GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘play station move’

Esports

Arranca la Lliga Oficial PlayStation del 2016

Els usuaris de PlayStation Plus poden participar-hi
By , on 25 de febrer de 2016

ps

La Lliga Oficial PlayStation ha anunciat l’inici de la seva cinquena temporada de competició per a tots els usuaris de PlayStation Plus per a la consola PlayStation 4. Al llarg dels propers mesos els jugadors tornaran a competir contra rivals del seu nivell en un catàleg de jocs cada vegada més ampli, aconseguint així premis i el reconeixement de ser els millors jugadors.

Aquesta nova temporada estarà dividida en diferents ‘stages’, amb una durada d’entre un i dos mesos i amb un ‘playoff’ final on els jugadors del nivell Platí lluitaran per les places per a la gran final de la temporada, que promet ser més espectacular que l’anterior. No obstant això, també hi haurà més competició entre els els jugadors que quedin en el nivell Oro o Plata, qui hauran de lluitar amb altres usuaris de PlayStation Plus de la seva categoria per aconseguir els premis propis de cada ‘stage’.

D’aquesta forma, la competició permetrà decidir entre els millors jugadors d’entre els usuaris del servei PlayStation Plus de PlayStation4; però també valorar quins han estat els líders de les seves categories (platí, or i plata). Els tornejos seran una constant durant els propers mesos i inclouran a la possibilitat d’accedir a premis dins de cada categoria o nivell de joc.

Aquesta cinquena temporada de competició incorporarà els títols ‘Street Fighter V’ i ‘Rocket League 2VS’, el mític joc de lluita al costat del nou format de Psyonix. A més, la plataforma oficial d’E-sports de PlayStation 4 té previst ampliar encara més el llistat de jocs disponibles amb tornejos especials amb ‘Rainow Six Siege’, ‘Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4’ o ‘Stars Wars Battlefront’, entre altres títols disponibles aquest any.

Els més de 40.000 jugadors registrats en la Lliga Oficial de Play Station podran seguir competint en jocs de temàtica esportiva o de conducció com els reconeguts ‘FIFA 16’, ‘PES 2016’, ‘DRIVECLUB’, ‘DRIVECLUB BIKES’, ‘NBA 2K16’ o ‘MotoGP 15’. Segons han informat els responsables de la Lliga Oficial PlayStation 2016, els tornejos amb aquests jocs s’han remodelat amb nous sistemes de competició que permetran un millor accés a premis que la passada temporada van superar els 15.000 euros.

Imatge: kaicho20

Comments (0)
Actualitat, ps3

Play Station Move arribarà a la tardor de 2010

Tindrà un preu inferior als 100 euros
By , on 11 de març de 2010

Play Station Move

Segurament serà un dels gran llençaments de 2010 en el món de les videoconsoles. Fa uns anys, tots ens sorpreníem quan la Play Station 2 ens oferia jocs que, a través d’una càmera, llegia els nostres moviments i ens permetia moure’ns pel menjador, fer boxa, fer tocs de pilota o altres.

Això no va ser res, doncs ens esperava la Wii. L’arribada de la videoconsola de Nintendo va ser un autèntic furor. Amb un preu molt més reduït que les seves rivals, Play Station 3 o Xbox 360, la Wii incorporava un comandament amb el qual podíem jugar sense fils gràcies al detector de moviments del comandament. Així han anat sortint jocs, entre els quals el Wii Sports o les diferents versions de jocs de l’amic Mario Bross han estat algunes de les més venudes, entre d’altres.

Doncs bé, prepareu-vos perquè arriben més novetats. Nintendo pot començar a tremolar perquè ja està aquí Play Station Move, un comandament basat en la tecnologia que ha fet poderosa a Wii que ara Sony pretén millorar amb aquest comandament per a la Play Station 3.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio