GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘saga Final Fantasy’

Videojocs

‘Final Fantasy XIV’ arribarà per a PS4 el proper 14 d’abril

Els usuaris d’edició col•leccionista tindran accés abans
By , on 13 de febrer de 2014

La nova entrega de la popular saga de Square Enix, ‘Final Fantasy XIV: A Realm Reborn’, arribarà al públic europeu en el seu format per a PlayStation4 el proper 14 d’Abril, tot i que alguns jugadors podran entrar als servidors del joc abans de la data de llançament. El videojoc serà de tipus online i s’oferirà al públic en versió estendard i en dos modalitats d’Edició Col•leccionista.

Després d’uns dies d’incertesa, els responsables del joc han aclarit que el llançament es produirà el dia 14 d’abril tot i que aquells jugadors que reservin l’Edició Col•leccionista podran gaudir d’un accés anticipat als servidors del joc definitiu. En aquest cas, a partir d’aquest dilluns els jugadors que ja disposin d’una PlayStation4 poden encarregar el joc, aconseguint alguns ‘items bonus’ i accés a ‘Final Fantasy XIV: a Realm Reborn’ des del dia 11 d’Abril, abans que qualsevol altre usuari de consola.

L’edició col•leccionista del nou títol de la saga ‘Final Fantasy’ compta amb marxandatge que crida molt l’atenció. Acompanyant al joc en si i a l’accés avançat, els usuaris obtindran l’artbook ‘Sounds of Eorzea’, cinc targetes col•leccionables sobre la nova entrega, un CD amb la banda sonora del videojoc, el vídeo ‘The Waning of the Sith Sun’ que narra els fets que van donar peu a la nova batalla i altres premis dins del joc.
Continue reading »

Comments (0)
Actualitat

Square Enix treballa en Final Fantasy XV i Kingdom Hearts III

Mentrestant podrem gaudir de 'Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX' i 'Final Fantasy XIV: A Realm Reborn'
By , on 26 de setembre de 2013

Final Fantasy és una de les franquícies de videojocs més importants de la història de PlayStation. Recentment, s’ha publicat la reedició de Final Fantasy X i Final Fantasy X-II, per tal de poder gaudir de nou d’aquesta aventura amb millors gràfics i amb una qualitat molt més potent. En aquest cas, la seva història és de les més recordades i més populars des que es va publicar per primera vegada per la PS2 l’any 2001. La seva banda sonora ha estat reconeguda per la revista Forbes com de les millors soundtracks de videojocs de tots els temps. Així que qualsevol excusa per gaudir de nou d’aquesta entrega de Final Fantasy (i més encara si és amb la qualitat millorada) és bona, prepareu les vostres consoles.

Square Enix, l’empresa productora de les aventures de Final Fantasy, treballa constantment per oferir novetats pel què fa a aquests videojocs. Final Fantasy XIV: A Realm Reborn va publicar-se, en primer lloc, per ordinador. Però el seu èxit no va ser com s’esperava i per això va llençar-se seguidament a PlayStation 3. Aviat sortirà al mercat la PlayStation 4, però l’empresa ja ha anunciat que els usuaris podran passar a jugar amb la nova consola. Ara bé, les dades es quedaran guardades al núvol d’informació de la PS4 i no podran jugar mai més amb la consola antiga. Malgrat això, s’està millorant la qualitat, per tal que els jugadors puguin gaudir dels millors gràfics i efectes.

Alhora, Square Enix ja està treballant en el nou Final Fantasy XV i en Kingdom Hearts III. Segons han informat, els dos no sortiran a la vegada, sinó que hi haurà una espera d’anys entre l’un i l’altre. La raó és que Tetsuya Nomura els està dirigint els dos, aleshores prefereix donar un temps entre l’un i l’altre per tal que els projectes siguin el més satisfactoris possible. De moment, s’ha publicat ‘Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX’, per tal de poder jugar a la primera edició de la saga millorada i amb noves armes, noves històries i més bons gràfics.
Continue reading »

Comentaris tancats a Square Enix treballa en Final Fantasy XV i Kingdom Hearts III
General

Gran decepció amb ‘Final Fantasy: All The Bravest’

By , on 21 de gener de 2013
Final Fantasy X

Yuna, personatge principal de Final Fantasy X

Final Fantasy és un dels videojocs més famosos i importants de Square Enix, fet visible pel gran nombre de videojocs que hi ha de la saga, el merchandising, les pel•lícules i, inclús, el treball conjunt amb Disney per crear Kingdom Hearts. Són moltíssims els amants de la seva història, dels seus personatges, de les seves invocacions, la música, les batalles (que a mesura que apareixien nous jocs han anat millorant i s’han tornat espectaculars). Per això, cada vegada que s’anuncia la sortida d’un nou joc, és una molt bona notícia i es genera molta expectació i entusiasme. Fins a ‘Final Fantasy: All The Bravest’, una nova edició del joc per a iPhone i iPad, perquè està rebent molt males crítiques.

La idea era força bona: reunir els millors moments de la saga per tal de poder jugar de nou al mòbil. Però, segons sembla, no s’ha acabat de plantejar gaire bé. Es manté l’aspecte retro de les primeres edicions del videojoc (quan va començar el 1987, els efectes i els gràfics eren molt dolents, però avui dia fa gràcia retrobar-se amb ells per recordar l’inici de la saga). De fet, a l’iPhone ja es pot jugar amb els quatre primers videojocs de la saga, però la diferència de ‘Final Fantasy: All The Braves’ és que recupera aquests quatre i els ajunta amb els següents.

La dinàmica és força senzilla, consisteix en batalles amb els monstres més representatius de cada videojoc. S’utilitzen els personatges més famosos però no hi ha cap història que ho lligui tot, de manera que acaba per cansar i avorrir. Van apareixent monstres contra els quals cal lluitar i derrotar, per així guanyar punts i poder fer augmentar de nivell els personatges. Es canvia d’un escenari a l’altre molt ràpidament, passant d’una batalla a l’altra sense cap mena de justificació prèvia. La intenció de Square Enix és poder recuperar els personatges més carismàtics de la saga, però probablement s’hauria pogut realitzar d’una altra manera més original i entretinguda.

Però, sens dubte, el pitjor del joc és la jugabilitat. Mitjançant el dit, l’únic que es pot fer és tocar els diferents personatges perquè facin els atacs de manera aleatòria. Ara bé, no es pot triar quin personatge atacarà primer i a quin monstre anirà l’ofensiva. L’ordre i els atacs acaben sent aleatoris, però el dit és necessari per poder activar-los. Per tant, és un joc molt mecànic i no està ben desenvolupat, de manera que segurament acabarà sent un fracàs i una gran decepció pels amants de la saga.

Foto de Niranjan a Flickr

Comments (0)
Videojocs

Gamelab 2012 tanca demà les seves portes

Kazunori Yamaucho i Hironobu Sakaguchi han estat dos dels protagonistes que han passat per la fira
By , on 30 de juny de 2012

Només queda un dia perquè acabi la fira de videojoc Gamelab que s’ha portat a terme a Barcelona des del passat 27 de juny. L’esdeveniment ha estat dividit en dues seccions, una primera que s’ha desenvolupat entre els dies 27 i 29 dedicada a les jornades professionals i una segona entre els dies 28 de juny i 1 de juliol oberta al públic en general.

Es tracta de l’octava edició d’una fira de caràcter internacional pensada per professionals, directius, empreses i aficionats als videojocs. De fet, gràcies a aquesta important rellevància, cada any es compta amb importants ponents del sector que enlluernen als assistents amb les seves paraules. En aquesta edició 2012 alguns dels protagonistes més importants han estat Kazunori Yamaucho, creador del videojoc ‘Gran Turisme’, que ha rebut el Premi d’Honor de l’Acadèmia Espanyola de les Arts i les Ciències Interactives; i Hironobu Sakaguchi, creador de la saga ‘Final Fantasy’, que ha rebut el Premi Llegenda de Gamelab 2012.

Continue reading »

Comments (0)
Actualitat, ps3, Videojocs

Final Fantasy XIII: la saga que mai termina

Una entrega on el combat és el més important
By , on 24 de març de 2010

Sí senyors, no penseu que és cap broma, i tant que no. La saga Final Fantasy torna amb la seva XIIIa entrega i ja està en el número 1 de vendes pocs dies després de sortir al mercat, com ho sentiu. I és que és molt difícil arribar a fer tretze entregues i, sobretot, mantenir-se com a supervendes. Això vol dir que les anteriors dotze han estat de suficient qualitat com per fer que els seus fans esperin amb neguit l’arribada d’un nou joc.

Centrant-nos en Final Fantasy XIII, val a dir que si bé no és el joc perfecte i té algunes mancances, li podem donar un notable per l’argument interessant, el protagonisme que ha prés el combat com a eix del joc i uns gràfics que continuen evolucionant malgrat no superen els dels millors videojocs que trobem al mercat com Warefare 2, per exemple.

També podem dir que com a joc JRPG és un dels millors tant en so com en imatge. Al joc ens trobem amb un nou univers, Fabula Nova Crystallis, i amb sis protagonistes. Ells, lluny de les seves llars, arriben per a salvar el món. Ells es troben sota la maledicció de fal’Cie i estan condemnats a convertir-se en vidres o en morts vivents, però abans intentaran salvar a tothom, incloses les seves famílies.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio