GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘pc futbol’

Esports

Les portades de FIFA 12

Rooney és el jugador més repetit
By , on 20 de desembre de 2011

Normalment, quan comprem un videojoc o en veiem la seva promoció, tenim la tendència de pensar que l’aspecte gràfic és igual per a tots els països on es comercialitza. De fet, gairebé sempre és així, però els encarregats del marketing de les distribuïdores i productores de videojocs saben molt bé que s’han d’adaptar a les característiques de cada mercat en un món tan globalitzat i a l’hora tan regionalista.

Piqué i Alonso a la portada del FIFA 12 a Espanya

El més clar exemple d’aquest fet el tenim a les portades dels videojocs de futbol. Cada cop que s’apropa el setembre, que és quan acostumen a llançar-se aquests jocs, com si fossin apostes esportives a Bwin es fan juguesques per endevinar qui o quins en seran els protagonistes. El que potser ens ha passat desapercebut és que les portades són diferents segons el país.

La variable més comuna darrerament és que els protagonistes de les portades de cada regió són jugadors de les seves lligues i, en el cas de ser lligues menors, se’ls hi afegeix un jugador estrella del panorama internacional. Tot això ho veiem molt clarament a les diferents portades oficials de l’edició d’enguany del FIFA. A Espanya, Gerard Piqué del F.C. Barcelona i Xabi Alonso del Real Madrid en són els protagonistes, mentre que a Anglaterra, Wayne Rooney del Manchester United i el jove Jack Whilshere de l’Arsenal ocupen aquesta portada. Com deiem, en un país com Austràlia, on la seva lliga domèstica no té tant de pes, han combinat un jugador de la Premier League anglesa, en Rooney, i un de l’espanyola amb molt de pes a tot el món: Kakà (del Real Madrid).

A Itàlia, una altra gran potència futbolística, han fet una combinació mixta entre una estrella de talla mundial, altre cop Rooney, i dos figures locals, com Giampaolo Pazzini, de l’Internazzionale de Milà, i Philippe Mexès, del Milan A.C. Aquest darrer jugador, d’origen francès, comparteix portada un altre cop amb Rooney a la versió distribuïda a França, on també apareix una gran estrella que juga a la lliga espanyola: el també francès Karim Benzema (del Real Madrid). Com veiem, l’elecció dels protagonistes d’aquests portades té una clara intenció de fer de ganxo pels compradors de cada país. A Rússia, per exemple, tornen a confiar en el potencial mediàtic de Kakà i hi afegeixen l’ídol rus Vasili Berezutski, del CSKA de Moscú.

Continue reading »

Comments (0)
Videojocs

Videojocs femenins?

Perpetuem els papers de la dona
By , on 5 de juliol de 2010

Per què els videojocs de noies han de ser aquests?

Un dia estava una mica avorrida i no sabia què fer. Total que em vaig disposar a visitar alguna d’aquestes pàgines d’internet que permeten jugar online. Quina va ser la meva sorpresa quan vaig veure que hi havia jocs per a noies! Tota contenta vaig pensar: mira que bé, que saben que les noies també som usuàries de videojocs i han pensat en nosaltres. Ai… però m’esperava una ingrata sorpresa! Quan vaig triar un dels jocs (no sabia què m’anava a trobar perquè estava en japonès) em va caure l’ànima als peus.

Jocs per a noies, pel que vaig poder comprovar, és sinònim de perruqueries, d’estilista… jocs que no tenen en compte la capacitat intel·lectual de la dona i que es basen en: pentina, tenyeix amb aquest color, maquilla l’ull i els llavis, posa aquesta roba… perdoneu, però quina gràcia té?

Em va decebre pensar que encara avui estem pendents d’aquesta mena de tòpics. Segurament hi hagi noies que s’ho passin bé amb aquests videojocs, però no creieu que perpetuen els clàssics papers de la dona? Clar, com a dona no em pot agradar per exemple jugar a futbol? Encara que sigui femení? Només m’han d’agradar totes les coses que tinguin relació amb la moda i l’estètica? Em va semblar molt injust.
Continue reading »

Comments (0)
Esports

Totes les novetats de PES 2011

By , on 10 de maig de 2010

PES 2011 porta moltes millores

Pro Evolution Soccer és la saga millor considerada en termes de realisme futbolístic. Aquest any PES 2011 suposarà un impuls definitiu a la sèrie amb més possibilitats, opcions de control i animacions per reafirmar-se com el millor simulador de futbol real de la història dels videojocs. Què significa llibertat total de joc? PES 2011 introdueix una barra de control per a cada jugador que permetrà controlar la potència al mil.límetre, i el lloc exacte de cada passi o tret. La pilota pot rodar ara per tot el camp amb absoluta precisió. Tirs llargs, passades curtes i grans regats li permetran al jugador dictar i controlar el tempo de cada jugada, de tot el partit.

Aquesta llibertat implica també que la decisió sobre cada moviment dependrà única i exclusivament de l’usuari, deixant de banda moltes reaccions automàtiques del sistema d’IA (intel ligència artificial). Les noves rutines facilitades completen el control absolut de l’usuari i de les accions que aquest escull amb la intenció de donar-li el màxim control en cada moment. Aquesta sensibilitat recaurà de ple sobre l’usuari, que haurà de reaccionar davant totes les amenaces que es produeixin, començant pel fet que els passis ordinaris no es conduiran automàticament cap al jugador més proper, sinó que hauran orientar-se al receptor de la forma més precisa possible.

La clau del nou enfocament del PES 2011 és el disseny d’un sistema de control especial que permet un poder de decisió absolut sobre els la totalitat dels elements del joc. Les triangulacions i l’ús intel ligent de l’espai adquireixen una dimensió primordial. De la mateixa manera, les passades al primer toc i els controls perfectes s’han tornat més difícils de dominar, i les carreres des del centre camp s’han acabat: PES s’ha convertit definitivament en un reflex del futbol real.
Continue reading »

Comments (0)
Actualitat, Esports

Arriba la versió per a mòbil de Football Manager 2010

Ja pots jugar al manager de futbol més complet des del teu iPhone o iPod
By , on 8 de maig de 2010

Ara, Football Manager al teu mòbil

Després d’un nou èxit en la versió per a PC, també podrem gaudir al nostre telèfon mòbil d’un dels millors managers de futbol que hi ha a l’actualitat. Amb Football Manager Handheld 2010 Sega i Sports Interactive han apostat per innovar i llençar l’adaptació per a iPhone i iPod del seu manager de futbol.

Football Manager és un dels managers més complerts de l’actualitat i compta amb la que segurament és la base de dades de futbol més gran que existeix. Al igual que la versió per a ordinador, la versió mòbil permet tenir el total control de qualsevol selecció nacional i d’equips de diferents divisions de més de 34 països. Si el que t’apassiona és poder gestionar qualsevol detall del teu equip i poder fer de president i entrenador al mateix temps, aquest és el teu joc. En canvi, la part gràfica i la simulació en 3D dels partits deixa molt més que desitjar i és el gran repte de la saga.

De moment, caldrà veure si un joc amb tanta informació i tantes opcions de control és prou jugable en la nova versió mòbil i també serà un repte que els processadors d’aquests aparells puguin treure rendiment de la immensa base de dades , la qual porta problemes a molts ordinadors que no són d’última generació.

Enlllaç de descarrega a la Itunes Store

Comments (0)
Actualitat, ps3

Acaba la FIFA Interactive World Cup

La final es va celebrar al Port Olímpic de Barcelona
By , on 5 de maig de 2010

Es van enfrontar els millors jugadors del FIFA 2010

El sisè campió de la FIFA Interactive World Cup va ser coronat després d’un intens dia de futbol interactiu al Port Olímpic de Barcelona. Nedad Stojkovic, nord-americà de 22 anys d’edat, va completar el llarg camí cap a la glòria a la final de la FIFA Interactive World Cup dissabte passat. Els 32 millors jugadors del món de futbol interactiu es van donar cita per mostrar les seves estratègies i habilitats amb FIFA 10 a PlayStacion 3. Stojkovic va guanyar l’alemany Ayhan Altundag davant d’una gran quantitat de fans d’arreu del món, assegurant el seu títol i el premi de 20.000 dòlars americans. A més d’aquest premi, ha rebut una invitació a la Gala FIFA World Player 2010, on es codeará amb els millors jugadors de futbol del planeta.

En una trobada amb molta tensió, Stojkovic es va avançar amb el Chelsea al minut 34 de la primera part. Ràpidament l’alemany Altundag va igualar la final marcant en el minut 42 amb la selecció francesa. La segona part del partit va estar molt igualat fins al minut 75, quan el nord-americà va marcar. L’alemany va intentar per tots els mitjans igualar de nou la final, però va ser Stojkovic qui va aguantar millor el partit i es va endur la victòria en la FIFA Interactive World Cup, coronant com el millor jugador del món de futbol interactiu.

El tercer i quart lloc se’l van disputar el francès Bruce Grannec i l’anglès Danny Taylor. En un partit molt disputat entre el Reial Madrid i Chelsea, va ser el francès qui es va endur el tercer lloc. Els premis van ser de 5.000 dòlars americans per al segon classificat i 1.000 dòlars per al tercer.
Continue reading »

Comments (0)
Actualitat, Esports

NBA Live 2010, no tot és futbol

Grans millores respecte versions anteriors
By , on 2 de març de 2010

Espectacularitat màxima

Jo ho sé, i vosaltres també. Gràcies a alguna força divina el món no gira entorn al futbol, i gràcies a aquest fet molts podem gaudir d’altres tipus de jocs. Un clar exemple és NBA Live 2010. Hi ha molts usuaris, però que encara no s’acaben de fiar d’aquest joc. Permeteu-me que us digui que són prejudicis, si el provessin acabarien jugant com autèntics fanàtics, però bé cadascú té les seves preferències.

Pel que fa a NBA Live 2010, només tinc coses bones a dir. Realment em sembla un joc magnífic ja que des de bon principi només em sorprenia gratament. La jugabilitat de la que disposa el joc és molt bona i la diferència amb la realitat… jo que sóc una mica miop, no noto gran cosa. A part d’això, els detalls de les jugades són espectaculars. Els jugadors estiren els braços, intenten salvar la pilota quan és a punt de sortir del la pista de joc, etc. Personalment em sembla molt creïble.

Tots els meus amics han coincidit en el mateix, que NBA Live 2010 és molt millor que les versions antigues. Han arribat a millorar tots els errors de les anteriors. Gairebé tots coincideixen que la millora dels gràfics ha estat espectacular i que la semblança dels jugadors amb els reals sorprenent. En quant a les crítiques els seguidors de la saga 2K coincideixen que NBA Live 2010 és massa “dibuix animat” en quant a colors i il·luminació, ja que no és tan realista com el 2K. La veritat és que jo no acostumo a apreciar aquest tipus de detalls, i més tenint en compte que el meu joc preferit és el Mario Kart.
Continue reading »

Comments (0)
Actualitat, Esports, Videojocs

Pro Evolution Soccer 2010

Millores gràfiques d'un joc massa continuista
By , on 9 de desembre de 2009
Pro Evolution Soccer 2010

Pro Evolution Soccer 2010

Parlar de PES, o Pro Evolution Soccer, era fa uns anys parlar del referent dels videojocs de futbol de tot el mercat. Molts havíem gaudit anteriorment amb les entregues de FIFA per a la Super Nintendo però ens havíem cansat de fer gols per l’escaire amb facilitat i de repetir les mateixes jugades.

És aleshores quan va aparéixer la primera entrega de PES, un joc que ens oferia moltes més possibilitats. Moviments diferents, fintes, més flexibilitat i jugabilitat a les passades, passades en profunditat, gols des de totes les bandes, més dificultats per a guanya fins i tot en el mode senzill, i una caracterització molt més bona dels personatges.

El joc ha anat evolucionant any rere any i ara sembla que està estancat. Així ho confirmen molts aspectes del Pro Evolution Soccer 2010 que va sortir al mercat fa uns mesos. Mentiria si no el recomanés perquè em continua agradant, però també és cert que té massa similituds amb els anys anteriors.
Continue reading »

Comments (0)
Esports, Videojocs

Què va passar amb el Pro Evolution Soccer 2008?

Molts errors en un dels jocs referents
By , on 14 de juliol de 2009
Caràtula del PES 2008

Caràtula del PES 2008

Ningú va entendre gens la sortida al mercat del Pro Evolution Soccer 2008, tot això orientat amb l’estranya situació que embarga a molts jugadors fanàtics de la saga de futbol de Konami que prefereixen jugar versions de Playstation 2 a les modernes sortides del nou Next-Gen de l’empresa nipona. La resposta és una clara manca d’aplicació en la versió del present any que ha obligat als jugadors que posseïxen consoles de nova generació a apreciar amb ‘afecte’ el nou producte i tornar a jugar de debò en les versions anteriors que es presenten com una clara visió de joc i com plataforma de desenvolupament sòlida.

Fracàs del Pro Evolution Soccer 2008?
La veritat és que parlar d’un ‘fracàs’ pròpiament no és encertat ni completament correcte, tot això conforme el joc presenta efectivament innovacions en el camp de la jugabilidad però el gran defecte és que no assoleix tot el que va prometre el joc en la seva versió comercial final i ha provocat una llarga decepció que es deixa escoltar fins a l’últim racó del planeta que es té possibilitat de provar el títol fa pocs mesos estrenat.

La falta d’explotació de les noves possibilitats que ofereix Xbox 360 i Playstation 3 és un complet desastre comercial per a Konami, atès que pel que fa a l’apartat gràfic Fifa 2008, que és un producte de EA Sports, assoleix un remarcat plus versus la falta de seguretat amb que PES2008 trepitja en les plataformes de jocs d’última generació… serà que el Pro Evolution Soccer 2009 assoleix solucionar-ho?
Continue reading »

Comments (0)
aventures gràfiques, Esports, General, ps3, PSP, Videojocs, Wii, XBox

FIFA i Pro-Evolution Soccer, quin és el millor?

By , on 16 de desembre de 2008

Són els dos videojocs de futbol per excel·lència i la lluita segueix any a any però, quin joc és millor? Pro-Evolution Soccer o FIFA. Observem els dos videojocs en la seva versió de 2008, l’any que està a punt d’acabar…

Konami va prometre en el seu moment una revolució jugable, amb els darrers talls de cabell dels jugadors preferits i algunes habilitats especials d’alguns futbolistes. Per altra banda, Electronic Arts va anunciar que Ronaldinho i Sergio Ramos serien la portada espanyola del FIFA 08. Això ja ho sabíem, però el que no ens van dir és que tots dos participarien a la campanya de marketing del joc.
Continue reading »

Comments (0)
Actualitat, Esports, Videojocs

Juga a Madden NFL ’08

By , on 7 de abril de 2008

madden_08.jpgAmb l’arribada de 2008 va començar el goteig de títols esportius de la coneguda EA Sports. El primer en aparèixer va ser, precisament, el de la més antiga de les franquícies de la companyia nordamericana: Madden NFL. L’edició d’aquest any és la 18a ocasió en la qual els nois d’EA ens apropen el futbol americà sota el nom del veterà jugador dels Philadelphia Eagles, John Madden. L’edició de 2008 destaca per haver estat récord absolut de plataformes en les quals es va llençar:Game Cube, Wii, PS2, PS3, XBOX, XBOX 360, PSP, PC, DS y Mac OS.

El principal problema que tenen les franquícies que surten anualment és el poc temps que hi ha per a desenvolupar novetats, encara que hi ha entregues en concret que suposen un alt salt de qualitat. Probablement Madden NFL 08 sigui un d’aquests casos. Amb un excel·lent treball de producció, els responsables han intentat arreglar els problemes de versions anteriors, destacant les millores en el control i l’animació.

madden2.jpgEvidentment, el resultat varia tot depenent de la plataforma en què estiguem jugant, però en qualsevol cas el resultat és notable, aprofitant les possibilitats de cada màquina. com tots els títols d’EA, Madden 08 compta amb moltes opcions de joc. Des d’una partida ràpida en la qual realitzar un partit d’exhibició fins a disputat la temporada regular de la NFL.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio