GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘juegos online piratas’

Videojocs

Amazon donarà el salt al mercat de les consoles

El portal protagonitzarà una “actualització en el negoci del vídeo”
By , on 3 de abril de 2014

Amazon, el gegant de comerç online, ha anunciat que el proper dia 2 d’abril presentarà a Nova York algunes novetats en el seu servei, tot i que els rumors apunten a que servirà com a acte de presentació d’una consola. Al respecte, les webs especialitzades havien predit que Amazon s’introduiria al món dels videojocs llançant al mercat la seva pròpia consola durant el mes de març, si bé sembla que finalment serà a primers d’abril.

La cita d’Amazon té com a pretext la presentació d’una “actualització en el negoci del vídeo” per part de l’empresa de compres online, en la que s’entreveu una referència a la prestació del servei de videojocs en ‘streaming’ que prepara Amazon. I és que en els darrers mesos, la companyia ha fet certs moviments com al compra de Double Helix, estudi que ha treballat amb Microsoft en la producció del nou Killer Instinct, que delaten la presentació d’una consola.

De moment, no hi ha gaire informació sobre la consola d’Amazon i la que ha circulat pels portals especialitzats en videojocs i equipament informàtic es contradictòria. Així doncs, algunes fonts asseguren que es tractarà d’un aparell capaç de competir amb els principals líders del mercat i les consoles de nova generació com son la PlayStation 4, la Xbox One o la Wii U; mentre que altres pàgines apunten a que es tractarà d’un dispositiu pensat per títols “senzills” i la reproducció de continguts multimèdia.

Continue reading »

Comments (0)
Videojocs

La plataforma de ‘gameplays’ Twitch aposta per oferir videojocs online

‘Twitch plays Pokémon’ ha arrasat a la xarxa
By , on 13 de març de 2014

La plataforma de vídeo per a ‘gameplays’ Twitch està estudiant la possibilitat de convertir-se en una plataforma online per a videojocs, arrel d’una massiva participació dels usuaris a la partida ‘Twitch Plays Pokémon’, en la que es recreava una partida del joc per a Game Boy Pokémon Rojo. El repte del joc consistia en que tots els participants havien de controlar al personatge d’Ash Ketchum a la vegada.

En una entrevista realitzada al vicepresident de màrqueting de Twitch, Matthew DiPrieto, per part del portal MCV comentava que la multitudinària partida online de Pokémon “ha generat una gran audiència de forma sostinguda durant dies i ha captat l’atenció de tota la comunitat de Twitch”. Aquest fet fa plantejar-se a la directiva de la companyia la possibilitat de convertir-se en una plataforma online de jocs per a consoles.

Així doncs, DiPietro assegurava que la participació multitudinària de videojocs en aquesta partida ha sigut quelcom “únic a la historia” d’aquesta web de vídeos de ‘gameplays’. Alhora, explicava que el “gran volum d’activitat del xat ens ha ajudat a perfeccionar el nostre sistema de xat per a poder ocupar-nos de les càrregues massives que estem suportant” degut a la gran activitat dels usuaris a la plataforma després d’haver fet aquest joc massiu pioner.

Continue reading »

Comments (0)
Actualitat

‘Disney Infinity’, la proposta més ambiciosa de la factoria

By , on 10 de febrer de 2013

Disney és una empresa que, en el món dels videojocs, ha tingut aportacions petites, com els jocs de les seves pel•lícules, i altres més grans com ‘Epic Mikey’ o ‘Kingdom Hearts’, amb la col•laboració de SquareSoft. En els darrers mesos, ha anunciat la publicació d’un dels seus projectes més ambiciosos: ‘Disney Infinity’. Es podrà comprar a partir del proper 28 de juny, però ja fa mesos que s’està portant a terme una intensa campanya de publicitat per presentar el que, segurament, serà un dels videojocs de l’any 2013. A més a més, Disney ja ha anunciat que serà una saga anual, de manera que cada any es publicarà una nova edició del joc.

El joc és interactiu, es combinen els diferents paisatges de les pel•lícules de Disney amb tots els personatges. Es poden crear escenaris i ajuntar a tot tipus de personatges, sense que tinguin cap mena de relació. Una de les coses més curioses que té el joc és que combina els personatges de les pel•lícules antigues i mítiques de la factoria, com Jack Sparrow de ‘Piratas del Caribe’, Buzz Lightyear de ‘Toy Story’, Mike i Sully de ‘Monstruos S.A.’ amb personatges que apareixeran en futures pel•lícules. Es coneixen molts dels futurs projectes cinematogràfics de Disney, però amb el joc serà una bona manera de poder-los conèixer primer. Qui sap si en futures edicions s’incorporaran els personatges de la saga ‘Star Wars’.

Pot sorprendre veure tots aquests personatges junts, en un mateix videojoc, però segons John Lasseter, director de la companyia però més aviat conegut per dirigir les pel•lícules ‘Cars’, ‘Toy Story’ i ‘Bichos’, tot té una coherència i és realista perquè representa la caixa de jocs d’Andy, el nen protagonista de la saga ‘Toy Story’. Allà hi ha totes les seves joguines, basades en les pel•lícules Disney, amb les quals jugar. El jugador, haurà de realitzar puzzles, superar proves i lluitar amb enemics per guanyar punts, col•leccionar personatges i descobrir informació important com els projectes de la companyia.

Continue reading »

Comments (0)
Esports

Novetats del Pro Evolution Soccer 2013

Tres pilars fonamentals: PES Full Control, Proactive AI i Player ID
By , on 18 de juny de 2012

Les supliques dels usuaris, que volien un control total i absolut sobre el Pro Evolution Soccer (PES), han estat escoltades i a partir de la pròxima tardor arribarà l’edició 2013 del joc amb un major detall en els controls, mes llibertat de moviment i una intel•ligència artificial mai vista. Podràs esperar?

Manorito Hosada i Ippei Nio, dos dels responsables del desenvolupament del joc, han presentat avui a Madrid totes les novetats que aquest nou joc incorporarà. Entre elles trobem el PES Full Control, que comptarà amb funcions com la Dinàmica Un-Dos (Dynamic Onte-Two), que permet que un segon jugador pugui moure’s en qualsevol direcció, córrer cap a un lloc determinat o frenar de sobte. Aquest sistema, combinat amb les Passades Manuals, donen una sensació de llibertat i control mai vistos.

Es podrà controlar la pilota al detall: a on es tira, el llançament, els tocs curts, els controls de pilota… el cel és el límit i depèn única i exclusivament de l’habilitat el jugador. Segons els desenvolupadors: “es requereix una gran habilitat per part dels jugadors, però el dispar és més precís”. Mil•limètricament precís.

Continue reading »

Comments (0)
PC, Videojocs

El joc de la Butifarra ara a Internet, ButiNet.cat

Un portal que organitza campionats online i presencials
By , on 7 de setembre de 2010

Butinet.cat

Una de les coses que més m’agrada fer a l’estiu és jugar a cartes a la fresca. El bon temps fa que la gent surti a les terrasses i faci una vida més familiar i contemplativa. Les timbes de cartes són una comú a casa meva, comencen a jugar dues persones i poc a poc ens hi anem sumant tots!

El nostre joc predilecte és el Pinnacle, on l’objectiu és fer escales i trios. Però comencem a estar una miqueta cansats de sempre jugar al mateix joc; per això hem començat a buscar alternatives. Una amiga de Tarragona m’ha proposat un joc nou, tradicional català, la botifarra.

Cal dir que al principi és bastant complicat entendre la mecànica del joc, sobretot per algú que no havia sentit mai a parlar del joc! Per això vaig decidir buscar per Internet algun xat que m’expliqués detalladament com es jugava. Bussejant per la xarxa vaig donar amb buniNet.cat, un portal que trasllada el joc de la botifarra a Internet. I quin portal més útil! ButiNet.cat és un portal dedicat íntegrament al joc de cartes català. Organitza campionats, tant online com presencials; crea xats per ajudar als principiants a jugar (ideal per mi!); xats perquè els jugadors experts posin a prova el seu nivell; conté manuals per jugar… és a dir tot el que un jugador de la botifarra necessita.
Continue reading »

Comments (0)
PC, Videojocs

El Senyor dels anells per a PC, amb modalitat online

Un joc fidel i interessant
By , on 26 de gener de 2010
El joc recrea la Terra Mitja

El joc recrea la Terra Mitja

El Senyor dels Anells Online: Ombres de Angmar és un MMORPG que lluny d’aprofitar el nom de la saga a la qual pertany es converteix en un títol amb identitat pròpia. Diversió i jugabilitat són les claus amb les quals es presenta el títol realitzat per Turbine Entertainment. En aquest joc tindrem la possibilitat d’encarnar a un personatge d’aquells que habitaven en la Terra Mitja, tot sota els esquemes jugables implantats en World of Warcraft.

Un videojoc al que, sens dubte, li deu bastant. Destaca igualment que es tracta d’un videojoc fet des del respecte a la figura de Tolkien, està totalment basat en els llibres. Molt més fidel als llibres que la pròpia pel·lícula. El Senyor dels Anells OnlineJugablemente ens trobem amb sistema basat en el desenvolupament de nivells que olora bastant bé a Everquest, encara que té finalment una mica més de semblança a World of Warcraft. Són cinquanta nivells que caldrà anar desenvolupant a mesura que anem completant amb èxit els diferents ?quests? que el títol ens proposa.

Però el primer que hem de fer abans de començar a jugar és crear el nostre propi personatge triant quin tipus de cara tindrà, color de pell, cort de pèl i detalls com la seva complexió física. És necessari a més, triar entre una de les set classes que presenta: que ens tenen acostumats la majoria de MMORPG de cort medieval-fantàstic: Burglar, Captain, Champion, Guardian, Hunter, Lore-màster i Minstrel. El Senyor dels Anells Online és un MMORPG amb el qual podrà iniciar-se en el gènere ‘sang nova’.
Continue reading »

Comments (0)
Clàssics, Consells, Videojocs

Videojocs dels anys 80, un record inesborrable

Pacman, Tetris...acompanyants d'una generació
By , on 17 de novembre de 2009
Pacman, un superclàssic

Pacman, un superclàssic

El ‘boom’ de les màquines recreatives en els anys 80 es va traduir en l’explosió definitiva dels videojocs. Els joves de llavors gastaven la seva paga a jugar a unes aventures pixelades que actualment ens semblen ridícules, però que en el seu moment van causar furor.

I en certa mesura ens ve de gust reviure-les. Potser el més popular de tots aquests videojocs primaris va ser Pacman, el Comecocos. La missió era simplement menjar-se tots els cercles daurats abans que quatre colorits fantasmes ens agafessin.

Què dir també del Tetris, videojoc rellançat fins a la sacietat, amb algunes variants però amb el mateix objectiu: encaixar peces per a aconseguir punts, cada vegada més ràpid, cada vegada més complicat.
Continue reading »

Comments (0)
Actualitat, PC, Videojocs

Dragon Ball Online, preparant-nos per l’arribada

By , on 4 de desembre de 2008

Aquest 2008 va ser un any important pel món Dragon Ball amb l’estrena a Corea del videojoc per a PC, Dragon Ball Online. Es tracta d’un MMORPG amb disseny dels propis personatges d’Akira Toriyama. Després d’arribar al país dels seus creadors, però, es manté allà a l’espera de la seva distribució a Europa, que encara està en suspens. Això sí, podem anar preparant-nos…

El fil argumental està ambientat 200 anys després del final de Dragon Ball Z. Un tràgic succés ocorre a la Terra, a qual queda dividida per cullpa de la ‘Foscor’. Amb l’ajuda de Trunks del Futur haurem de portar la pau a la Terra en una aventura juntament amb altres personatges. Com tot MMORPG, podrem dissenyar els nostres personatges, interactuar als escenaris típics de Dragon Ball amb altres personatges, desenvolupar habilitats… Les pantalles que hem pogut veure del videojoc són impressionants.
Continue reading »

Comments (0)
General

Recull de webs sobre trucs, vídeos, video-anàlisi i jocs en flash

By , on 24 de juliol de 2008

Capbussant-nos a la xarxa a vegades trobem coses molt interessants, i com aquí venim parlant de manera habitual de videojocs hem pensat que seria molt oportú passar-vos alguns enllaços de pàgines de la ‘competència’ (per a les estones en les quals no estigueu llegint gameover.cat).

Clickjuegos.com és una pàgina plena de vídeos sobre les darreres novetats en entreteniment informàtic. No és necessari donar-se d’alta ni omplir cap formulari de registre per a accedir als vídeos de jocs, els quals a més són de bona qualitat. Us suggerim que pareu atenció als anàlisis que fan sobre les darreres novetats. Avís a mides. Sorprèn molt positivament la velocitat, la mida i la qualitat de la imatge que proporciona el reproductor.

Trucoteca.com: encara que si el busqueu veureu trucs o fins i tot una guia per a aquell videojoc on us heu bloquejat, us recomanem que feu un volt per la Trucoteca. Una pàgina amb tones d’informació sobre videojocs en la qual podeu participar aportant els vostres comentaris. També disposen d’una bona col·lecció de vídeos i, el més important, la possibilitat de descarregar jocs gratis. Si encara us sembla poc el que ofereix, proveu el mercat o el joc online de fantasia Empire Strike.
Continue reading »

Comments (0)
Actualitat, PC, ps3, Videojocs, XBox

Aquest estiu arriba… Prototype

By , on 24 de abril de 2008

protx3009.jpgPenseu en Crackdown, GTA i Assassin’s Creed, afegiu-li una bona dosi de bogeria i violència, la barreja us donarà una idea del que serà Protopye. En el cor del joc ens trobem amb el poc simpàtic encara que carismàtic Alex Mercer, un ésser vagament infectat per un virus causant d’alguns desordres de la seva anatomia. Una situació de difícil explicació i que l’empentarà a la recerca de la veritat i sobretot de la venjança. Alex posseeix unes capacitats fora de l’habitual, una força excepcional, una gran agilitat i una resistència sobrehumana. I la veritat és que en aquest sentit el joc reprén la verticalitat que trobem a Crackdown.

Aquest comportament tan ‘Spider-Man’ no és la única carta amagada de Alex Mercer, ja que la infecció viral que pateix li dóna altres poders. El nostre heroi passa bona part del seu temps ‘consumint’ altres éssers humans. Aquesta absorció té múltiples efectes, doncs assimila els coneixements i l’aspecte de les persones que consumeix. Perseguit per les forces de l’ordre, podrà així disfressar-se en qualsevol moment per a passar inadvertit. Millor encara, només ha de prendre les característiques d’un general de l’exèrcit ja pot disposar de la seva autoritat. Així que si heu d’arrassar un edifici només heu de sol·licitar el bombardeig. Si voleu pilotar un helicòpter, només heu d”absorvir’ un pilot i ja sabreu tot el necessari per controlar-ho, el mateix amb els tancs i altres armes.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio