GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘proevolution soccer’

Esports

Novetats del Pro Evolution Soccer 2013

Tres pilars fonamentals: PES Full Control, Proactive AI i Player ID
By , on 18 de juny de 2012

Les supliques dels usuaris, que volien un control total i absolut sobre el Pro Evolution Soccer (PES), han estat escoltades i a partir de la pròxima tardor arribarà l’edició 2013 del joc amb un major detall en els controls, mes llibertat de moviment i una intel•ligència artificial mai vista. Podràs esperar?

Manorito Hosada i Ippei Nio, dos dels responsables del desenvolupament del joc, han presentat avui a Madrid totes les novetats que aquest nou joc incorporarà. Entre elles trobem el PES Full Control, que comptarà amb funcions com la Dinàmica Un-Dos (Dynamic Onte-Two), que permet que un segon jugador pugui moure’s en qualsevol direcció, córrer cap a un lloc determinat o frenar de sobte. Aquest sistema, combinat amb les Passades Manuals, donen una sensació de llibertat i control mai vistos.

Es podrà controlar la pilota al detall: a on es tira, el llançament, els tocs curts, els controls de pilota… el cel és el límit i depèn única i exclusivament de l’habilitat el jugador. Segons els desenvolupadors: “es requereix una gran habilitat per part dels jugadors, però el dispar és més precís”. Mil•limètricament precís.

Continue reading »

Comments (0)
Especials, Nintendo DS

Nintendo 3DS porta les tres dimensions a la petita pantalla

La nova consola portàtil sortirà a la venta a Espanya el 25 de març a un preu aproximat de 250 euros
By , on 28 de gener de 2011

La indústria dels videojocs segueix el seu particular torneig de poker etern en el qual les grans companyies van rendibilitzant al màxim les seves mans, guardant amb zel qualsevol indici dels seus moviments propers. La batalla és acarnissada, però això no fa més que afavorir el progrés i a l’usuari final, que veu meravellat com dia a dia es presenten propostes més innovadores i capaces de donar girs copernicans a aquesta gran partida. La que en aquesta ocasió ha mostrat completament les seves cartes, en una demostració de poder de lideratge, ha estat Nintendo. I ho ha fet amb una combinació guanyadora: el seu as en portàtil (la DS), la tecnologia de moda (les tres dimensions) i un disseny immillorable (segell de la casa). El resultat és la Nintendo 3DS, i es podrà trobar a qualsevol botiga espanyola a partir del 25 de març (un mes després que al Japó) per uns 250 euros.

La nova Nintendo 3DS serà capaç de moure imatges en tres dimensions

Sens dubte el gran al·licient de la nova consola portàtil 3DS és el fet que incorpori una pantalla capaç de reproduir imatges en tres dimensions sense necessitat d’utilitzar ulleres dedicades, quelcom únic en el mercat ara mateix (més encara en el dels videojocs). Així doncs, Nintendo torna a posicionar-se com una firma pionera, apostant per la innovació i per revolucionar el mercat buscant noves vies perquè l’usuari experimenti l’entreteniment. Precisament és la interacció del jugador amb la màquina el punt en el que la marca japonesa es va centrar amb la Wii, marcant un abans i un després en la història dels videojocs. El sistema de reconeixement de moviments de la seva consola de sobretaula va permetre que tots ens alliberéssim en part del clàssic comandament tipus pad, i experimentéssim una manera diferent de relacionar-nos amb la pantalla. I com tots sabem, el relat ha continuat amb Microsoft i Sony rendint-se a l’evidència i desenvolupant els seus propis sistemes de control per moviment, el Kinect i el Move respectivament. Èxits a part, xifres de vendes, i dades quantitatives varies, està clar que Nintendo fa temps que traça autopistes en aquesta indústria que la resta de competidors segueixen posteriorment. I no hem d’oblidar que podríem dir que ells van ser els pares dels jocs electrònics.
Continue reading »

Comments (0)
Esports

Totes les novetats de PES 2011

By , on 10 de maig de 2010

PES 2011 porta moltes millores

Pro Evolution Soccer és la saga millor considerada en termes de realisme futbolístic. Aquest any PES 2011 suposarà un impuls definitiu a la sèrie amb més possibilitats, opcions de control i animacions per reafirmar-se com el millor simulador de futbol real de la història dels videojocs. Què significa llibertat total de joc? PES 2011 introdueix una barra de control per a cada jugador que permetrà controlar la potència al mil.límetre, i el lloc exacte de cada passi o tret. La pilota pot rodar ara per tot el camp amb absoluta precisió. Tirs llargs, passades curtes i grans regats li permetran al jugador dictar i controlar el tempo de cada jugada, de tot el partit.

Aquesta llibertat implica també que la decisió sobre cada moviment dependrà única i exclusivament de l’usuari, deixant de banda moltes reaccions automàtiques del sistema d’IA (intel ligència artificial). Les noves rutines facilitades completen el control absolut de l’usuari i de les accions que aquest escull amb la intenció de donar-li el màxim control en cada moment. Aquesta sensibilitat recaurà de ple sobre l’usuari, que haurà de reaccionar davant totes les amenaces que es produeixin, començant pel fet que els passis ordinaris no es conduiran automàticament cap al jugador més proper, sinó que hauran orientar-se al receptor de la forma més precisa possible.

La clau del nou enfocament del PES 2011 és el disseny d’un sistema de control especial que permet un poder de decisió absolut sobre els la totalitat dels elements del joc. Les triangulacions i l’ús intel ligent de l’espai adquireixen una dimensió primordial. De la mateixa manera, les passades al primer toc i els controls perfectes s’han tornat més difícils de dominar, i les carreres des del centre camp s’han acabat: PES s’ha convertit definitivament en un reflex del futbol real.
Continue reading »

Comments (0)
Actualitat, Esports, Videojocs

Pro Evolution Soccer 2010

Millores gràfiques d'un joc massa continuista
By , on 9 de desembre de 2009
Pro Evolution Soccer 2010

Pro Evolution Soccer 2010

Parlar de PES, o Pro Evolution Soccer, era fa uns anys parlar del referent dels videojocs de futbol de tot el mercat. Molts havíem gaudit anteriorment amb les entregues de FIFA per a la Super Nintendo però ens havíem cansat de fer gols per l’escaire amb facilitat i de repetir les mateixes jugades.

És aleshores quan va aparéixer la primera entrega de PES, un joc que ens oferia moltes més possibilitats. Moviments diferents, fintes, més flexibilitat i jugabilitat a les passades, passades en profunditat, gols des de totes les bandes, més dificultats per a guanya fins i tot en el mode senzill, i una caracterització molt més bona dels personatges.

El joc ha anat evolucionant any rere any i ara sembla que està estancat. Així ho confirmen molts aspectes del Pro Evolution Soccer 2010 que va sortir al mercat fa uns mesos. Mentiria si no el recomanés perquè em continua agradant, però també és cert que té massa similituds amb els anys anteriors.
Continue reading »

Comments (0)
Esports, Videojocs

Què va passar amb el Pro Evolution Soccer 2008?

Molts errors en un dels jocs referents
By , on 14 de juliol de 2009
Caràtula del PES 2008

Caràtula del PES 2008

Ningú va entendre gens la sortida al mercat del Pro Evolution Soccer 2008, tot això orientat amb l’estranya situació que embarga a molts jugadors fanàtics de la saga de futbol de Konami que prefereixen jugar versions de Playstation 2 a les modernes sortides del nou Next-Gen de l’empresa nipona. La resposta és una clara manca d’aplicació en la versió del present any que ha obligat als jugadors que posseïxen consoles de nova generació a apreciar amb ‘afecte’ el nou producte i tornar a jugar de debò en les versions anteriors que es presenten com una clara visió de joc i com plataforma de desenvolupament sòlida.

Fracàs del Pro Evolution Soccer 2008?
La veritat és que parlar d’un ‘fracàs’ pròpiament no és encertat ni completament correcte, tot això conforme el joc presenta efectivament innovacions en el camp de la jugabilidad però el gran defecte és que no assoleix tot el que va prometre el joc en la seva versió comercial final i ha provocat una llarga decepció que es deixa escoltar fins a l’últim racó del planeta que es té possibilitat de provar el títol fa pocs mesos estrenat.

La falta d’explotació de les noves possibilitats que ofereix Xbox 360 i Playstation 3 és un complet desastre comercial per a Konami, atès que pel que fa a l’apartat gràfic Fifa 2008, que és un producte de EA Sports, assoleix un remarcat plus versus la falta de seguretat amb que PES2008 trepitja en les plataformes de jocs d’última generació… serà que el Pro Evolution Soccer 2009 assoleix solucionar-ho?
Continue reading »

Comments (0)
aventures gràfiques, Esports, General, ps3, PSP, Videojocs, Wii, XBox

FIFA i Pro-Evolution Soccer, quin és el millor?

By , on 16 de desembre de 2008

Són els dos videojocs de futbol per excel·lència i la lluita segueix any a any però, quin joc és millor? Pro-Evolution Soccer o FIFA. Observem els dos videojocs en la seva versió de 2008, l’any que està a punt d’acabar…

Konami va prometre en el seu moment una revolució jugable, amb els darrers talls de cabell dels jugadors preferits i algunes habilitats especials d’alguns futbolistes. Per altra banda, Electronic Arts va anunciar que Ronaldinho i Sergio Ramos serien la portada espanyola del FIFA 08. Això ja ho sabíem, però el que no ens van dir és que tots dos participarien a la campanya de marketing del joc.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio