GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘PSP’

Esports

Encenem els motors de Cars 2

Els cotxes més famosos de Pixar i de la gran pantalla es passen a la portàtil PSP amb un títol de velocitat de marcat aire infantil
By , on 17 de novembre de 2011

Tot i que l’as del poker Texas dels videojocs que Sony està a punt de posar sobre el taulell (PSP Vita) ha eclipsat la clàssica portàtil de la marca nipona, la PSP segueix rebent el suport de la companyia amb llançaments puntuals però més o menys interessants, com aquest desenvolupament de l’estudi espanyol Virtual Toys, Cars 2.

Els més petits gaudiran al volant de Rayo McQueen

El principal encant d’aquest títol és ni més ni menys que la llicència en què es basa. I és que tant “Rayo McQueen” com Acer, Grem, Gorvette, Bernoulli i la resta de personatges que formen part de la franquícia també es deixen controlar en aquest UMD. Tots ells participen en unes carreres una mica més simples i encotillades del que molts esperaven, ja que segueixen una pauta molt bàsica.

La mecànica de joc en la immensa majoria de les modalitats que proposa el títol és tan simple com participar en carreres en les quals hem de donar un nombre determinat de voltes a un traçat per intentar arribar en la millor posició possible. El que passa és que en lloc de controlar al nostre cotxe predilecte de forma tradicional, el sistema de control que proposa aquesta producció és “sobre rails”.
Continue reading »

Comments (0)
PSP

PS Vita a Europa: data de llançament confirmada

By , on 20 de octubre de 2011

Fa apenes uns dies es donaven a conèixer les dades de reserves de la nova portàtil de Sony al Japó. Les botigues nipones han començat a admetre reserves de Playstation Vita recentment i la passió dels japonesos pels nous gadgets aviat ha esgotat les unitats que estaran disponibles al desembre. Com deiem, el model de la consola més sol·licitat dels dos disponibles (3G + Wifi o Wifi) és l’opció amb 3G, segons la botiga japonesa Sinobi. I és que un 66 per cent de les reserves realitzades pertanyen a aquest model que permet connexió permament a Internet, i el percentatge restant a les consoles amb només Wifi.

La nova portàtil de Sony arribarà a Europa l'any vinent i al preu ja anunciat

Doncs bé, ara Sony segueix destapant més cartes en aquest joc de poker de presentació de la seva esperadísima portáti. I es que ha anunciat per fi la data de llançament oficial de la PS Vita a Europa. Com podem intuir la companyia nipona comença la seva marxa cap a les botigues el 17 de desembre d’aquest mateix any, tanmateix, poc després arribarà al nostre país.
Continue reading »

Comments (0)
General

Go!Cam de PSP, encara no la tens?

Grava, fes fotografies i treu rendiment als videojocs de PSP
By , on 24 de gener de 2010
Go!Cam

Go!Cam

Sony Computer Entertainment Europe va llençar fa quasi tres anys la càmera de vídeo per a PSP anomenada Go!Cam. El cert és que va tenir molta acceptació, però què ens aporta? La càmera brinda la possibilitat de poder fer els nostres propis videos, fotos i en definitiva, divertir-nos. Un element que li donarà vida i possibilitats també a certs videojocs que han anat sortint al mercat.

Pots gravar fins a quatre hores de video o emmagatzemar quaranta mil fotografies. La Go!Cam converteix a la videoconsola portàtil de Sony en una càmera funcional. A més duu instal·lat un micròfon que podrà gravar àudio de manera contínua, i l’angle de la lent pot girar-se fins a cent vuitanta graus. Ve acompanyada del programari d’edició Go!Edit, amb el podrem editar i guardar les nostres fotos i videos.

“Go!Cam és una gran notícia per als posseïdors d’una PSP que estiguin buscant una mica nou, divertit i que els permeti desenvolupar la seva creativitat”, comentava Stephane Hareau, PSP Màrqueting Manager de Sony Computer Entertainment Europe. “Amb la possibilitat de convertir la Sony PSP en una petita càmera amb la qual guardar els millors moments de la teva vida, tens una nova raó per a comprar una PSP alhora que tens la possibilitat de jugar. PSP torna a demostrar la seva gran potencial i versatilitat”.

Comments (0)
Esports, ps3, PSP, Videojocs, Wii

Diversió garantida amb Locos por el Surf

By , on 28 de agost de 2008

L’estiu passat les pantalles de cinema van inundar-se de pel·lícules d’animació per omplir temps buit dels nens abans de tornar a l’escola. Locos por el Surf va ser una de les estrenes més destacades, i amb ella el seu videojoc per a PSP, PS2, PS3, PC i Wii. El desenvolupament es va fer a Ubisoft, a Montreal, igual que la distribució. Ens centrem en les versiones per a PS3 i PSP, per a poder comprovar si ens trobem davant d’un videojoc interessant o un intent de fer caixa a través de la pel·lícula.

Ens trobem davant un videojoc de carreres a taules de surf, un concepte un tant atípic que funciona prou bé amb un sistema de joc molt similar a videojocs com Mario Kart. Per a començar la nostra competició haurem d’escollir un dels 10 personatges de la pel·lícula i una taula de surf. Al principi no estan tots disponibles, sinó que els haurem d’anar desbloquejant amb els nostres triomfs. També es podran desbloquejar llistes musicals i circuits per a jugar en el mode exhibició.
Continue reading »

Comments (0)
PSP, Videojocs

Crazy Taxi es renova per últim cop

By , on 21 de abril de 2008
crazy-taxi2.JPG

PSP ens continua portant multitud de remakes. Avui parlem d’una revisió de Crazy Taxi, un videojoc de Sega que va arrassar als salons recreatius el 1999. Aquesta edició per a PSP uneix tant la primera com la segona entrega, incloent-hi una sèria de novetats que pretenen fer d’aquesta la versió definitiva de tan exitosa franquícia.

Amb les seves respectives diferències, ambdues entregues del videojoc han estat estructurades d’igual manera. Podrem jugar amb dues versions del mapa de la ciutat: Arcade, que és el mapa que va aparéixer a les màquines recreatives; i Original, que era el mapa de les versions per a Dreamcast. Els recorregus de la primera entrega troben similituds amb els carrers de San Francisco, mentre que la segona part té més coses de Nova York.

A part del mode habitual de joc, en el qual lluitarem contra un rellotge que anirà recuperant-se segons els nostres avenços, tindrem versions amb temps en les quals haurem d’aconseguir la major quantitat de diners en un temps determinat.

El sistema de joc és tremendament senzill, clau de l’èxit de la saga. Prenem el paper d’un temerari taxista que ha d’anar recollint clients. Aquest es reconeixen per tenir un símbol de dòlar a sobre i un color que determinarà la distància a la qual es troba. Una vegada el recollim tindrem un rellotge que començarà el compte enrere. Quant menys temps triguem a portar-lo al seu destí més diners ens donaran i guanyarem temps per altres clients.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio