GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘juegos play 3 de surf’

ps3

Play Station llançarà un sistema de ‘cloud gaming’

PlayStation Now permetrà jugar a qualsevol dispositiu Sony
By , on 9 de gener de 2014

L’empresa Sony havia guardat un As sota la màniga per a principis d’any, relacionat amb el món dels videojocs, i que faria públic al CES de 2014. La companyia ha anunciat la creació de la plataforma PlayStation Now, un servei de videojocs en el núvol (cloud gaming) permetrà jugar als títols del catàleg PlayStation en consoles, mòbils, ‘tablets’ i televisors intel•ligents. Aquest servei funciona gràcies a la tecnologia en el núvol de Gaikai, adquirida l’any passat pel gegant japonès.

El sistema de ‘cloud gaming’ funciona de forma similar a YouTube, ja que es tracta d’una transmissió d’imatges per ‘streaming’. El contingut no s’executa realment en la màquina en la qual es veu o es juga, sinó en una altra que pot estar a quilòmetres de distància ja que la imatge viatja per Internet fins a la pantalla d’un dispositiu, on l’usuari interactua i retorna la informació als servidors de Sony. Aquest sistema de joc al núvol permet al usuari disposar de múltiples plataformes sempre i quan tingui connectada una consola PlayStation.
Continue reading »

Comments (0)
Videojocs

Jocs poc populars però molt divertits per smartphone

'Save the Puppies', 'Clouds & Sheep', 'Zombie Smasher' i 'Cut the rope'
By , on 30 de maig de 2013

Avui dia, gràcies als smartphone, augmenta enormement les possibilitats de jugar. En qualsevol moment, podem treure el mòbil i fer algunes partides d’un joc. Hi ha una oferta enorme, tant per iPhone com per Android, alguns inclús són de pagament, però nosaltres us mostrem les possibilitats d’alguns dels jocs més entretinguts, i gratuïts, de Android. Per descarregar-los, només heu d’entrar al Google Play i buscar-los a la secció de jocs de franc. Allà n’hi ha molts, podeu trobar en funció dels vostres gustos, sempre tenint en compte les valoracions dels usuaris, que normalment solen ser bastant certes.

Per no entrar en detall en els més famosos, com Angry Birds, Candy Crush el Pou, parlarem d’altres no tant populars i igual de divertits. En primer lloc, començarem per ‘Save the Puppies’. Uns pobres gossos han sigut segrestat i el seu pare o mare els haurà de rescatar. Per fer-ho, es presenten diferents pantalles on es veuen els gossos que cal salvar, empresonats. Amb un límit de passes, el gos protagonista ha de superar diferents proves fins arribar als gossets. Cal utilitzar la lògica per finalitzar tots els puzzles i guanyar punts, amb música jazz de fons.

Un joc semblant, i produït per la mateixa empresa, és ‘Clouds & Sheep’, que consisteix en criar una granja de cabres. El joc és molt entretingut perquè cal superar diferents proves, com és fer que una parella s’enamori, que creixin flors, que plogui… Amb la pantalla tàctil es poden tocar tant les ovelles com els núvols del cel. Una forma molt simpàtica de jugar i aprendre a respectar la natura.

Continue reading »

Comments (0)
Actualitat

Videojocs molt exitosos per smartphones

By , on 23 de gener de 2013
Angry Birds

Una fanàtica dels Angry Birds, amb uns peluixos

Avui dia, amb els smartphones, es pot jugar amb els videojocs a qualsevol lloc i moment. L’únic inconvenient són la bateria que gasten, però ens proporcionen entreteniment en els moments més necessitats d’avorriment absolut. Hi ha molts videojocs, però us ensenyem alguns dels més famosos i divertits, que han sigut un èxit al Google Play i al Apple Store.

I per començar, al número 1 de descàrregues d’Android trobem ‘Pou’. És una mascota digital que recorda molt als Tamagotchi que es van posar tant de moda als anys 90. La seva dinàmica és molt senzilla, consisteix en cuidar de la criatura, donar-li de menjar, curar-lo si es posa malalt, netejar-li les caques i entretenir-lo. A mesura que el personatge va pujant de nivell i es va jugant amb ell, es guanyen monedes que després cal gastar comprant menjar o complements de vestir i de decoració. Gràcies a la connexió a Internet, també es poden fer amics per jugar amb ells i enviar missatges. El joc s’actualitza molt freqüentment i es renoven els aliments (la última incorporació són les begudes com sucs, refrescos i aigua) i els minijocs.

Però un dels jocs de moda en els smartphones és, sens dubte, Angry Birds. A partir del joc original, s’han creat altres edicions i versions com la de Star Wars, Space, Rio… És un joc per tots els públics que ha sabut explotar molt bé la seva imatge de manera que hi ha merchandising de tota mena com carpetes, motxilles, samarretes, jocs de taula, peluixos, etc. Tot i que el joc no és precisament infantil, la seva estètica sí, per això ha sabut arribar a un públic molt gran. I la seva dinàmica és molt senzilla, perquè consisteix en llençar els diferents ocells contra els edificis per aniquilar els porcs i guanyar punts.

Continue reading »

Comments (0)
Nintendo DS, Videojocs

El professor Layton i la caixa de Pandora, un joc educatiu i per totes les edats

Seràs capaç de descobrir els secrets que amaga l’enigmàtica caixa?
By , on 30 de juliol de 2010

Un joc educatiu

Conta la llegenda que existeix una caixa que du la mort a aquells que s’atreveixen a obrir-la, serà certa? Amb aquestes paraules comença el joc de El professor Layton i la caixa de Pandora, un entretingut joc d’habilitat que segur mantindrà ocupats una bona estona als més petits. La història ens explica les peripècies d’una parella d’amics, el professor Layton i el seu jove ajudant Luke, mentre segueixen les pistes per aconseguir trobar la caixa de pandora, una relíquia màgica que augura una mort segura a qui gosa obrir-la.

Amb ells ens endinsarem en misteriosos puzles i endevinalles. Amb les pistes aconseguides de les seves solucions ens acostarem cada vegada més a la caixa. El viatge serà en gran part en tren, un tren del que aconseguirem un bitllet estrany, un bitllet sense direcció. Així, a on ens portaran les vies? Només jugant i passant nivell rere nivell ho descobrirem.

El joc està recomanat per nens amb edats a partir dels 7 anys, però a mesura que passem els nivells la dificultat augmenta, per això potser hauríem de pujar una miqueta més l’edat recomanada. Per mi 11 o 12 anys és la edat idònia, ja que al principi ho trobaran molt fàcil i aniran pujant la dificultat, aconseguint treballar les seves habilitats i millorar-les. Jugar a El profesor Layton és molt senzill, ja que amb la Nintendo DS només has de usar el llapis i la pantalla tàctil, tan fàcil com usar llapis i paper!
Continue reading »

Comments (0)
Actualitat, ps3

Play Station Move arribarà a la tardor de 2010

Tindrà un preu inferior als 100 euros
By , on 11 de març de 2010

Play Station Move

Segurament serà un dels gran llençaments de 2010 en el món de les videoconsoles. Fa uns anys, tots ens sorpreníem quan la Play Station 2 ens oferia jocs que, a través d’una càmera, llegia els nostres moviments i ens permetia moure’ns pel menjador, fer boxa, fer tocs de pilota o altres.

Això no va ser res, doncs ens esperava la Wii. L’arribada de la videoconsola de Nintendo va ser un autèntic furor. Amb un preu molt més reduït que les seves rivals, Play Station 3 o Xbox 360, la Wii incorporava un comandament amb el qual podíem jugar sense fils gràcies al detector de moviments del comandament. Així han anat sortint jocs, entre els quals el Wii Sports o les diferents versions de jocs de l’amic Mario Bross han estat algunes de les més venudes, entre d’altres.

Doncs bé, prepareu-vos perquè arriben més novetats. Nintendo pot començar a tremolar perquè ja està aquí Play Station Move, un comandament basat en la tecnologia que ha fet poderosa a Wii que ara Sony pretén millorar amb aquest comandament per a la Play Station 3.
Continue reading »

Comments (0)
Clàssics, Consells, Videojocs

Videojocs dels anys 80, un record inesborrable

Pacman, Tetris...acompanyants d'una generació
By , on 17 de novembre de 2009
Pacman, un superclàssic

Pacman, un superclàssic

El ‘boom’ de les màquines recreatives en els anys 80 es va traduir en l’explosió definitiva dels videojocs. Els joves de llavors gastaven la seva paga a jugar a unes aventures pixelades que actualment ens semblen ridícules, però que en el seu moment van causar furor.

I en certa mesura ens ve de gust reviure-les. Potser el més popular de tots aquests videojocs primaris va ser Pacman, el Comecocos. La missió era simplement menjar-se tots els cercles daurats abans que quatre colorits fantasmes ens agafessin.

Què dir també del Tetris, videojoc rellançat fins a la sacietat, amb algunes variants però amb el mateix objectiu: encaixar peces per a aconseguir punts, cada vegada més ràpid, cada vegada més complicat.
Continue reading »

Comments (0)
Nintendo DS, Videojocs, Wii

Abandonware, un concepte per a nostàlgics

Videojocs que queden en l'oblit...per a alguns
By , on 16 de abril de 2009
Licence to Kill

Licence to Kill

Qualsevol pot agafar avui dia les ‘Cantigues de Santa Maria’ que va escriure Alfons X el Savi i llegir-les tal i com les va fer. A qualsevol altre, pot donar-li pel cinema i comprar-se l’edició DVD de ‘El maquinista de la general’ que va dirigir Buster Keaton el 1926. Tanmateix, els fanàtics dels videojocs tenim un problema. El nostre ‘vici’ es desenvolupa per a un entorn d’execució concret. Per exemple, els jocs desenvolupats per a la llegendària Sega Megadrive no poden executar-se a cap altra consola o ordinador actual. Excepte si la companyia decideix fer una conversió. Però, és el mateix Sonic el que es va convertir en una insígnia de Sega, el que va sortir a la Nintendo Wii sota l’epígraf de Sonic Wild Fire? Crec que no.

Abandonware, per a aquells que no el coneixeu, significa més o menys software abandonat. La wikipedia el defineix com a programes i jocs descatalogats o difícils de trobar una venda a causa de la seva antiguitat, precisament per aquest motiu és pel qual es suposa que ja no rep recolzament del propietari dels seus drets. Un dels primers llocs que es van dedicar al tema va ser Home of the underdogs.

El fet que un joc sigui denominat abandonwatre no significa que es pugui distribuir lliurement. Encara que el seu propietari ja no el vengui o l’hagi deixat d’oferir suport segueix tenint els seus drets. Distribuir software etiquetant-lo com a abandonware sense el permís dels seus propietaris no és legal. En molts casos el software ha quedat antic i obsolet, en altres l’empresa ha deixat d’existir i ningú ha comprat els drets.
Continue reading »

Comments (0)
Esports, ps3, PSP, Videojocs, Wii

Diversió garantida amb Locos por el Surf

By , on 28 de agost de 2008

L’estiu passat les pantalles de cinema van inundar-se de pel·lícules d’animació per omplir temps buit dels nens abans de tornar a l’escola. Locos por el Surf va ser una de les estrenes més destacades, i amb ella el seu videojoc per a PSP, PS2, PS3, PC i Wii. El desenvolupament es va fer a Ubisoft, a Montreal, igual que la distribució. Ens centrem en les versiones per a PS3 i PSP, per a poder comprovar si ens trobem davant d’un videojoc interessant o un intent de fer caixa a través de la pel·lícula.

Ens trobem davant un videojoc de carreres a taules de surf, un concepte un tant atípic que funciona prou bé amb un sistema de joc molt similar a videojocs com Mario Kart. Per a començar la nostra competició haurem d’escollir un dels 10 personatges de la pel·lícula i una taula de surf. Al principi no estan tots disponibles, sinó que els haurem d’anar desbloquejant amb els nostres triomfs. També es podran desbloquejar llistes musicals i circuits per a jugar en el mode exhibició.
Continue reading »

Comments (0)
General

Recull de webs sobre trucs, vídeos, video-anàlisi i jocs en flash

By , on 24 de juliol de 2008

Capbussant-nos a la xarxa a vegades trobem coses molt interessants, i com aquí venim parlant de manera habitual de videojocs hem pensat que seria molt oportú passar-vos alguns enllaços de pàgines de la ‘competència’ (per a les estones en les quals no estigueu llegint gameover.cat).

Clickjuegos.com és una pàgina plena de vídeos sobre les darreres novetats en entreteniment informàtic. No és necessari donar-se d’alta ni omplir cap formulari de registre per a accedir als vídeos de jocs, els quals a més són de bona qualitat. Us suggerim que pareu atenció als anàlisis que fan sobre les darreres novetats. Avís a mides. Sorprèn molt positivament la velocitat, la mida i la qualitat de la imatge que proporciona el reproductor.

Trucoteca.com: encara que si el busqueu veureu trucs o fins i tot una guia per a aquell videojoc on us heu bloquejat, us recomanem que feu un volt per la Trucoteca. Una pàgina amb tones d’informació sobre videojocs en la qual podeu participar aportant els vostres comentaris. També disposen d’una bona col·lecció de vídeos i, el més important, la possibilitat de descarregar jocs gratis. Si encara us sembla poc el que ofereix, proveu el mercat o el joc online de fantasia Empire Strike.
Continue reading »

Comments (0)
Actualitat, PC, ps3, Videojocs, XBox

Aquest estiu arriba… Prototype

By , on 24 de abril de 2008

protx3009.jpgPenseu en Crackdown, GTA i Assassin’s Creed, afegiu-li una bona dosi de bogeria i violència, la barreja us donarà una idea del que serà Protopye. En el cor del joc ens trobem amb el poc simpàtic encara que carismàtic Alex Mercer, un ésser vagament infectat per un virus causant d’alguns desordres de la seva anatomia. Una situació de difícil explicació i que l’empentarà a la recerca de la veritat i sobretot de la venjança. Alex posseeix unes capacitats fora de l’habitual, una força excepcional, una gran agilitat i una resistència sobrehumana. I la veritat és que en aquest sentit el joc reprén la verticalitat que trobem a Crackdown.

Aquest comportament tan ‘Spider-Man’ no és la única carta amagada de Alex Mercer, ja que la infecció viral que pateix li dóna altres poders. El nostre heroi passa bona part del seu temps ‘consumint’ altres éssers humans. Aquesta absorció té múltiples efectes, doncs assimila els coneixements i l’aspecte de les persones que consumeix. Perseguit per les forces de l’ordre, podrà així disfressar-se en qualsevol moment per a passar inadvertit. Millor encara, només ha de prendre les característiques d’un general de l’exèrcit ja pot disposar de la seva autoritat. Així que si heu d’arrassar un edifici només heu de sol·licitar el bombardeig. Si voleu pilotar un helicòpter, només heu d”absorvir’ un pilot i ja sabreu tot el necessari per controlar-ho, el mateix amb els tancs i altres armes.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio