GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘jocs’

Nintendo DS

Nintendo anuncia nous videojocs de Sonic per la Wii U

Aviat arribarà ‘Sonic Lost World’ i 'Mario & Sonic at the Olympic Winter Games 2014'
By , on 21 de maig de 2013

Mario & Sonic

Sonic és un dels personatges més mítics de la dècada dels 90. El personatge i els seus videojocs eren de l’empresa SEGA des de 1991, però ja fa uns quants anys que, juntament amb Nintendo, les dues companyies (competidores) han arribat a un acord per tal que l’empresa de Fusajiro Yamauchi pugui distribuir els videojocs de Sonic. És gràcies a aquest pacte que, per exemple, s’han pogut veure les tres edicions dels Jocs Olímpics de Mario & Sonic (per Beijing 2008, Vancouver 2010 i Londres 2012). L’eriçó blau amb bambes vermelles, a més, també ha tingut videojocs per Wii, SEGA i la Nintendo DS. Però s’ha anunciat que el proper videojoc seu, ‘Sonic Lost World’, serà exclusiu per la nova Wii U i la Nintendo 3DS.

Satoru Iwata, el president de Nintendo, ha presentat a nivell mundial ‘Sonic Lost World’, un nou videojoc de plataformes i aventures de l’eriçó. Anteriorment, a la Wii s’ha pogut gaudir de ‘Sonic: The Secret Rings’ i ‘Sonic Colors’, unes aventures en les quals Sonic ha de superar nombroses proves per superar els nivells i vèncer els seus enemics. En la mateixa presentació, també s’ha anunciat que properament es publicarà ‘Mario & Sonic at the Olympic Winter Games’ per celebrar els Jocs Olímpics d’Hivern que es celebraran el 2014 a Sochi (Rússia). En aquest cas, els personatges més emblemàtics de les dues factories es posaran els esquís i agafaran l’snow per competir i guanyar més medalles.

Pels Jocs de Sochi 2014, Mario Bros i Sonic competiran, per primera vegada, a la Wii U. Es podrà gaudir de les avantatges de la nova consola per superar les proves, utilitzant els comandaments de Wii Plus i la GamePad. Poc es coneix, ara per ara, de la dinàmica de les proves i quines estratègies caldrà realitzar per guanyar, però probablement no variïn pas gaire d’anteriors edicions, perquè els jocs es basen en superar curses amb esquí, amb patins, trineus; realitzar coreografies, salts amb snow, hoquei…

Continue reading »

Comments (0)
Actualitat

Windows 8 prohibeix la venta per adults

A partir d'ara queda prohibit el contingut adult a totes les app
By , on 19 de octubre de 2012

El basar de Windows 8 no permetrà la venda de jocs per a adults a partir del 26 d'octubre

La companyia Microsoft recentment ja ha fet públiques les condicions d’ús del basar de Windows 8, sorprenent amb una sèrie de rigoroses restriccions que impossibilitaran la publicació de jocs i aplicacions destinades a un públic que despongui de la majoria de edat ( 18 anys).

Això no afectarà, òbviament, als jocs que podrem executar en el sistema operatiu, sino que només als que vulguem adquirir de manera digital a través d’aquesta plataforma de distribució.

Aquesta nova norma, ja vigent tant a Europa com Amèrica del Nord, indica expressament a les desenvolupadores que les seves  app “no poden d’incloure continguts adults, i les metadades han de ser apropiats per a tots els públics. Les apps que disponguin d’una classificació superior al PEGI 16, ESRB Mature o que tingui  un contingut que entraria en aquestes classificacions no estan permeses de cap forma “.
Continue reading »

Comments (0)
Wii

Triiviial per a Wii, noves categories i modes de joc

L’adaptació del clàssic joc de taula incorpora molts aspectes nous, prova’ls!
By , on 15 de març de 2011

Un joc per gaudir en solitari o amb tota la família

Són molts els jocs de taula que amb l’arribada dels nous suports tecnològics s’han adaptat i han saltat al món virtual. El Monopoli, el Cluedo o l’Scatergories… són alguns d’ells, però no els únics. Un dels últims trànsfugues cap a la xarxa ha estat el Trivial.

El Triiviial és l’aposta de Wii per adaptar el mític joc de preguntes i respostes a les noves (ja no tan noves) tecnologies. La temàtica base és la mateixa que el joc de taula: preguntes i respostes, però la resta ha canviat. Existeixen 8 categories de preguntes: art, música, cinema, gastronomia, història, geografia, ciència i esports; algunes d’elles coincideixen amb el joc original, d’altres són noves adquisicions. Tenim 4 possibles respostes i un temps concret per contestar.

Abans de començar a jugar, el joc ens preguntarà la nostra edat per ajustar la dificultat de les preguntes, tot i així, si comprova que contestem bé a pràcticament totes les preguntes anirà afegint paulatinament més dificultat. D’aquesta forma, la diversió està assegurada! Tot i així no et preocupis, només afegirà dificultat en aquells temes en que siguis bo, per això, si encertes totes les preguntes d’esports però et costa horrors contestar bé a les d’art, el joc només et pujarà el nivell del primer, mantenint la dificultat de les preguntes del segon.
Continue reading »

Comments (0)
PC, Videojocs

Facebook es converteix en la nova plataforma dels jocs en línia

Facebook es converteix en la nova plataforma dels jocs en línia
By , on 31 de octubre de 2010

En el FarmVille hauràs de construir una granja i conrrear les teves terres

I un altre cop les xarxes socials tornen a sorprendre’ns, aquest cop és el torn de Facebook. És lògic pensar que la major activitat que comporta Facebook és la de les relacions socials, però sembla que la xarxa social es reinventa a si mateixa i segons un estudi, la meitat de les persones que es connecten a Facebook ho fan per jugar a algun dels seus jocs. I és que la varietat de videojocs que podem trobar-hi, a més de ser gratuïts, és enorme. Construir cases, jugar a pòquer, tenir el teu propi restaurant, millorar les habilitats de lluita o fer carreres de cotxe són només alguns exemples de la quantitat de coses que pots fer en aquesta xarxa social. Jocs per a tots els públic i totes les edats que a més et permeten jugar en línia amb els teus contactes.

Però sembla ser que no som els únics que ens hem adonat de l’èxit dels jocs Facebook, de fet i segons una publicació digital, el Reial Madrid tindrà un joc a la xarxa social, s’anomenarà Real Madrid Fantasy Manager 2011 i es convertirà en el primer joc per a xarxes socials basat en un equip de futbol. Els jugadors podran interactuar i competir amb altres participants, entrenant als seus jugadors i gestionant el seu equip. Sembla ser que els guanyadors no només s’emportaran el reconeixement dels seus contrincants sinó que rebran com a premi el poder conèixer en persona als jugadors del Reial Madrid. Una demostració de la importància que aquesta plataforma està guanyant en referència als videojocs.
Continue reading »

Comments (0)
Clàssics

Els jocs de sempre es tornen virtuals

El Cluedo, el Monopoly o l’Scatergoris són alguns trànsfugues cap a la xarxa
By , on 28 de setembre de 2010

Cluedo online

Un dels meus jocs de taula preferit és el Cluedo. Recordo com des de petita anava a casa la meva veïna i ens passàvem les tardes jugant a aquest entretingut joc. Suposo que haureu sentit parlar d’ell, es planteja un assassinat i l’objectiu del joc és que aconsegueixis ser el jugador més ràpid en seguir i recollir totes les pistes i descobrir qui és l’assassí, quina és l’arma del crim i a quina habitació de la casa es va produir. És emocionant jugar a ser petits detectius!

Doncs ahir, en un atac d’enyorança vaig començar a navegar per Internet, esperant tenir sort i que algú hagués traslladat el joc al món virtual. I sí! Així és! Ara ja puc jugar des de casa i amb un sol clic al meu joc de taula preferit! La bona notícia és que no només el Cluedo està a la xarxa; jocs tan mítics com el Monopoly o l’Scatergoris també han trobat el seu lloc a Internet i et permeten jugar tardes i tardes sense descans.

La veritat és que encara no he jugat les suficients hores per dir-vos si el joc virtual és millor o pitjor que el real, però us aviso que sóc bastant escèptica. Així com la meva primera reacció en veure que podia jugar al Monopoly a l’ordinador va ser molt positiva, en jugar-hi vaig adonar-me que no tot era tan bonic com em pensava. A part de les limitacions tècniques que pot tenir el teu ordinador, i que faran que el teu joc sigui més ràpid o més lent; hi ha una sèrie de màximes, comuns a tots els jocs de taula, que ja no existeixen en el món virtual.
Continue reading »

Comments (0)
Clàssics, PC, Videojocs

Aprendre amb Pipo, la unió de la diversió i l’aprenentatge

Els temes són molt variats, podem trobar des de matemàtiques o anglès fins a ortografia
By , on 20 de setembre de 2010

Matemàtiques amb Pipo va ser un dels primers en sortir

Saber ensenyar d’una forma divertida i eficaç no és fàcil per cap professor. Mantenir l’equilibri i motivar als alumnes sense que l’ensenyança es descontroli és l’ideal però també molt difícil, sobretot si parlem de nens petits. Existeix un videojoc educatiu que ha aconseguit enllaçar la diversió i l’ensenyança perfectament. Amb Pipo els nens aprenen matemàtiques, anglès, ciències…sense adonar-se’n!

L’altre dia vaig visitar a la meva cosina petita, té 7 anys i li encanten els videojocs. Normalment juga amb la Nintendo DS per això em va estranyar veure-la asseguda davant l’ordinador i tan concentrada. En apropar-me vaig descobrir de seguida quin era el motiu, estava aprenent matemàtiques amb Pipo, un joc que em portà molts records.

Pipo és un videojoc educatiu per l’ordenador que consta de diferents temes. Quan jo hi jugava havies de comprar-te els CD, cada un d’un tema diferent, però ara ja existeix la forma de jugar-hi en línia. Si entres al web oficial només has de registrar-te perquè els teus fills aprenguin divertint-se. Cal a dir que amb el registre accediràs a les demos dels diferents jocs, però segur que et serviràn per adonar-te de la utilitat que tindrà aquesta compra, sens dubte molt útil!
Continue reading »

Comments (0)
Videojocs

Videojocs femenins?

Perpetuem els papers de la dona
By , on 5 de juliol de 2010

Per què els videojocs de noies han de ser aquests?

Un dia estava una mica avorrida i no sabia què fer. Total que em vaig disposar a visitar alguna d’aquestes pàgines d’internet que permeten jugar online. Quina va ser la meva sorpresa quan vaig veure que hi havia jocs per a noies! Tota contenta vaig pensar: mira que bé, que saben que les noies també som usuàries de videojocs i han pensat en nosaltres. Ai… però m’esperava una ingrata sorpresa! Quan vaig triar un dels jocs (no sabia què m’anava a trobar perquè estava en japonès) em va caure l’ànima als peus.

Jocs per a noies, pel que vaig poder comprovar, és sinònim de perruqueries, d’estilista… jocs que no tenen en compte la capacitat intel·lectual de la dona i que es basen en: pentina, tenyeix amb aquest color, maquilla l’ull i els llavis, posa aquesta roba… perdoneu, però quina gràcia té?

Em va decebre pensar que encara avui estem pendents d’aquesta mena de tòpics. Segurament hi hagi noies que s’ho passin bé amb aquests videojocs, però no creieu que perpetuen els clàssics papers de la dona? Clar, com a dona no em pot agradar per exemple jugar a futbol? Encara que sigui femení? Només m’han d’agradar totes les coses que tinguin relació amb la moda i l’estètica? Em va semblar molt injust.
Continue reading »

Comments (0)
Consells, Esports

Jocs de motos: varietat en creixement

Una sel·lecció on escollir tot i més sobre les dues rodes
By , on 25 de setembre de 2009
Al març de 2010 arriba la darrera versió de Moto GP

Al març de 2010 arriba la darrera versió de Moto GP

Responent a la demanda d’alguns lectors avui us volem parlar d’alguns dels jocs de motos més destacats del mercat. Cert és que en el terreny dels jocs de motor, els cotxes marquen encara la línia a seguir, amb una quantitat de videojocs -de qualitat diversa clar- més àmplia. Però, en tot cas, els fans de les motos poden estar contents amb la quantitat de jocs de les dues rodes que en els darrers anys han aparegut. Farem un petit tast per a diverses videoconsoles i PC:

PSP: els jocs de motos per a PSP són prou variats, amb diverses entregues durant el 2008 i 2009 que no crec que deixin impassius els seus fans. Si voleu anar per terreny pedregós i viure una gran aventura us aconsellem la saga Mx vs. ATV. El 2008 va sortir la versió Untamed i aquest darrer trimestre d’any ens trobem amb Reflex, ambdues amb moltes modalitats de jocs i una jugabilitat sobre la sorra i les dues rodes interessant. Si passem a l’asfalt us podem recomanar dos videojocs més, el clàsic Moto GP, cada cop més complet i amb opció de jugar fins a 8 jugadors a través del WiFi, amb els pilots actualitats i més ben caracteritzats i SBK 09 Superbike World Championship, amb tota l’emoció de les Superbikes.

Nintendo DS: novament, la saga Mx vs. ATV torna en la versió DS amb bones sensacions per al jugador. Un altre clàssic en el temps és Moto Racer, millorat amb els anys, un joc de conducció arcade amb diverses modalitats dins el món del motociclisme. Una altra opció interessant sobre l’asfalt poden ser Ducatti Moto, un joc fet exclusivament per la marca italiana per a la Ninendo DS amb 50 desafiaments per al jugador. Completem les nostres recomanacions amb Yamaha Supercross i Powerbike.
Continue reading »

Comments (0)
Consells, Videojocs

Jocs de zombies

By , on 20 de gener de 2009

Els zombies, l’enemic recurrent i per a molts, l’enemic perfecte, quasi indestructible, imparable, silenciós i que sempre espera per a espantar-te en el pitjor moment, i tanmateix no sembla haver massa videojocs centrats en ells, sinó que acostumen a semblar un enemic més. I per als qui us agradi acabar amb els zombies, aquí podeu decidir quin joc escollir. Com és normal no podrem anomenar tots, però en farem una bona mostra.

La sèrie Resident Evil
Comencem per la saga de jocs de zombies més famosa de tots els temps, amb més de 14 jocs. Destaquen els que segueixen la trama principal (del 0 al 4), que són els importants, ja que la resta són jocs de subtrames o d’escassa qualitat. Principalment trobem suspens i ensurts amb una gran banda sonora. A la Wii ja podem jugar al Resident Evil: Umbrella Chronicles. Actualment trobareu jocs de la saga per a PC, Playstation 2, Gamecube, Nintendo DS i Wii. Altament recomenats.

Dead Rising
El joc que va tornar a portar els zombies al panorama del les consoles. Dead Rising és sense cap dubte un dels millors jocs de zombies, doncs seran el nostre enemic principal a excepció d’ocasionals psicòpates supervivents. Nosaltres encarnarem a Frank, un reporter freelance que arriba a un poble en quarentena per esbrinar què està succeint. Un joc altament recomenat i imprescinbible per a XBox.
Continue reading »

Comments (0)
General

Recull de webs sobre trucs, vídeos, video-anàlisi i jocs en flash

By , on 24 de juliol de 2008

Capbussant-nos a la xarxa a vegades trobem coses molt interessants, i com aquí venim parlant de manera habitual de videojocs hem pensat que seria molt oportú passar-vos alguns enllaços de pàgines de la ‘competència’ (per a les estones en les quals no estigueu llegint gameover.cat).

Clickjuegos.com és una pàgina plena de vídeos sobre les darreres novetats en entreteniment informàtic. No és necessari donar-se d’alta ni omplir cap formulari de registre per a accedir als vídeos de jocs, els quals a més són de bona qualitat. Us suggerim que pareu atenció als anàlisis que fan sobre les darreres novetats. Avís a mides. Sorprèn molt positivament la velocitat, la mida i la qualitat de la imatge que proporciona el reproductor.

Trucoteca.com: encara que si el busqueu veureu trucs o fins i tot una guia per a aquell videojoc on us heu bloquejat, us recomanem que feu un volt per la Trucoteca. Una pàgina amb tones d’informació sobre videojocs en la qual podeu participar aportant els vostres comentaris. També disposen d’una bona col·lecció de vídeos i, el més important, la possibilitat de descarregar jocs gratis. Si encara us sembla poc el que ofereix, proveu el mercat o el joc online de fantasia Empire Strike.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio