GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘juegos de miley cyrus’

Actualitat

Videojocs molt exitosos per smartphones

By , on 23 de gener de 2013
Angry Birds

Una fanàtica dels Angry Birds, amb uns peluixos

Avui dia, amb els smartphones, es pot jugar amb els videojocs a qualsevol lloc i moment. L’únic inconvenient són la bateria que gasten, però ens proporcionen entreteniment en els moments més necessitats d’avorriment absolut. Hi ha molts videojocs, però us ensenyem alguns dels més famosos i divertits, que han sigut un èxit al Google Play i al Apple Store.

I per començar, al número 1 de descàrregues d’Android trobem ‘Pou’. És una mascota digital que recorda molt als Tamagotchi que es van posar tant de moda als anys 90. La seva dinàmica és molt senzilla, consisteix en cuidar de la criatura, donar-li de menjar, curar-lo si es posa malalt, netejar-li les caques i entretenir-lo. A mesura que el personatge va pujant de nivell i es va jugant amb ell, es guanyen monedes que després cal gastar comprant menjar o complements de vestir i de decoració. Gràcies a la connexió a Internet, també es poden fer amics per jugar amb ells i enviar missatges. El joc s’actualitza molt freqüentment i es renoven els aliments (la última incorporació són les begudes com sucs, refrescos i aigua) i els minijocs.

Però un dels jocs de moda en els smartphones és, sens dubte, Angry Birds. A partir del joc original, s’han creat altres edicions i versions com la de Star Wars, Space, Rio… És un joc per tots els públics que ha sabut explotar molt bé la seva imatge de manera que hi ha merchandising de tota mena com carpetes, motxilles, samarretes, jocs de taula, peluixos, etc. Tot i que el joc no és precisament infantil, la seva estètica sí, per això ha sabut arribar a un públic molt gran. I la seva dinàmica és molt senzilla, perquè consisteix en llençar els diferents ocells contra els edificis per aniquilar els porcs i guanyar punts.

Continue reading »

Comments (0)
aventures gràfiques, Videojocs

La indústria del cinema busca en els videojocs els guions de moltes pel·lícules

Són molts els jocs que han patit una adaptació a la gran pantalla
By , on 31 de desembre de 2010

Resident evil és una de les adaptacions més fructíferes

La industria del cinema és un dels gran gegants de l’economia. Cada any mou una gran quantitat de diners, entre subvencions i recursos privats que destina a la producció, promoció i distribució dels films. La qualitat de les pel·lícules però, poques vegades guarda relació amb el pressupost que tenien i és que la majoria de vegades les superproduccions amb grans expectatives es queden a mig camí a l’hora de donar fruits a la taquilla si no és que fracassen. En canvi, i cada vegada més sovint, trobem produccions amb un cost més baix però amb guions i muntatges de molta qualitat que brillen amb llum pròpia. És evident que existeixen excepcions i que hi ha pel•lícules en les que l’alt pressupost s’ha sabut aprofitar per alguna cosa més que per omplir d’efectes especials cada escena, però són poques.

Malauradament, i si dividim els films en els dos grups abans mencionats, trobem que les adaptacions de videojocs solen trobar-se al primer sac, en el de produccions d’alt cost però baixa qualitat. Avui dia, la industria cinematogràfica aprofita qualsevol filó per treure profit. Ja sigui una història personal o un videojoc. Alguns dels exemples que trobem en la història de les pel•lícules basades en videojocs són els següents:
Continue reading »

Comments (0)
PC, Videojocs

Facebook es converteix en la nova plataforma dels jocs en línia

Facebook es converteix en la nova plataforma dels jocs en línia
By , on 31 de octubre de 2010

En el FarmVille hauràs de construir una granja i conrrear les teves terres

I un altre cop les xarxes socials tornen a sorprendre’ns, aquest cop és el torn de Facebook. És lògic pensar que la major activitat que comporta Facebook és la de les relacions socials, però sembla que la xarxa social es reinventa a si mateixa i segons un estudi, la meitat de les persones que es connecten a Facebook ho fan per jugar a algun dels seus jocs. I és que la varietat de videojocs que podem trobar-hi, a més de ser gratuïts, és enorme. Construir cases, jugar a pòquer, tenir el teu propi restaurant, millorar les habilitats de lluita o fer carreres de cotxe són només alguns exemples de la quantitat de coses que pots fer en aquesta xarxa social. Jocs per a tots els públic i totes les edats que a més et permeten jugar en línia amb els teus contactes.

Però sembla ser que no som els únics que ens hem adonat de l’èxit dels jocs Facebook, de fet i segons una publicació digital, el Reial Madrid tindrà un joc a la xarxa social, s’anomenarà Real Madrid Fantasy Manager 2011 i es convertirà en el primer joc per a xarxes socials basat en un equip de futbol. Els jugadors podran interactuar i competir amb altres participants, entrenant als seus jugadors i gestionant el seu equip. Sembla ser que els guanyadors no només s’emportaran el reconeixement dels seus contrincants sinó que rebran com a premi el poder conèixer en persona als jugadors del Reial Madrid. Una demostració de la importància que aquesta plataforma està guanyant en referència als videojocs.
Continue reading »

Comments (0)
Nintendo DS, Videojocs

El professor Layton i la caixa de Pandora, un joc educatiu i per totes les edats

Seràs capaç de descobrir els secrets que amaga l’enigmàtica caixa?
By , on 30 de juliol de 2010

Un joc educatiu

Conta la llegenda que existeix una caixa que du la mort a aquells que s’atreveixen a obrir-la, serà certa? Amb aquestes paraules comença el joc de El professor Layton i la caixa de Pandora, un entretingut joc d’habilitat que segur mantindrà ocupats una bona estona als més petits. La història ens explica les peripècies d’una parella d’amics, el professor Layton i el seu jove ajudant Luke, mentre segueixen les pistes per aconseguir trobar la caixa de pandora, una relíquia màgica que augura una mort segura a qui gosa obrir-la.

Amb ells ens endinsarem en misteriosos puzles i endevinalles. Amb les pistes aconseguides de les seves solucions ens acostarem cada vegada més a la caixa. El viatge serà en gran part en tren, un tren del que aconseguirem un bitllet estrany, un bitllet sense direcció. Així, a on ens portaran les vies? Només jugant i passant nivell rere nivell ho descobrirem.

El joc està recomanat per nens amb edats a partir dels 7 anys, però a mesura que passem els nivells la dificultat augmenta, per això potser hauríem de pujar una miqueta més l’edat recomanada. Per mi 11 o 12 anys és la edat idònia, ja que al principi ho trobaran molt fàcil i aniran pujant la dificultat, aconseguint treballar les seves habilitats i millorar-les. Jugar a El profesor Layton és molt senzill, ja que amb la Nintendo DS només has de usar el llapis i la pantalla tàctil, tan fàcil com usar llapis i paper!
Continue reading »

Comments (0)
Clàssics, Consells, Videojocs

Videojocs dels anys 80, un record inesborrable

Pacman, Tetris...acompanyants d'una generació
By , on 17 de novembre de 2009
Pacman, un superclàssic

Pacman, un superclàssic

El ‘boom’ de les màquines recreatives en els anys 80 es va traduir en l’explosió definitiva dels videojocs. Els joves de llavors gastaven la seva paga a jugar a unes aventures pixelades que actualment ens semblen ridícules, però que en el seu moment van causar furor.

I en certa mesura ens ve de gust reviure-les. Potser el més popular de tots aquests videojocs primaris va ser Pacman, el Comecocos. La missió era simplement menjar-se tots els cercles daurats abans que quatre colorits fantasmes ens agafessin.

Què dir també del Tetris, videojoc rellançat fins a la sacietat, amb algunes variants però amb el mateix objectiu: encaixar peces per a aconseguir punts, cada vegada més ràpid, cada vegada més complicat.
Continue reading »

Comments (0)
Actualitat, Videojocs

EA regala aquest mes el Need for Speed Burnout Paradise: The Ultimate Box

Aprofita el llençament de NFS Shift, una revolució en la saga
By , on 6 de octubre de 2009

És un dels jocs més populars de la darrera dècada i el seu creixement no té límit. Need for Speed s’ha convertit en un dels videojocs de motor per excel·lència, amb l’asfalt i la velocitat com a protagonista, uns gràfics millorats en cada versió i una jugabilitat extraordinària.

Doncs bé, la saga d’ Electronic Arts continua en marxa amb la sortida al carrer de Need For Speed Shift -mireu el trailer que us mostrem, és espectacular si poseu el so a bon volum-, una versió que suposa una revolució en molts aspectes del joc. Durant aquest mes d’octubre, a la pàgina oficial del joc podeu trobar una oferta segons la qual, comprant el nou joc, EA us regala la versió Burnout Paradise: The Ultimate Box, la nova entrega per a PC d’un joc que va sortir per a videoconsoles.

Però anem a analitzar una mica la versió de la qual tant es parla i que va sortir a la venda tot just fa tres setmanes. Potser la gran varietat d’aquesta nova entrega és el canvi dels cotxes tunejats i les carreres nocturnes per una conducció més real, de dia i amb cotxes més propers als utilitaris normals -aquesta descripció em recorda ara que ho penso a Gran Turismo, curiosament EA ha canviat d’estudi i ara treballa amb els creadors de GTR-.
Continue reading »

Comments (1)
Actualitat, PC, Videojocs

Els Sims 3: relacions socials sense límits

Podràs sortir a la ciutat i viatjar a altres països
By , on 17 de setembre de 2009
Novetats i matisos a la nova entrega del joc

Novetats i matisos a la nova entrega del joc

És un dels jocs més coneguts mundialment. Els Sims i els infinits personatges del videojocs de Will Wright han tornat amb la seva tercera entrega de la mà d’Electronic Arts després d’anys d’espera per als seus fans més incondicionals. El joc de rol més popular dels darrers anys torna amb moltes simil·lituds a la segona versió, però amb novetats interessants.

A primera vista, i després de cinc anys de desenvolupament del nou joc, Els Sims 3 no sorprenen com ho va fer la segona versió, amb canvis molt rellevants respecte la primera. Tornem a l’habitual mode de joc després de moltes expansions dels Sims i els Sims 2, creant els nostres personatges a la ciutat i fent-los interactuar.

Com és habitual, el primer que ens demanarà el joc -abans d’instal·lar-lo, cada cop amb més requisits- serà que creem els nostres personatges. Aquí trobarem els primers matisos destacables dels Sims 3, doncs ens ofereix uns gràfics millorats i una quantitat més àmplia de possibilitats per a fer les nostres creacions. A més, haurem de fer els petits personatges en base a quatre trets diferencials com són els mentals, estil de vida, físics i socials.
Continue reading »

Comments (0)
Nintendo DS, Videojocs, Wii

Abandonware, un concepte per a nostàlgics

Videojocs que queden en l'oblit...per a alguns
By , on 16 de abril de 2009
Licence to Kill

Licence to Kill

Qualsevol pot agafar avui dia les ‘Cantigues de Santa Maria’ que va escriure Alfons X el Savi i llegir-les tal i com les va fer. A qualsevol altre, pot donar-li pel cinema i comprar-se l’edició DVD de ‘El maquinista de la general’ que va dirigir Buster Keaton el 1926. Tanmateix, els fanàtics dels videojocs tenim un problema. El nostre ‘vici’ es desenvolupa per a un entorn d’execució concret. Per exemple, els jocs desenvolupats per a la llegendària Sega Megadrive no poden executar-se a cap altra consola o ordinador actual. Excepte si la companyia decideix fer una conversió. Però, és el mateix Sonic el que es va convertir en una insígnia de Sega, el que va sortir a la Nintendo Wii sota l’epígraf de Sonic Wild Fire? Crec que no.

Abandonware, per a aquells que no el coneixeu, significa més o menys software abandonat. La wikipedia el defineix com a programes i jocs descatalogats o difícils de trobar una venda a causa de la seva antiguitat, precisament per aquest motiu és pel qual es suposa que ja no rep recolzament del propietari dels seus drets. Un dels primers llocs que es van dedicar al tema va ser Home of the underdogs.

El fet que un joc sigui denominat abandonwatre no significa que es pugui distribuir lliurement. Encara que el seu propietari ja no el vengui o l’hagi deixat d’oferir suport segueix tenint els seus drets. Distribuir software etiquetant-lo com a abandonware sense el permís dels seus propietaris no és legal. En molts casos el software ha quedat antic i obsolet, en altres l’empresa ha deixat d’existir i ningú ha comprat els drets.
Continue reading »

Comments (0)
General

Recull de webs sobre trucs, vídeos, video-anàlisi i jocs en flash

By , on 24 de juliol de 2008

Capbussant-nos a la xarxa a vegades trobem coses molt interessants, i com aquí venim parlant de manera habitual de videojocs hem pensat que seria molt oportú passar-vos alguns enllaços de pàgines de la ‘competència’ (per a les estones en les quals no estigueu llegint gameover.cat).

Clickjuegos.com és una pàgina plena de vídeos sobre les darreres novetats en entreteniment informàtic. No és necessari donar-se d’alta ni omplir cap formulari de registre per a accedir als vídeos de jocs, els quals a més són de bona qualitat. Us suggerim que pareu atenció als anàlisis que fan sobre les darreres novetats. Avís a mides. Sorprèn molt positivament la velocitat, la mida i la qualitat de la imatge que proporciona el reproductor.

Trucoteca.com: encara que si el busqueu veureu trucs o fins i tot una guia per a aquell videojoc on us heu bloquejat, us recomanem que feu un volt per la Trucoteca. Una pàgina amb tones d’informació sobre videojocs en la qual podeu participar aportant els vostres comentaris. També disposen d’una bona col·lecció de vídeos i, el més important, la possibilitat de descarregar jocs gratis. Si encara us sembla poc el que ofereix, proveu el mercat o el joc online de fantasia Empire Strike.
Continue reading »

Comments (0)
Actualitat, PC, ps3, Videojocs, XBox

Aquest estiu arriba… Prototype

By , on 24 de abril de 2008

protx3009.jpgPenseu en Crackdown, GTA i Assassin’s Creed, afegiu-li una bona dosi de bogeria i violència, la barreja us donarà una idea del que serà Protopye. En el cor del joc ens trobem amb el poc simpàtic encara que carismàtic Alex Mercer, un ésser vagament infectat per un virus causant d’alguns desordres de la seva anatomia. Una situació de difícil explicació i que l’empentarà a la recerca de la veritat i sobretot de la venjança. Alex posseeix unes capacitats fora de l’habitual, una força excepcional, una gran agilitat i una resistència sobrehumana. I la veritat és que en aquest sentit el joc reprén la verticalitat que trobem a Crackdown.

Aquest comportament tan ‘Spider-Man’ no és la única carta amagada de Alex Mercer, ja que la infecció viral que pateix li dóna altres poders. El nostre heroi passa bona part del seu temps ‘consumint’ altres éssers humans. Aquesta absorció té múltiples efectes, doncs assimila els coneixements i l’aspecte de les persones que consumeix. Perseguit per les forces de l’ordre, podrà així disfressar-se en qualsevol moment per a passar inadvertit. Millor encara, només ha de prendre les característiques d’un general de l’exèrcit ja pot disposar de la seva autoritat. Així que si heu d’arrassar un edifici només heu de sol·licitar el bombardeig. Si voleu pilotar un helicòpter, només heu d”absorvir’ un pilot i ja sabreu tot el necessari per controlar-ho, el mateix amb els tancs i altres armes.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio