GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘nintendo wii u’

Wii

Saps què és la Wii U?

La nova consola de Nintendo inclou una pantalla tàctil al seu comandament
By , on 23 de novembre de 2011

Ja queda menys perquè es posi a la venda una de les novetats més esperades pels amants de Nintendo. Si encara sembla que va ser ahir quan la companyia sorprenia a tots amb un tipus de comandament que trencava amb tots els models anteriors, Nintendo es torna a reinventar i ho fa de la mà del seu nom comandament, Wii U. La successora directa de Wii no estarà a les tendes fins a meitats de l’any que ve, però ja són moltes les persones que conten els dies que falten per poder tenir-la entre les seves mans. Què? Què encara no saps el que és la Wii U? No et preocupis, nosaltres t’ho expliquem!

Ja queda menys per l'esperat llançament

Per poder entendre el perquè d’un nou comandament és vital que coneguem una sèrie de dades. El nom Wii ve de la paraula en anglès ‘We’, que vol dir ‘Nosaltres’; amb aquest nom, Nintendo pretenia deixar clara la possibilitat de jugar en grup o amb el mode multijugador. Tots coneixem el gran èxit i acollida que va tenir la nova creació, però potser desconeixem quines van ser les seves crítiques. Un dels principals comentaris negatius giraven en torn al mode de joc individual que, segons els retractors, estava poc desenvolupat en comparació amb altres sistemes de la competència. Per això, en la seva nova versió, Nintendo ha volgut deixar clar que el mode individual és, per ells, una forma de joc tan important com la de multijugador, per això, el nou nom recull l’antic ‘We’ i el nou ‘You’. Com a resultat, Wii U.

Continue reading »

Comments (0)
Especials, Wii

Nintendo Wii U… la consola-comandament

La fira de videojocs internacional E3 va ser el marc de presentació de la propera consola de sobretaula de la firma japonesa
By , on 27 de juny de 2011

Les apostes dels millors analistes en aquesta mena de torneig de poker sobre videojocs que se celebra a Los Angeles anualment van ser triomfadores. I és que Nintendo va treure’s del barret finalment en la seva conferència del passat E3 2011 el seu darrer secret tecnològic: la Nintendo Wii U. O el que és el mateix, el llançament de la nova consola de sobretaula de la companyia japonesa que es venia coneixent com Project Cafè. Nintendo Wii U es caracteritza per un innovador comandament sense fils amb pantalla tàctil integrada que permet crear innovadores formes de jugar així com passar el joc de la TV al comandament sense tallar la partida.

El comandament de la Wii U és sens dubte el que més ens ha cridat l'atenció

Nintendo Wii U es converteix així en la successora de Nintendo Wii pel que fa a consoles de sobretaula es refereix respectant, a més, la total compatibilitat amb els perifèrics ja existents en el mercat així com els jocs antics. Seguidament presentarem alguns dels més destacables detalls de la màquina que ja s’han revelat com la gran seguidora en l’Imperi japonés..

A primer cop d’ull, podríem definir-la com un pack que uneix a la consola pròpiament dita, de reduïdes dimensions i disseny horitzontal, que es connecta a la televisió al costat d’un comandament sense fils proveït de giroscopis, pantalla tàctil de 6.2 polzades, controls habituals, càmera, micròfon i diversos mecanismes més per explorar noves formes de joc i interacció.

Encara no s’han revelat les seves especificacions tècniques però d’acord amb els vídeos sembla que assolirà una potència semblant a PS3 i Xbox 360 i per descomptat en Alta Definició. Suposa un avenç important, sobretot si es compara amb les prestacions de la consola a la que succeeix, Nintendo Wii. També sabem que arribarà el 2012.

La conferència que va servir de presentació de la Wii U va estar centrada en la figura del comandament que acompanyarà Wii U. Un comandament amb pantalla tàctil, micròfon, càmeres, giroscopis i mil possibilitats més però que no és la consola en si.

Efectivament, el nou pad no és la consola, es tracta només d’un comandament que rep vídeo emès des de la consola que està connectada a la televisió consola que té l’aspecte que podeu veure a la imatge inferior i de la qual encara no coneixem característiques tècniques, format o preu.

El que sí sabem és que la consola en si serà capaç de reproduir contingut a 1080p sobre HDMI encara que serà compatible amb S-Video i cable de components. Tindrà una memòria interna flash tot i que encara no sabem la seva capacitat, quatre ports USB 2.0 i els jocs es distribuiran en un format exclusiu de disc d’alta densitat propietat de Nintendo. A més la pantalla del comandament no reprodueix el joc a resolució HD. Recordeu a més que és compatible amb tots els jocs de Wii.

El llançament de la consola ha d’anar acompanyat per una gran línia de títols poderosos. Nintendo s’ha assegurat la jugada establint relacions comercials amb alguns desenvolupadors que encara no treballaven amb les plataformes de la companyia nipona. Ubisoft, Electronic Arts, Capcom i diversos estudis de desenvolupament s’han mostrat encantats de les bondats de la nova consola de Nintendo. Alguns dels títols confirmats, a banda de molts altres que apareixeran de tall més casual (tipo simuladors de poker texas) són:
• ‘Smash Bros’
• ‘Super Mario Bros Mii’
• ‘Zelda Wii O’
• ‘Lego City Stories’
• ‘Tekken’
• ‘Batman: Arkham City’
• ‘Assassin’s Creed’
• ‘Darksiders 2′
• ‘DiRT’

Nintendo ha volgut certament tornar a recuperar el jugador més hardcore amb la seva nova consola Nintendo Wii U. Això sense perdre de vista el mercat casual que tan bons rèdits els ha donat. En paraules de Satoru Iwata, president de Nintendo, amb aquesta nova consola poden arribar als dos públics.

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio