GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘jugar residen elevin gretis’

Videojocs

Els videojocs, cada cop més presents a la vida diària

Les noves tecnologies han canviat el tipus d’usuaris
By , on 16 de març de 2014

El b als videojocs està canviant degut el gran avanç de la tecnologia en aquest sector segons les dades de l’estudi Ericsson ConsumerLab Analutical Platafform. Tanmateix, es comença a evidenciar un canvi en la mentalitat de la societat pel que fa als videojocs, ja que cada vegada ocupen més temps de la vida diària d’uns jugadors que han anat envellint.

En l’estudi es mostren les formes en les que està canviant el perfil de jugadors de videojocs, les seves motivacions i els escenaris més comuns alhora de jugar. De les 8.000 enquestes realitzades als aficionats de tres països, un 85% dels jugadors de Corea del Sud, un 75% dels nord-americans i prop d’un 53% dels brasilers juguen a videojocs mitjançant dispositius fixos (consoles o PC) o en dispositius mòbils de forma indistinta.

No obstant això, el lloc on gaudir dels videojocs també ha canviat en els darrers anys. Tradicionalment els contextos més comuns per al joc han sigut durant el temps lliure o com a interacció social. Amb l’aparició de dispositius mòbils que permeten jugar a qualsevol lloc i moment, s’ha creat una tercera tendència: jugar durant els desplaçaments. Així doncs, les estones mortes al metro, tren o autobús s’han canviat per estones d’oci davant d’una pantalla en un dispositiu mòbil.

Així doncs, l’estudi encarregat per Ericsson ConsumerLab revela que l’elecció del dispositiu per jugar depèn del context. Així, durant el temps lliure, si és a casa, els jugadors tendeixen a utilitzar equips fixos més potents com pogués ser una consola d’última generació, mentre que si el moment triat per jugar és durant el temps de transport, es tendeix a utilitzar més els videojocs per a ‘smartphones’ i ‘tablets’.

Continue reading »

Comments (0)
XBox

Microsoft presenta la nova Xbox One

Cine, música, televisió, Internet i videojocs dins la mateixa consola
By , on 23 de maig de 2013
Xbox

Xbox 360

Microsoft ja ha presentat, per fi, la seva nova consola. Ja fa temps que s’especulava sobre com seria i no es treia aigua clara sobre com s’anomenaria, hi havia rumors sobre si es diria Xbox Infinity, però no, definitivament s’anomenarà Xbox One. Ja no queda gaire perquè els aficionats de Microsoft puguin gaudir dels nous jocs de la Xbox, que destaquen precisament per la seva bona qualitat. Se sap que sortirà al mercat aquest mateix any, probablement al voltant de les festes de Nadal. Es pot dir que 2013 és l’any en què les empreses de videojocs s’han encarregat de renovar les seves respectives consoles, juntament amb la Wii U i la PlayStation 4.

El nom no és casual, perquè en parlar de ‘One’ s’entén com que, en un mateix aparell s’integren un munt de possibilitats: veure la televisió, descarregar música i pel•lícules, escoltar cançons, veure cinema i, òbviament, jugar. Això sí, una idea molt enginyosa: amb la veu es poden canviar les funcions, passar de veure una sèrie a jugar al nou ‘Halo’, per exemple. Per això, s’ha hagut d’utilitzar una tecnologia molt precisa que és capaç de detectar veus i cares. S’utilitza la tecnologia de Kinect, que ja està disponible per la Xbox 360 per separat, però s’integra dins la Xbox One. La consola s’haurà de posar davant la televisió perquè, un cop s’utilitzi, pugui detectar veus i moviments dels usuaris.

Es podrà navegar a través d’Internet Explorer amb un seguit de moviments que caldrà aprendre un cop es disposi de l’Xbox One. Compta amb una càmera per poder realitzar conferències amb Skype que es podran veure a la televisió. Però el més important de la nova consola són, òbviament, els seus jocs, que és la seva principal utilitat. La detecció de moviment i veu servirà per poder jugar a tots els videojocs. Això implica que, per exemple, la partida es pararà si l’usuari s’aixeca.

Continue reading »

Comments (0)
aventures gràfiques

‘Mario Tennis Open’ arriba a les tendes

Diferents modalitats de joc i complements especials et convertiran en el rei de les pistes
By , on 26 de maig de 2012

Les tendes s’ompliren un altre cop de tota la màgia del Mario quan ahir es llançà l’últim videojoc de la saga, el ‘Mario Tennis Open’, una aventura en la que l’única arma que empunyarem serà la raqueta, amb la que haurem de demostrar la nostra habilitat. És un joc per la Nintendo 3DS i té la opció de jugar en línia.

Les modalitats de joc que trobarem es divideixen entre ‘Un jugador’ o ‘Multijugador’. En la primera podem optar pel Mode Torneig, en el que haurem d’enfrontar-nos a partits individuals o dobles i anar pujant en les classificacions per aconseguir la preuada copa; també podem jugar al Mode Exhibició, en el que les regles les poses tu, tant en l’elecció de la pista, com el nombre de sets o la duració del partit; per acabar, tenim l’opció Multijocs, en la que trobarem unes aventuren ben divertides que capgiren per complet el món del tennis.

Continue reading »

Comments (0)
ps3

Trucs per jugar al Tekken Hybrid

Personatges secrets o modes nous són només alguns dels descobriments que et queden per fer
By , on 25 de febrer de 2012

Què et semblen aquests trucs per jugar al Tekken Hybrid? En coneixies algun?

Burles a l’adversari: Has de jugar amb el Xiaoyu i prémer alhora sobre la fletxa cap a baix, cap a l’esquerra i el quadrat. A més, t’hauràs d’assegurar que el teu comptador d’atacs està encès.
Comença un enfrontament amb el segon personatge: Prem Tag i ‘Start’ abans que comenci la batalla. D’aquesta forma canviaràs l’ordre de lluita dels combatents.
Juga com Àngel: Acaba el joc en el mode Arcade amb Devil i després, a la pantalla de selecció dels personatges, situat sobre la seva icona i prem ‘Start’.

Continue reading »

Comments (0)
PC, Videojocs

Facebook es converteix en la nova plataforma dels jocs en línia

Facebook es converteix en la nova plataforma dels jocs en línia
By , on 31 de octubre de 2010

En el FarmVille hauràs de construir una granja i conrrear les teves terres

I un altre cop les xarxes socials tornen a sorprendre’ns, aquest cop és el torn de Facebook. És lògic pensar que la major activitat que comporta Facebook és la de les relacions socials, però sembla que la xarxa social es reinventa a si mateixa i segons un estudi, la meitat de les persones que es connecten a Facebook ho fan per jugar a algun dels seus jocs. I és que la varietat de videojocs que podem trobar-hi, a més de ser gratuïts, és enorme. Construir cases, jugar a pòquer, tenir el teu propi restaurant, millorar les habilitats de lluita o fer carreres de cotxe són només alguns exemples de la quantitat de coses que pots fer en aquesta xarxa social. Jocs per a tots els públic i totes les edats que a més et permeten jugar en línia amb els teus contactes.

Però sembla ser que no som els únics que ens hem adonat de l’èxit dels jocs Facebook, de fet i segons una publicació digital, el Reial Madrid tindrà un joc a la xarxa social, s’anomenarà Real Madrid Fantasy Manager 2011 i es convertirà en el primer joc per a xarxes socials basat en un equip de futbol. Els jugadors podran interactuar i competir amb altres participants, entrenant als seus jugadors i gestionant el seu equip. Sembla ser que els guanyadors no només s’emportaran el reconeixement dels seus contrincants sinó que rebran com a premi el poder conèixer en persona als jugadors del Reial Madrid. Una demostració de la importància que aquesta plataforma està guanyant en referència als videojocs.
Continue reading »

Comments (0)
Clàssics

Els jocs de sempre es tornen virtuals

El Cluedo, el Monopoly o l’Scatergoris són alguns trànsfugues cap a la xarxa
By , on 28 de setembre de 2010

Cluedo online

Un dels meus jocs de taula preferit és el Cluedo. Recordo com des de petita anava a casa la meva veïna i ens passàvem les tardes jugant a aquest entretingut joc. Suposo que haureu sentit parlar d’ell, es planteja un assassinat i l’objectiu del joc és que aconsegueixis ser el jugador més ràpid en seguir i recollir totes les pistes i descobrir qui és l’assassí, quina és l’arma del crim i a quina habitació de la casa es va produir. És emocionant jugar a ser petits detectius!

Doncs ahir, en un atac d’enyorança vaig començar a navegar per Internet, esperant tenir sort i que algú hagués traslladat el joc al món virtual. I sí! Així és! Ara ja puc jugar des de casa i amb un sol clic al meu joc de taula preferit! La bona notícia és que no només el Cluedo està a la xarxa; jocs tan mítics com el Monopoly o l’Scatergoris també han trobat el seu lloc a Internet i et permeten jugar tardes i tardes sense descans.

La veritat és que encara no he jugat les suficients hores per dir-vos si el joc virtual és millor o pitjor que el real, però us aviso que sóc bastant escèptica. Així com la meva primera reacció en veure que podia jugar al Monopoly a l’ordinador va ser molt positiva, en jugar-hi vaig adonar-me que no tot era tan bonic com em pensava. A part de les limitacions tècniques que pot tenir el teu ordinador, i que faran que el teu joc sigui més ràpid o més lent; hi ha una sèrie de màximes, comuns a tots els jocs de taula, que ja no existeixen en el món virtual.
Continue reading »

Comments (0)
PC, Videojocs

El joc de la Butifarra ara a Internet, ButiNet.cat

Un portal que organitza campionats online i presencials
By , on 7 de setembre de 2010

Butinet.cat

Una de les coses que més m’agrada fer a l’estiu és jugar a cartes a la fresca. El bon temps fa que la gent surti a les terrasses i faci una vida més familiar i contemplativa. Les timbes de cartes són una comú a casa meva, comencen a jugar dues persones i poc a poc ens hi anem sumant tots!

El nostre joc predilecte és el Pinnacle, on l’objectiu és fer escales i trios. Però comencem a estar una miqueta cansats de sempre jugar al mateix joc; per això hem començat a buscar alternatives. Una amiga de Tarragona m’ha proposat un joc nou, tradicional català, la botifarra.

Cal dir que al principi és bastant complicat entendre la mecànica del joc, sobretot per algú que no havia sentit mai a parlar del joc! Per això vaig decidir buscar per Internet algun xat que m’expliqués detalladament com es jugava. Bussejant per la xarxa vaig donar amb buniNet.cat, un portal que trasllada el joc de la botifarra a Internet. I quin portal més útil! ButiNet.cat és un portal dedicat íntegrament al joc de cartes català. Organitza campionats, tant online com presencials; crea xats per ajudar als principiants a jugar (ideal per mi!); xats perquè els jugadors experts posin a prova el seu nivell; conté manuals per jugar… és a dir tot el que un jugador de la botifarra necessita.
Continue reading »

Comments (0)
Esports, Videojocs

Need for Speed: World

El joc de l’any ha arribat i la velocitat és la seva única protagonista
By , on 18 de agost de 2010

Un nou joc de màxima velocitat

Ja està aquí! Després de mesos d’espera el videojoc Need for Speed: World ja està al nostre abast. I és que des del 20 de Juliol podem adquirir l’anhelat joc a través d’Internet. Després de donar-nos l’oportunitat de participar a la beta del videojoc del 2 al 5 de juliol, on poguérem comprovar de primera mà la qualitat i meravelles d’aquest material arriba la possibilitat d’adquirir-lo complet.

Need for Speed és una saga de videojocs de carreres publicat per Electronic Arts que compta amb 18 videojocs llançats ininterrompudament des del 1994 fins el 2010. Només aquest últim any ha tret dos videojocs; Need for Speed: Shift; i el que avui parlem, Need for Speed: World.

Aquest joc de carreres permet que cada jugador tingui els seus automòbils amb les corresponents modificacions i que pugui competir a través dels nivells amb jugadors de tot el món. S’ha de remarcar que per poder jugar s’ha d’estar permanentment connectat a Internet i no té mode per un sol jugador. S’ha de jugar en línia. El joc online et permet jugar els deu primer nivell de forma gratuïta; per jugar des del nivell número 11 fins el 50 hauràs d’adquirir l’Starter Pack a un preu de 20 dòlars, uns 15 euros. Aquest pack també inclou dues millores, ítems i un vehicle exclusiu.
Continue reading »

Comments (0)
Videojocs, Wii

Jugar al Mario Kart, sempre un plaer

Un clàssic dels videojocs
By , on 10 de febrer de 2010
Un clàssic que es renova per a no morir

Un clàssic que es renova per a no morir

M’encanta poder escriure sobre videojocs i més si són dels meus preferits. El post passat vaig tractar el Guitar Hero, però avui…avui toca el clàssic entre els clàssics, Mario Kart! Aquest cop, però escriuré sobre la versió més nova, ja que esta tan ben aconseguida que em sembla impossible que algú no en sigui addicte.

La versió més nova és per a Wii i té l’opció de multijugador i de jugar online, detalls que encara fan més divertit el joc perquè així s’allarguen les partides en el peculiar món d’en Mario. A més la gran novetat d’aquesta versió del Mario Kart és que es pot jugar amb volant. Pels que siguin més clàssics poden continuar jugant amb el wimmote i el Nunchako, però pels més atrevits també existeix el volant. Pels que siguin una mica patosos, doncs bé, sempre podran divertir-se al caure, xocar, etc. però el volant segueix exactament les nostres indicacions, així que no hi ha excusa vàlida. Podeu triar entre kart o moto, depenent dels vostres gustos. L’elecció de la moto és divertida, però una mica suïcida.

Una de les coses que més m’agrada de jugar al Mario Kart és quan agafes alguns objectes determinats (en aquest cas un bolet) durant la carrera pots fer-te més gros i així aixafes als contrincants (muhahahaha), i també n’hi ha un altre que fa que agafis més velocitat. Personalment no em serveix de molt perquè quan vaig una mica més ràpid acabo a la cuneta, però bé, tot és intentar-ho.
Continue reading »

Comments (0)
Clàssics, Consells, Videojocs

Videojocs dels anys 80, un record inesborrable

Pacman, Tetris...acompanyants d'una generació
By , on 17 de novembre de 2009
Pacman, un superclàssic

Pacman, un superclàssic

El ‘boom’ de les màquines recreatives en els anys 80 es va traduir en l’explosió definitiva dels videojocs. Els joves de llavors gastaven la seva paga a jugar a unes aventures pixelades que actualment ens semblen ridícules, però que en el seu moment van causar furor.

I en certa mesura ens ve de gust reviure-les. Potser el més popular de tots aquests videojocs primaris va ser Pacman, el Comecocos. La missió era simplement menjar-se tots els cercles daurats abans que quatre colorits fantasmes ens agafessin.

Què dir també del Tetris, videojoc rellançat fins a la sacietat, amb algunes variants però amb el mateix objectiu: encaixar peces per a aconseguir punts, cada vegada més ràpid, cada vegada més complicat.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio