos als aficionats dels videojocs. LucasArts, en 31 anys d’història, va desenvolupar 18 videojocs, 46 dels quals estaven basats en la saga de ‘La Guerra de les Galàxies’. Disney ha explicat que, prèviament, havia avaluat la posició de LucasArts en el mercat de videojocs i que, per això s’ha triat aquesta solució. Segons han explicat, l’empresa passa de ser “un desenvolupador intern a un model de llicències, minimitzant els riscos de la companyia” a l’hora de millorar la qualitat dels jocs de ‘Star Wars’.

De nou, ja han aparegut les primeres indignacions i crítiques per part dels més aficionats als videojocs d’aquesta factoria. En primer lloc, per la cancel•lació de projectes que ja s’estaven desenvolupant com ‘Star Wars 1313’ i ‘Star Wars: First Assault’, que ja mai es veuran els seus resultats. I, en segon lloc, perquè Disney seguirà utilitzant el joc de LucasArts com a llicència pels videojocs. Òbviament, Disney continuarà produint jocs de ‘La Guerra de les Galàxies’, perquè li genera molts ingressos, després de la compra de LucasFilms, però els encarregarà a tercers. Com a punt positiu, cal destacar la possibilitat de veure noves produccions originals, algunes de les quals ja han començat amb força èxit, com la barreja entre Angry Birds i Star Wars.

Continue reading »

Comments (0)
aventures gràfiques

‘James Peris, sin licencia ni control’, l’agent més maldestre

Disponible en format físic i descàrrega des del passat 13 de març
By , on 19 de abril de 2012

L’humor en els videojocs és un component bastant escàs, segurament perquè les desenvolupadores se n’han adonat que el que més ven avui dia són les dosis d’acció i violència. Per això, quan trobem un joc amb un argument ple de notes d’humor i d’ironia ens crida l’atenció i, almenys a mi, ens enganxa. És el cas de James Peris, un aprenent d’agent secret, maldestre i estúpid, que perd els papers quan veu una dona.

Amb un disseny extret del còmic

L’agent Peris va ser creat per Oriol Rosselló i Mar Peris, culpable del cognom del personatge, en format còmic l’any 1998. L’any 2005 apareix el joc basat en el còmic i el passat 17 de març, després d’anys de feina l’equip Pavo Entertainment llença ‘James Peris sin licencia ni control’, un videojoc que es pot aconseguir tant en format físic com en línia. Si optem per la primera forma ens constarà 9’95 euros i si optem per la segona 3’95. Les diferencies? Amb la versió de descàrrega tindrem el joc complet i les actualitzacions; amb la versió física aconseguirem el joc complet, l’estoig i la caràtula, una reproducció del carnet d’agent secret, la revista de Jamer Peris en PDF, la banda sonora original en mp3, una galeria d’esbossos del joc i una col•lecció de wallpapers. Amb quina et quedes?

Continue reading »

Comments (0)
aventures gràfiques

‘Batman: Arkham City’, estàs preparat per l’aventura?

Nous gadgets i capacitats, però els mateixos enemics de sempre
By , on 14 de desembre de 2011

Els superherois també tenen el seu lloc als videojocs i el Batman no podia ser una excepció. Entre les últim aventures de l’home emmascarat trobem ‘Batman: Arkham City’, la seqüela del videojoc d’aventures ‘Batman: Arkham Asylum’ que ha estat desenvolupat per Rocksteady Studios i produït per la Warner Bros. Interactive Entertainment.

De la mateixa forma que el seu predecessor, aquest és un videojoc d’acció que alterna elements d’infiltració i tàctiques d’atac. Tot i així, aporta nous gadgets i capacitats com la bomba de fum, que deixarà confós a més d’un rival o més elements de puzle. El jugador té també accés a una base de dades de criminals que realitza un seguiment a tots els criminals de la ciutat, d’aquesta forma, podràs tenir-los controlats!

El jugador viu el joc des de la pell del Batman, però també té la possibilitat d’encarnar a la sensual Catwoman o el Robin. El primer és un personatge que té la seva pròpia història i estil de combat. Aquest està més centrat en les acrobàcies i utilitza d’una forma impressionat les ungles i el fuet. De la mateixa forma que el Batman, té un Mode Detectiu amb el que pot localitzar objectes per robar. Amb el Robin, en canvi, només es pot jugar durant el Mode Desafiament.

Continue reading »

Comments (0)
Clàssics

Arriba l’edició especial per a col·leccionistes de Monkey Island

Remasterització, renovació i contingut mai vist
By , on 7 de setembre de 2011

És una de les aventures gràfiques per excel·lència i, com a tal, compta amb una quantitat de seguidors fidels incomptable. Monkey Island va aparèixer l’any 1990 per a donar lloc a una saga que ha donat lloc a cinc entregues inoblidables.The Secret of Monkey Island va ser la primera aventura del protagonista del lloc, Guybrush Threepwood que, amb la intenció de fer-se pirata, haura de viure tot tipus d’aventures i reptes fins arribar a Monkey Island, on li espera el seu objectiu més dur: l’enemic del joc, LeChuck. Només acabant amb ell podrà rescatar al seu amor Elaine Marley. Una història ben traçada que donarà lloc a episodis següents a Monkey Island 2, LeChuck’s Revenge, a la tercera entrega, The Curse of Monkey Island, la quarta, La Fuga de Monkey Island, i la cinquena, Tales of Monkey Island. En aquesta darrera entrega, Guybrush Threepwood comet l’error d’alliberar una maldició per tot el Carib que acaba per convertir en zombies a tots els pirates.

Amb l’èxit de la saga consagrat i assegurat, Monkey Island va finalitzar el juliol de 2009 la seva cinquena entrega i, el mateix any, va aparèixer l‘edició especial per a col·leccionista del primer joc. Alta definició, remasterització, noves pistes, escenes renovades, jugabilitat millorada respecte el joc original i tots els ingredients perquè els amants de la saga segueixin gaudint de les seves aventures.

El juliol de 2010 era el moment de l’edició especial de Monkey Island 2, LeChuck’s Revenge, amb unes característiques similar a la primera edició especial, com el fet de poder anar en qualsevol moment a la versió original del joc prenent un botó i tornar quan volguem a la versió renovada.
Continue reading »

Comments (0)
Especials, Wii

Nintendo Wii U… la consola-comandament

La fira de videojocs internacional E3 va ser el marc de presentació de la propera consola de sobretaula de la firma japonesa
By , on 27 de juny de 2011

Les apostes dels millors analistes en aquesta mena de torneig de poker sobre videojocs que se celebra a Los Angeles anualment van ser triomfadores. I és que Nintendo va treure’s del barret finalment en la seva conferència del passat E3 2011 el seu darrer secret tecnològic: la Nintendo Wii U. O el que és el mateix, el llançament de la nova consola de sobretaula de la companyia japonesa que es venia coneixent com Project Cafè. Nintendo Wii U es caracteritza per un innovador comandament sense fils amb pantalla tàctil integrada que permet crear innovadores formes de jugar així com passar el joc de la TV al comandament sense tallar la partida.

El comandament de la Wii U és sens dubte el que més ens ha cridat l'atenció

Nintendo Wii U es converteix així en la successora de Nintendo Wii pel que fa a consoles de sobretaula es refereix respectant, a més, la total compatibilitat amb els perifèrics ja existents en el mercat així com els jocs antics. Seguidament presentarem alguns dels més destacables detalls de la màquina que ja s’han revelat com la gran seguidora en l’Imperi japonés..

A primer cop d’ull, podríem definir-la com un pack que uneix a la consola pròpiament dita, de reduïdes dimensions i disseny horitzontal, que es connecta a la televisió al costat d’un comandament sense fils proveït de giroscopis, pantalla tàctil de 6.2 polzades, controls habituals, càmera, micròfon i diversos mecanismes més per explorar noves formes de joc i interacció.

Encara no s’han revelat les seves especificacions tècniques però d’acord amb els vídeos sembla que assolirà una potència semblant a PS3 i Xbox 360 i per descomptat en Alta Definició. Suposa un avenç important, sobretot si es compara amb les prestacions de la consola a la que succeeix, Nintendo Wii. També sabem que arribarà el 2012.

La conferència que va servir de presentació de la Wii U va estar centrada en la figura del comandament que acompanyarà Wii U. Un comandament amb pantalla tàctil, micròfon, càmeres, giroscopis i mil possibilitats més però que no és la consola en si.

Efectivament, el nou pad no és la consola, es tracta només d’un comandament que rep vídeo emès des de la consola que està connectada a la televisió consola que té l’aspecte que podeu veure a la imatge inferior i de la qual encara no coneixem característiques tècniques, format o preu.

El que sí sabem és que la consola en si serà capaç de reproduir contingut a 1080p sobre HDMI encara que serà compatible amb S-Video i cable de components. Tindrà una memòria interna flash tot i que encara no sabem la seva capacitat, quatre ports USB 2.0 i els jocs es distribuiran en un format exclusiu de disc d’alta densitat propietat de Nintendo. A més la pantalla del comandament no reprodueix el joc a resolució HD. Recordeu a més que és compatible amb tots els jocs de Wii.

El llançament de la consola ha d’anar acompanyat per una gran línia de títols poderosos. Nintendo s’ha assegurat la jugada establint relacions comercials amb alguns desenvolupadors que encara no treballaven amb les plataformes de la companyia nipona. Ubisoft, Electronic Arts, Capcom i diversos estudis de desenvolupament s’han mostrat encantats de les bondats de la nova consola de Nintendo. Alguns dels títols confirmats, a banda de molts altres que apareixeran de tall més casual (tipo simuladors de poker texas) són:
• ‘Smash Bros’
• ‘Super Mario Bros Mii’
• ‘Zelda Wii O’
• ‘Lego City Stories’
• ‘Tekken’
• ‘Batman: Arkham City’
• ‘Assassin’s Creed’
• ‘Darksiders 2′
• ‘DiRT’

Nintendo ha volgut certament tornar a recuperar el jugador més hardcore amb la seva nova consola Nintendo Wii U. Això sense perdre de vista el mercat casual que tan bons rèdits els ha donat. En paraules de Satoru Iwata, president de Nintendo, amb aquesta nova consola poden arribar als dos públics.

Comments (0)
XBox

Rotor’scope: el secret de l’energia infinita, posa a prova el teu enginy!

Més de 150 puzles t’estan esperant
By , on 10 de maig de 2011

“A l’antiga mansió Rotherbaum s’amaguen grapats de secrets. Al costat del Traveller, un peculiar i excèntric personatge, la Julie es veu implicada en la desaparició fa 300 anys del popular científic que dóna nom a la mansió. Junts hauran d’embarcar-se en una aventura a través del temps per aconseguir les pistes que els ajudaran a resoldre el misteri de la desaparició del professor Rotherbaum; així com descobrir el secret al voltant de la investigació inacabada del científic sobre una nova font d’energia”.

Amb aquest argument com a teló de fons es presenta Rotor’scope: el secret de l’energia infinita, un videojoc d’enginy en el que hauràs d’utilitzar tota la teva intel•ligència per poder resoldre els puzles que se’t van presentant. Hauràs de reunir pistes, explorar misteriosos emplaçaments i manipular tot tipus de mecanismes amb el teu Rotor’scope, no saps què és? Doncs un petit dispositiu amb el que podràs controlar qualsevol objecte si resols els puzles que es plantegen.
Continue reading »

Comments (0)
aventures gràfiques, Videojocs, XBox

Kinect per la Xbox 360, l’última revelació de Microsoft

L’aplicació et permet jugar sense comandaments
By , on 30 de desembre de 2010

Amb Kinect, Tu ets el comanament!

El món dels videojocs és un espai molt competitiu; les principals marques lluiten en una carrera continua per aconseguir els millors avenços i innovacions dins el sector, una competició molt difícil de guanyar i a la que s’han de dedicar molts esforços. Per això, el secret i el misteri acompanya cada nou llançament, el que fa que l’expectació sigui màxima i les filtracions molt freqüents.

Fa una miqueta més d’un mes es va destapar l’últim gran secret, en aquest cas en mans de Microsoft i és que es treia al mercat Kinect per la Xbox 360. Una nova forma d’entendre el món dels videojocs.
Kinect és un controlador de joc que permet als usuaris interactuar amb el joc sense necessitat de comandaments. De fet, el seu eslògan o explica tot: Tu seràs el comandament! I és que amb aquest nou tipus de mecanisme no necessites cap intermediari entre tu i el joc, ja que aquest captarà la teva imatge. Així, si el protagonista del videojoc ha de saltar, tu també ho hauràs de fer; si ha de xutar, ho hauràs de fer tu i si ha de batejar també serà feina teva.

Com s’aconsegueix un avanç així?
Doncs perquè Kinect està integrat per una càmera de captació del moviment VGA amb una resolució de 640 x 480 píxels a 30 FPS i una doble càmera de profunditat 3D de 640 x 480 píxels a 30 FPS. A més, compta amb quatre micròfons que permeten reconèixer diferents tipus de veus.
Continue reading »

Comments (0)
Esports, Videojocs

Dive: The Medes Island Secret, submarinisme a les Illes Medes

Aquest estiu sortirà a la venta el primer videojoc basat en els destins turístics de submarinisme del Mediterrani
By , on 17 de juny de 2010

Si aquest estiu no tens planejat marxar de vacances, Dive, pot ser una de les teves alternatives. Com que la situació econòmica no esta per a fer grans viatges, probablement aquest videojoc pot complir les teves expectatives a l’hora de conèixer món. I és que Dive: The Medes Island Secret permet als jugadors fer submarinisme pel Mediterrani.

Doncs bé, els que s’animin a jugar han de saber que al juny surt a la venta per WiWare, la plataforma de descarrega digital de Nintendo el primer videojoc basat en un dels destins preferits dels submarinistes i un dels llocs més visitats de les nostres costes: Les Illes Medes.

No és el primer cop que un destí turístic aprofita l’èxit d’una sèrie, llibre o pel·lícula per tal de sumar visitants, però la veritat és que mai s’havia fet amb un videojoc. La idea de crear un joc de plataformes de submarinisme va ser del productor de CosmonautGames, José A. Giacomelli, justament quan gaudia d’unes vacances al Mediterrani. Amb tot el material l’equip va adonar-se que les Illes Medes eren el millor escenari per a inventar una trama sobre pirates i tresors. Navegada des de fa segles, un gran nombre d’investigadors i turistes es submergeixen cada any a l’aigua d’aquestes illes per veure les restes dels naufragis. Però també molts d’ells es veuen encisats per la multitud d’espècies i coves submarines que converteixen a les illes medes en la reserva submarina més amplia de Catalunya i una de les més importants del Mediterrani.

En quant al joc val a dir que el fil argumental és força interessant. Martí I l’Humà, líder de l’Ordre Templària del segle XV, fou enterrat al Monestir de la Gran Meda, l’illa més gran, amb tots els tresors de l’Ordre perquè quedessin tots tancats a la mateixa cripta. Però un terratrèmol va partir l’illa en dos, enfonsant la cripta a les profunditats del Mediterrani. Quatre segles després, l’aventurer John Sanders, es decideix a rescatar els secrets de l’Ordre submergint-se al fons de les illes Medes. Però no tot serà bufar i fer ampolles, ja que les haurà de veure amb enemics, laberints, perills i tresors.

El videojoc té més de 10 missions, més de 15 espècies submarines, més de 100 tresors per a descobrir i la possibilitat de viatjar de les Illes Medes fins a les Azores sense moure’t del sofà. Així que… poseu-vos les aletes que Dive aviat serà entre nosaltres!

Comments (0)
Actualitat, Especials, ps3, Videojocs

Metal Gear Solid: Peace Walker arriba el 17 de juny

Torna la saga més llegendària dels videojocs
By , on 14 de juny de 2010

Gameover.cat va estar a la presentació del nou Metal Gear Solid

Que es preparin els fanàtics de Metal Gear Solid, perquè torna el pròxim 17 de juny. La nova creació d’Hideo Kojima reapareix per a PSP, amb nivells de jugabilitat increïbles i amb uns nivells gràfics impensables. I és que Gameover.cat i una servidora han estat dels primers en descobrir aquest nou llançament. Ens hem avançat una mica als jugadors i vam poder assistir a la presentació per a la premsa. Després d’una recepció excel·lent vam poder gaudir de la presentació del joc. Vam provar el seu funcionament i a més no vam marxar amb les mans buides! L’organització ens tenia preparat un regal que volem compartir amb vosaltres ;) Perquè els fanàtics de Metal Gear Solid es mereixen això i molt més. Així que esteu atents, que s’acosta un gran premi!

Aquest cop des de Konami han fet una clara aposta per a PSP, ja que aquesta entrega és exclusiva per aquesta consola. La naturalesa d’aquesta plataforma ha condicionat l’estructura del joc, perquè s’ha adaptat per a ser gaudit a qualsevol moment i entorn. Segons el propi Kojima ” no importa quan i on juguis. Vaig voler dividir el joc en diferents missions perquè els usuaris es diverteixin al màxim sense importar la situació on es trobin. Podràs adaptar l’estil de les missions perquè els usuaris puguin començar-les a qualsevol moment de forma senzilla”.

I ara… ara passo a explicar-vos les claus de Metal Gear Solid: Peace Walker. Comencem per l’argument que ja per si sol encomana les ganes de jugar-hi: Metal Gear 3: Snake Eater acabava amb la mort de The Boss, el robatori d’uns microfilms falsos per part d’EVA, la trucada d’Ocelot on es confirma que treballa per la CIA i que el Llegat dels Filòsofs es troba en mans d’EE.UU. Doncs bé, després de deu anys, arranca aquesta nova entrega de Metal Gear. Novament protagonitzada pel llegendari guerrer Big Boss i es situa temporalment l’any 1974 a Costa Rica. Snake ha tornat a la seva terra natal i ha creat un Exèrcit sense Govern a Sudamèrica, i és contractat per uns visitants de Una Nació sense Exèrcit per investigar activitats sospitoses a la tranquil·la Costa Rica. Al vell mig de la Guerra Freda, Costa Rica havia aconseguit ser un lloc en pau en una zona de conflicte, tot i que això podia canviar…
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio