GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘juegos de mario kart’

Nintendo DS

L’aposta de Nintendo per ‘Super Mario 3D World’

Un videojoc que recorda les primeres aventures de Mario Bros amb efectes i escenaris molt innovadors.
By , on 22 de novembre de 2013

Nintendo va anunciar a mitjans d’any que estava treballant en el nou videojoc Super Mario 3D World, per la Wii U. En un primer moment, va rebre moltes crítiques per part dels aficionats de l’empresa japonesa, que esperaven amb delit una nova edició del Super Mario Galaxy. A més, a la presentació, el resultat semblava massa al Mario 3D Land, que just havia sortit al mercat per la 3DS. El proper 29 de desembre podrem comprovar el resultat, però per les notícies que s’han anat publicant recentment, ha passat a ser un dels títols més esperats de l’any.

En aquesta aventura es podrà jugar amb quatre personatges: Mario, Luigi, Toad i la princesa Peach. És un joc de plataformes molt creatiu amb nivells molt originals i divertits on cal anar saltant, lluitant contra els enemics i desbloquejar noves fases. En certa manera, està inspirat en els primers videojocs de Super Mario, ja que és un joc de plataformes tradicional, tot i que modernitzat i millorat gràcies a les noves tecnologies, amb uns escenaris en tres dimensions i un realisme impressionant. L’estil dels espais afecta al joc i poden ser una complicació afegida a l’hora de jugar. Cada personatge, a més, té el seu propi estil, que poden fer que cada fase sigui diferent.

La banda sonora compta amb una orquestra en directe per tal de fer l’aventura més propera i interessant. A cada món, hi ha diferents proves i monstres que superar i lluitar. Com a innovació, la presentació de la història és molt diferent als jocs antics. Per exemple, Bowser condueix un cotxe que cal destruir per poder-lo derrotar. Les fases són més llargues, de manera que el joc té una durada important, per poder gaudir durant més hores de les aventures de Mario i companyia. Segur que no es fa gens pesat, degut al dinamisme dels diferents mons i escenaris.
Continue reading »

Comentaris tancats a L’aposta de Nintendo per ‘Super Mario 3D World’
Actualitat

El 12 d’octubre arriba la nova Nintendo 2DS

Una nova consola en dues dimensions que és compatible amb els videojocs de la 3DS i la DS
By , on 12 de setembre de 2013

2ds

Nintendo ha anunciat la seva nova consola, la Nintendo 2DS. La presentació va ser una total sorpresa, ja que no hi havia cap mena de rumor sobre la seva producció, com sempre sol haver en la indústria de videojocs. Però el cas és que arriba un nou membre de la família DS per tal que més usuaris puguin gaudir dels entretinguts jocs d’aquesta factoria japonesa. Consisteix en una consola molt semblant a la resta de DS (té dues pantalles, una tàctil), però és en 2D. Això sí, accepta tant els videojocs de la DS com de la 3DS. Així doncs, ja no hi ha excusa per gaudir de les noves edicions de Pokémon X i Y, Super Mario Bros, Mario Kart…, creades expressament per la 3DS.

La Nintendo 2DS només ve en dos colors: negre-blau i blanc-vermell. A diferència de la resta de DS que s’han anat produint fins ara, aquesta no és plegable, és una consola compacta amb dues pantalles, una a sobre l’altra. Com ja s’ha vingut fent amb la Nintendo 3DS, es potencia molt la interconnexió amb altres usuaris gràcies a la xarxa Wi-Fi. A través de l’Street Pass, els usuaris de la Nintendo podran trobar-se allà per intercanviar informació i dades, a més de poder jugar en equip.

La Nintendo 2DS arribarà a Europa sencera el 12 d’octubre i tindrà un preu aproximat de 130€, que és un preu molt raonable per poder gaudir de les noves aventures de Mario Bros i companyia. Tot i que la consola sigui en dues dimensions, els jocs de la 3DS i la DS són compatibles. Això no vol dir que l’empresa no segueixi compromesa amb les tres dimensions, perquè ha assegurat que sí que continuarà treballant per crear productes en 3D molt millors, però que la Nintendo 2DS només s’ha creat per arribar a un públic més ampli, però que les prestacions són més limitades (2D i menys duració de la bateria).
Continue reading »

Comentaris tancats a El 12 d’octubre arriba la nova Nintendo 2DS
Actualitat

Nintendo presenta les seves novetats a l’E3

La companyia japonesa presenta les novetats dels seus jocs més importants: Mario Bros, Sonic i Pokémon
By , on 17 de juny de 2013

nintendo

La E3 és la convenció més important en la indústria de videojocs del món. És una trobada de les empreses més importants del sector, però també és un dels moments més esperats de l’any pels aficionats, perquè poden descobrir en quins projectes s’està treballant. Aquest any, a més, és una edició especial de l’E3 perquè la majoria de productores han presentat les seves noves consoles, la nova generació ha arribat per a pràcticament totes. Nintendo és una de les empreses pioneres en aquest aspecte, perquè les seves dues noves consoles, tant la Nintendo 3DS com la Wii U, van ser les primeres en sortir al mercat. Malgrat això, han presentat una gran quantitat de nous videojocs que han suposat una gran sorpresa pels fans.

Els videojocs de Super Mario Bros són els que més èxit han tingut per la Nintendo, de manera que no és gens sorprenent que es potenciï tant i es produeixin tants videojocs i noves edicions del famós lampista. A l’E3, Nintendo ha presentat el nou ‘Mario Kart 8’, per Wii U. Aquesta edició incorpora novetats com mai, perquè es permet als jugadors córrer amb motocicletes, es pot volar i s’incorpora nova dificultat amb la gravetat, ja que hi ha circuits que són cap per avall. Caldrà esperar fins a la primavera de 2014, però per les imatges que s’han mostrat, serà una aventura emocionant.

Seguint amb Mario, Nintendo també ha presentat el nou ‘Super Mario 3D World’ per Wii U. En aquest cas, ha fet replantejar els més aficionats de la saga perquè no es produeix cap nova edició de ‘Super Mario Galaxy’, donada la semblança dels gràfics i l’aventura. Es pot jugar amb quatre jugadors, fent de Mario, Luigi, la Princesa Peach i Toad. Però el més curiós és que Mario es pot disfressar de gat i així trepar per les parets i esgarrapar els seus enemics.
Continue reading »

Comentaris tancats a Nintendo presenta les seves novetats a l’E3
Nintendo DS

Nintendo anuncia nous videojocs de Sonic per la Wii U

Aviat arribarà ‘Sonic Lost World’ i 'Mario & Sonic at the Olympic Winter Games 2014'
By , on 21 de maig de 2013

Mario & Sonic

Sonic és un dels personatges més mítics de la dècada dels 90. El personatge i els seus videojocs eren de l’empresa SEGA des de 1991, però ja fa uns quants anys que, juntament amb Nintendo, les dues companyies (competidores) han arribat a un acord per tal que l’empresa de Fusajiro Yamauchi pugui distribuir els videojocs de Sonic. És gràcies a aquest pacte que, per exemple, s’han pogut veure les tres edicions dels Jocs Olímpics de Mario & Sonic (per Beijing 2008, Vancouver 2010 i Londres 2012). L’eriçó blau amb bambes vermelles, a més, també ha tingut videojocs per Wii, SEGA i la Nintendo DS. Però s’ha anunciat que el proper videojoc seu, ‘Sonic Lost World’, serà exclusiu per la nova Wii U i la Nintendo 3DS.

Satoru Iwata, el president de Nintendo, ha presentat a nivell mundial ‘Sonic Lost World’, un nou videojoc de plataformes i aventures de l’eriçó. Anteriorment, a la Wii s’ha pogut gaudir de ‘Sonic: The Secret Rings’ i ‘Sonic Colors’, unes aventures en les quals Sonic ha de superar nombroses proves per superar els nivells i vèncer els seus enemics. En la mateixa presentació, també s’ha anunciat que properament es publicarà ‘Mario & Sonic at the Olympic Winter Games’ per celebrar els Jocs Olímpics d’Hivern que es celebraran el 2014 a Sochi (Rússia). En aquest cas, els personatges més emblemàtics de les dues factories es posaran els esquís i agafaran l’snow per competir i guanyar més medalles.

Pels Jocs de Sochi 2014, Mario Bros i Sonic competiran, per primera vegada, a la Wii U. Es podrà gaudir de les avantatges de la nova consola per superar les proves, utilitzant els comandaments de Wii Plus i la GamePad. Poc es coneix, ara per ara, de la dinàmica de les proves i quines estratègies caldrà realitzar per guanyar, però probablement no variïn pas gaire d’anteriors edicions, perquè els jocs es basen en superar curses amb esquí, amb patins, trineus; realitzar coreografies, salts amb snow, hoquei…

Continue reading »

Comments (0)
Wii

Saps què és la Wii U?

La nova consola de Nintendo inclou una pantalla tàctil al seu comandament
By , on 23 de novembre de 2011

Ja queda menys perquè es posi a la venda una de les novetats més esperades pels amants de Nintendo. Si encara sembla que va ser ahir quan la companyia sorprenia a tots amb un tipus de comandament que trencava amb tots els models anteriors, Nintendo es torna a reinventar i ho fa de la mà del seu nom comandament, Wii U. La successora directa de Wii no estarà a les tendes fins a meitats de l’any que ve, però ja són moltes les persones que conten els dies que falten per poder tenir-la entre les seves mans. Què? Què encara no saps el que és la Wii U? No et preocupis, nosaltres t’ho expliquem!

Ja queda menys per l'esperat llançament

Per poder entendre el perquè d’un nou comandament és vital que coneguem una sèrie de dades. El nom Wii ve de la paraula en anglès ‘We’, que vol dir ‘Nosaltres’; amb aquest nom, Nintendo pretenia deixar clara la possibilitat de jugar en grup o amb el mode multijugador. Tots coneixem el gran èxit i acollida que va tenir la nova creació, però potser desconeixem quines van ser les seves crítiques. Un dels principals comentaris negatius giraven en torn al mode de joc individual que, segons els retractors, estava poc desenvolupat en comparació amb altres sistemes de la competència. Per això, en la seva nova versió, Nintendo ha volgut deixar clar que el mode individual és, per ells, una forma de joc tan important com la de multijugador, per això, el nou nom recull l’antic ‘We’ i el nou ‘You’. Com a resultat, Wii U.

Continue reading »

Comments (0)
Clàssics, Videojocs

Mario Galaxy II, encara millor que la primera

Segona part que supera a la primera entrega
By , on 29 de juny de 2010

Diuen que les segones parts mai han superat o igualat a la primera, però deu ser cosa del cinema perquè hem de dir que amb Mario Galaxy s’ha trencat la tradició. El primer Mario Galaxy semblava insuperable i eren molts els fanàtics d’en Mario que no sabien si acabarien defraudats amb la segona entrega. Per sort per a tots nosaltes no ha fet falta treure mocadors per eixugar les llàgrimes, més aviat ens ha calgut treure’ns el barret i aplaudir a Mario Galaxy II. Una autèntica obra d’art i enginy. És sorprenent com entrega rere entrega perquè cada cop que estrenen un títol son capaços de renovar les il·lusions dels jugadors i han fet que Mario es converteixi en el rei dels videojocs de plataformes.

Al tractar-se d’una continuació de la saga de Mario Galaxy molts dels jugadors vam pensar que simplement s’incorporaria algun personatge més, pot ser alguns objectes que donessin punts… la realitat és que tot i que efectivament es tracta d’una continuació, els creadors han sabut mantenir al jugador en un món especialment màgic.

En quant comença la història ja ens anem introduint en aquest món tan especial. En Bowser capturarà a la princesa perquè vol que li faci un pastís (mira que maco el sr. Bowser que no pot contractar a ningú i ha de segrestar a la pinceseta) i en Mario haurà de seguir-lo fins al centre de l’univers recollint les estrelles que donen poder al seu rival.
Continue reading »

Comments (0)
Actualitat, Esports

NBA Live 2010, no tot és futbol

Grans millores respecte versions anteriors
By , on 2 de març de 2010

Espectacularitat màxima

Jo ho sé, i vosaltres també. Gràcies a alguna força divina el món no gira entorn al futbol, i gràcies a aquest fet molts podem gaudir d’altres tipus de jocs. Un clar exemple és NBA Live 2010. Hi ha molts usuaris, però que encara no s’acaben de fiar d’aquest joc. Permeteu-me que us digui que són prejudicis, si el provessin acabarien jugant com autèntics fanàtics, però bé cadascú té les seves preferències.

Pel que fa a NBA Live 2010, només tinc coses bones a dir. Realment em sembla un joc magnífic ja que des de bon principi només em sorprenia gratament. La jugabilitat de la que disposa el joc és molt bona i la diferència amb la realitat… jo que sóc una mica miop, no noto gran cosa. A part d’això, els detalls de les jugades són espectaculars. Els jugadors estiren els braços, intenten salvar la pilota quan és a punt de sortir del la pista de joc, etc. Personalment em sembla molt creïble.

Tots els meus amics han coincidit en el mateix, que NBA Live 2010 és molt millor que les versions antigues. Han arribat a millorar tots els errors de les anteriors. Gairebé tots coincideixen que la millora dels gràfics ha estat espectacular i que la semblança dels jugadors amb els reals sorprenent. En quant a les crítiques els seguidors de la saga 2K coincideixen que NBA Live 2010 és massa “dibuix animat” en quant a colors i il·luminació, ja que no és tan realista com el 2K. La veritat és que jo no acostumo a apreciar aquest tipus de detalls, i més tenint en compte que el meu joc preferit és el Mario Kart.
Continue reading »

Comments (0)
Videojocs, Wii

Jugar al Mario Kart, sempre un plaer

Un clàssic dels videojocs
By , on 10 de febrer de 2010
Un clàssic que es renova per a no morir

Un clàssic que es renova per a no morir

M’encanta poder escriure sobre videojocs i més si són dels meus preferits. El post passat vaig tractar el Guitar Hero, però avui…avui toca el clàssic entre els clàssics, Mario Kart! Aquest cop, però escriuré sobre la versió més nova, ja que esta tan ben aconseguida que em sembla impossible que algú no en sigui addicte.

La versió més nova és per a Wii i té l’opció de multijugador i de jugar online, detalls que encara fan més divertit el joc perquè així s’allarguen les partides en el peculiar món d’en Mario. A més la gran novetat d’aquesta versió del Mario Kart és que es pot jugar amb volant. Pels que siguin més clàssics poden continuar jugant amb el wimmote i el Nunchako, però pels més atrevits també existeix el volant. Pels que siguin una mica patosos, doncs bé, sempre podran divertir-se al caure, xocar, etc. però el volant segueix exactament les nostres indicacions, així que no hi ha excusa vàlida. Podeu triar entre kart o moto, depenent dels vostres gustos. L’elecció de la moto és divertida, però una mica suïcida.

Una de les coses que més m’agrada de jugar al Mario Kart és quan agafes alguns objectes determinats (en aquest cas un bolet) durant la carrera pots fer-te més gros i així aixafes als contrincants (muhahahaha), i també n’hi ha un altre que fa que agafis més velocitat. Personalment no em serveix de molt perquè quan vaig una mica més ràpid acabo a la cuneta, però bé, tot és intentar-ho.
Continue reading »

Comments (0)
Clàssics, Consells, Videojocs

Videojocs dels anys 80, un record inesborrable

Pacman, Tetris...acompanyants d'una generació
By , on 17 de novembre de 2009
Pacman, un superclàssic

Pacman, un superclàssic

El ‘boom’ de les màquines recreatives en els anys 80 es va traduir en l’explosió definitiva dels videojocs. Els joves de llavors gastaven la seva paga a jugar a unes aventures pixelades que actualment ens semblen ridícules, però que en el seu moment van causar furor.

I en certa mesura ens ve de gust reviure-les. Potser el més popular de tots aquests videojocs primaris va ser Pacman, el Comecocos. La missió era simplement menjar-se tots els cercles daurats abans que quatre colorits fantasmes ens agafessin.

Què dir també del Tetris, videojoc rellançat fins a la sacietat, amb algunes variants però amb el mateix objectiu: encaixar peces per a aconseguir punts, cada vegada més ràpid, cada vegada més complicat.
Continue reading »

Comments (0)
Videojocs, Wii

New Super Mario Bros per a Wii

El 20 de novembre es posarà a la venda
By , on 14 de octubre de 2009

És el fontaner més conegut del món i el més simpàtic de tots: Mario Bros i el seu germà Luigi s’han convertit en les darreres dècades en un dels personatges fixos en els videojocs de les diferents videoconsoles. El seu èxit va començar amb entregues com les de Nintendo o Supernintendo, i així fins ara. A més, els seus videojocs han donat lloc a diferents formats. El clàssic es manté en les plataformes, on Mario va començar a passar pantalles en dues dimensions per a passar després a les tres dimensions, amb la millora gràfica que això suposa.

De les plataformes hem vist passar a Mario als cotxes, amb el trepidant Mario Kart que tantes hores ens ha tingut davant la pantalla competint amb els nostres amics per escenaris de tot tipus. I fins i tot hem vist a Mario compartir joc amb altres personatges clàssic com Sonic, o competint als mismíssims Jocs Olímpics per a rebaixar la seva coneguda panxa ben alimentada.

Doncs bé, Mario Bros continua renovant-se i el proper mes arribarà una entrega molt esperada, el New Super Mario Bros per a Wii, amb tots els al·licients que aquesta videoconsola li dóna al joc. A més de les milores gràfiques dels darrers anys, els principals avantatges que ens arriben amb Wii és el mode multijugador, com va dir el seu propi creador, Shigeru Miyamoto.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio