GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘Nintendo’

Actualitat

Nintendo a l’E3: moltes novetats sobre Pokémon i primer tràiler de ‘The Legend of Zelda’

La companyia nipona aposta fort per Pokémon
By , on 22 de juny de 2016

legend

La companyia de videojocs Nintendo ha presentat aquest passat dimarts les seves novetats en l’E3, l’esdeveniment més important de la industria dels videojocs. En un directe, els responsables de l’empresa nipona han presentat l’esperat nou lliurament de la saga ‘The Legend of Zelda’, així com un ‘gameplay’ de Pokémon Sol i Lluna o el nou dispositiu ‘Pokémon Go Plus’.

Anem per parts. Per una banda, Nintendo ha presentat el que serà un dels videojocs més potents del proper any: ‘The Legend of Zelda: Breath of the Wild’. El nou títol de la mítica saga es jugarà en un món obert que podrà jugar-se en la ja tocada de mort Wii U i en la nova consola NX; del qual s’ha fet públic el primer tràiler. En el primer vídeo de la nova aventura de Link es poden apreciar part dels escenaris que es podran recórrer, els enemics contra els quals lluitar i una mostra del ‘gameplay’.

Com ha mostrat aquest ‘gameplay’ llançat a l’E3, en aquest títol, Link té noves habilitats com saltar o grimpar per murs o pujar als arbres, o poder nedar des del principi de la partida. La companyia nipona ha volgut destacar durant la presentació del videojoc que els jugadors podran desplaçar-se per un ampli mapa, en el qual transcorrerà la nova aventura i les possibilitats d’interacció amb l’entorn. No obstant, no serà fins al 2017 que podrem gaudir de ‘The Legend of Zelda: Breath of the Wind’. Continue reading »

Comments (0)
Actualitat

Nintendo posa punt i final a Wii U

La companyia no fabricarà nous components per a la consola
By , on 30 de març de 2016

El gegant japonès dels videojocs Nintendo deixarà de fabricar la seva consola de sobretaula Wii U després que les escasses vendes registrades fins a desembre de 2015 motivessin a la companyia a centrar-se en un nou producte, la NX, segons va avançar el diari Nikkei. De moment, Nintendo llançarà nous jocs per a la consola Wii U però la producció de components per a fabricar noves unitats ja ha estat aturada.

La consola Wii U, que va debutar en 2012, va vendre 12,6 milions d’unitats fins a desembre de l’any passat, en comparació dels 101 milions d’unitats comercialitzades de la seva predecessora, la Wii. Les xifres donen suport a Nintendo, ja que fins a desembre de 2015 les vendes de títols nous per a aquesta consola aconseguien els 1,38 milions de còpies, i de la Wii 12,67 milions.

Un dels motius que han portat a Nintendo a prendre aquesta decisió és la falta de jocs desenvolupats per Wii U. El comandament de la consola inclou una pantalla de cristall líquid que permet als usuaris utilitzar dos monitors per jugar. Aquesta particularitat afegeix, no obstant això, dificultat a l’hora de crear jocs, per la qual cosa ha derivat en que no hi ha una gran varietat de jocs adaptats per a aquesta consola i els llançaments són escassos. Continue reading »

Comments (0)
Videojocs

Nintendo presenta dos personatges del nou ‘Dragon Quest VIII’

Coneix a en Morrie i la Red
By , on 5 de gener de 2016

dq

La companyia de videojocs Nintendo ha llançat dos nous vídeos de ‘Dragon Quest VIII’, un dels llançaments més esperats per al proper 2017, que estarà disponible per a la consola portàtil de la marca: Nintendo 3DS. En els nous vídeos de Nintendo poden veure’s a dos dels personatges que apareixeran en la vuitena entrega de la saga de videojocs ‘Dragon Quest’.

En els nous vídeos per preparar el llançament de ‘Dragon Quest VIII’ per a Nintendo 3DS es poden veure dos dels personatges que apareixeran en la nova aventura. D’una banda, podem fer la primera ullada a en Morrie Mozzarella, un personatge que utilitza armes cos a cos i també atacs a distància com a ‘bumerangs’, entre altres habilitats de combat. Al menys, en la primera edició del joc era necessari haver capturat tres monstres abans de lluitar contra en Morrie a l’Arena.

Per l’altra banda, en els vídeos promocionals pot veure’s a Red, una guerrera que llança ventalls i dagues. En l’anterior versió del joc, Red era una lladre i pirata que tenia una relació d’amistat amb en Yangus, un dels membres de l’equip. Els nous personatges de l’antic títol per a PS2 són un dels nous reclams per atreure als jugadors al nou ‘Dragon Quest VIII’ per a la consola Nintendo 3DS, uns NPCs que no eren jugables i que ara podrem gaudir. Continue reading »

Comments (0)
Videojocs

Nintendo llançarà la demo multijugador de ‘Splatoon’ el dia 9 de maig

Les tres sessions seran a les 5h, 13h i 21h
By , on 12 de maig de 2015

nintendo

La versió Demo del divertit shooter ‘Splatoon’ està disponible des d’aquest dijous 7 de maig, en un dels ja habituals Nintendo Direct. La versió de demostració d’un dels videojocs més esperats d’aquest 2015 només estarà disponible aquest dia per a la seva descàrrega a la consola Wii U de Nintendo; mentre que per provar la seva demostració en mode online –el principal atractiu del joc– caldrà esperar fins al dissabte 9 de maig.

L’equip de Nintendo ha explicat que els ‘TestFire’ s’habilitaran durant una hora en tres torns diferents, que correspondran a les 5h, 13h y 21h d’aquí Espanya. Per incentivar la participació, la companyia nipona ha anunciat que els jugadors que descarreguin la demo de ‘Splatoon’ tindran un 10% de descompte en la compra del joc; que serà llençat al format el 29 de maig

Segons han explicat els experts, la demostració de ‘Splatoon’ actua com a fase de proves per posar a punt els servidors del multijugador, que s’activaran per sessions aquest cap de setmana. Per accedir a la demostració cal descarregar des de les 17:00 hores d’avui des de a eShop de Nintendo, però per jugar a les sessions multijugador es necessari esperar al dissabte en les tres rondes previstes amb períodes d’una hora. Continue reading »

Comments (0)
Videojocs

Nintendo s’alia amb Apple per llançar videojocs per a iPhone

Els títols seran exclusius per aquestes plataformes
By , on 19 de març de 2015

La empresa de videojocs i consoles Nintendo ha anunciat que adaptarà els seus jocs per a usuaris dels telèfons mòbils iPhone. Després de triomfar durant anys al sector dels videojocs, els responsables de Nintendo expandiran el seu mercat amb videojocs per a iPhone. Segons ‘The Wall Street Journal’, la intenció de la companyia nipona és començar a desenvolupar títols per a telèfons intel•ligents, a més de para altres dispositius mòbils com són les tabletes.

L’empresa que va fer famosa gràcies a un lampista anomenat Mario s’havia resistit fins ara a compartir la seva marca més enllà de les pròpies consoles portàtils o de sobretaula. Enredera ha quedat la idea de que treballar per iPhone podria implicar importants pèrdues per la seva consola portàtil Nintendo DS, des de fa uns mesos hi ha hagut un canvi d’actitud en els executius de la signatura, que veuen com una clara oportunitat per seguir creixent en la seva aliança amb iPhone.

El canvi d’actitud de la marca tecnològica nipona pot haver-se del terreny perdut durant els últims temps al mercat de les consoles pel que fa a Sony i Microsoft, a més del domini d’Apple en quan a dispositius mòbils. De fet, el president de la companyia de videojocs, Satoru Iwata, havia dit en diverses ocasions que Nintendo mai crearia jocs mòbils malgrat la pressió dels inversors.

Així doncs, la intenció de Nintendo és crear un servei de subscripció dels jocs que abastaria els telèfons intel•ligents i consoles de jocs tradicionals. En un primer moment, els responsables de la companyia tecnològica nipona apostarien per treballar amb l’iPhone d’Apple, poden estendre encara més les plataformes de jocs de Nintendo a través d’altres dispositius de la casa Apple. Tot i això, el que encara no es coneix és com funcionaria en les plataformes de la companyia nordamericana. Continue reading »

Comments (0)
Actualitat

Nintendo presenta les seves novetats a l’E3

La companyia japonesa presenta les novetats dels seus jocs més importants: Mario Bros, Sonic i Pokémon
By , on 17 de juny de 2013

nintendo

La E3 és la convenció més important en la indústria de videojocs del món. És una trobada de les empreses més importants del sector, però també és un dels moments més esperats de l’any pels aficionats, perquè poden descobrir en quins projectes s’està treballant. Aquest any, a més, és una edició especial de l’E3 perquè la majoria de productores han presentat les seves noves consoles, la nova generació ha arribat per a pràcticament totes. Nintendo és una de les empreses pioneres en aquest aspecte, perquè les seves dues noves consoles, tant la Nintendo 3DS com la Wii U, van ser les primeres en sortir al mercat. Malgrat això, han presentat una gran quantitat de nous videojocs que han suposat una gran sorpresa pels fans.

Els videojocs de Super Mario Bros són els que més èxit han tingut per la Nintendo, de manera que no és gens sorprenent que es potenciï tant i es produeixin tants videojocs i noves edicions del famós lampista. A l’E3, Nintendo ha presentat el nou ‘Mario Kart 8’, per Wii U. Aquesta edició incorpora novetats com mai, perquè es permet als jugadors córrer amb motocicletes, es pot volar i s’incorpora nova dificultat amb la gravetat, ja que hi ha circuits que són cap per avall. Caldrà esperar fins a la primavera de 2014, però per les imatges que s’han mostrat, serà una aventura emocionant.

Seguint amb Mario, Nintendo també ha presentat el nou ‘Super Mario 3D World’ per Wii U. En aquest cas, ha fet replantejar els més aficionats de la saga perquè no es produeix cap nova edició de ‘Super Mario Galaxy’, donada la semblança dels gràfics i l’aventura. Es pot jugar amb quatre jugadors, fent de Mario, Luigi, la Princesa Peach i Toad. Però el més curiós és que Mario es pot disfressar de gat i així trepar per les parets i esgarrapar els seus enemics.
Continue reading »

Comentaris tancats a Nintendo presenta les seves novetats a l’E3
Nintendo DS

Nintendo anuncia nous videojocs de Sonic per la Wii U

Aviat arribarà ‘Sonic Lost World’ i 'Mario & Sonic at the Olympic Winter Games 2014'
By , on 21 de maig de 2013

Mario & Sonic

Sonic és un dels personatges més mítics de la dècada dels 90. El personatge i els seus videojocs eren de l’empresa SEGA des de 1991, però ja fa uns quants anys que, juntament amb Nintendo, les dues companyies (competidores) han arribat a un acord per tal que l’empresa de Fusajiro Yamauchi pugui distribuir els videojocs de Sonic. És gràcies a aquest pacte que, per exemple, s’han pogut veure les tres edicions dels Jocs Olímpics de Mario & Sonic (per Beijing 2008, Vancouver 2010 i Londres 2012). L’eriçó blau amb bambes vermelles, a més, també ha tingut videojocs per Wii, SEGA i la Nintendo DS. Però s’ha anunciat que el proper videojoc seu, ‘Sonic Lost World’, serà exclusiu per la nova Wii U i la Nintendo 3DS.

Satoru Iwata, el president de Nintendo, ha presentat a nivell mundial ‘Sonic Lost World’, un nou videojoc de plataformes i aventures de l’eriçó. Anteriorment, a la Wii s’ha pogut gaudir de ‘Sonic: The Secret Rings’ i ‘Sonic Colors’, unes aventures en les quals Sonic ha de superar nombroses proves per superar els nivells i vèncer els seus enemics. En la mateixa presentació, també s’ha anunciat que properament es publicarà ‘Mario & Sonic at the Olympic Winter Games’ per celebrar els Jocs Olímpics d’Hivern que es celebraran el 2014 a Sochi (Rússia). En aquest cas, els personatges més emblemàtics de les dues factories es posaran els esquís i agafaran l’snow per competir i guanyar més medalles.

Pels Jocs de Sochi 2014, Mario Bros i Sonic competiran, per primera vegada, a la Wii U. Es podrà gaudir de les avantatges de la nova consola per superar les proves, utilitzant els comandaments de Wii Plus i la GamePad. Poc es coneix, ara per ara, de la dinàmica de les proves i quines estratègies caldrà realitzar per guanyar, però probablement no variïn pas gaire d’anteriors edicions, perquè els jocs es basen en superar curses amb esquí, amb patins, trineus; realitzar coreografies, salts amb snow, hoquei…

Continue reading »

Comments (0)
Actualitat

Shigeru Miyamoto, Premi Príncep d’Astúries de Comunicació i Humanitats

És el pare de videojocs com ‘Super Mario Bros’, ‘Donkey Kong’ i ‘Zelda’
By , on 23 de maig de 2012

El Premi Príncep d’Astúries de Comunicació i Humanitats ha caigut per fi de la banda dels videojocs i és que després de dos anys consecutius quedant com a finalista Shigeru Miyamoto s’ha alçat amb el merescut premi. El japonès és el creador de sagues tan populars com ‘Mario Bros’, ‘Donkey Kong’ o ‘Zelda’.

Miyamoto és el creador del lampista més estimat

El pare de la consola Wii ha estat escollit davant els altres 21 candidats, entre els que es troba l’agència fotogràfica Magnum i el filòsof francès Edgar Morin. Actualment, ocupa és el director administratiu general de l’àrea d’entreteniment, anàlisi i desenvolupament de Nintendo. Un càrrec més que merescut per la persona que canvià per sempre la visió tradicional que es tenia dels videojocs gràcies a la Wii i aplicacions com el Wii Fit, que sortia del tòpic de que jugar a videojoc potenciava la obesitat infantil.

A partir d’aquest moment tota la família pot practicar l’esport que més li agrada des del saló de casa! Davant l’èxit de la iniciativa, els competidors directes de Nintendo: Sony i Microsoft; van haver d’adaptar els seus materials a la nova corrent, creant el mando Move i el sensor de moviments Kinect, respectivament. Però la tasca de Miyamoto no acaba aquí i és que les consoles portàtils Nintendo DS i 3DS també formen part de les seves creacions. No toca mai sostre aquest home?

Continue reading »

Comments (0)
Videojocs

Tinc un emulador de NES al meu navegador!

By , on 15 de juny de 2008
Arkanoid, un joc mitic

Aquells veterans del món dels videojocs (que en molts casos és el mateix que dir veterans del món de la informàtica) que sentin enyorança per certes llegendàries creacions de la dècada dels 80 i dels 90, tenen una oportunitat en els emuladors com el MAME per reviure aquells jocs amb uns gràfics toscs i primitius, que sens dubte farien riure a qualsevol vailet d’avui en dia que els veu àmpliament superats per qualsevol telèfon mòbil mínimament potent. Però és que aquells Commodores, Amstrads o Spectrums són màquines molt entranyables per a aquells que com jo (que estic al bell mig de la trentena i la quarantena) vam començar a donar les nostres primeres passes en el món dels ordinadors precisament amb aquestes màquines i amb noms mítics com poden ser l’Arkanoid, el Super Mario, el Prince of Persia, Ghostbusters o Xevious. I naturalment, de l’entranyabilitat a voler tornar a reviure ni que sigui momentàniament o parcialment aquelles màquines hi ha un pas.

Jugar amb aquestes petites meravelles de la tècnica és, sobretot per a aquells que no en posseeixin un en bon estat, quelcom gairebé impossible. I molts són els que ara per ara es deuen estar estirant dels cabells perquè van llançar aquell Spectrum o Commodore que tantes hores de felicitat els havia donat però que al mateix temps tanta nosa els feia en aquell calaix o armari. Així doncs, els emuladors són la solució ràpida i fàcil per poder executar els nostres antics jocs en un ordinador modern.

Cal tenir en compte els ‘handicaps’ als que s’enfronta un joc antic en una màquina recent: en primer lloc, una arquitectura diferent de la que originalment l’executava i, sobretot, una velocitat de rellotge increïblement superior. Jo recordo encara quan vaig passar del meu primer PC amb un processador de 8 megaherços (i 512 KB. de memòria. Si, heu llegit bé, 512 kilobytes) a un 486 a 50 MHz.; tenia un joc que es deia Digger que en executar-lo per primer cop a la nova màquina no em va deixar ni l’oportunitat d’acariciar el teclat… va acabar la partida gairebé abans de començar per la velocitat que havia imprès al joc el nou processador.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio