GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘disney’

PC

El dia 4 de juny es publicarà ‘Marvel Heroes’ per PC

Un videojoc multijugador amb el qual es podrà jugar amb els personatges més famosos dels còmics de Marvel
By , on 25 de abril de 2013

Els superherois de Marvel cada cop estan més de moda amb les nombroses pel•lícules que es realitzen any rere any. Durant el 2013 arriba a les pantalles ‘Iron Man 3’ i ‘Thor 2: El Mundo Oscuro’ i la seva relació amb els videojocs és molt important, perquè se’n produeixen molts a partir de cada pel•lícula. Com que les seves històries són d’aventures i acció, és normal que hi hagi una relació entre els diferents personatges. Per això, no sorprèn que es produeixi un videojoc que recopili tots els superherois de la factoria Marvel, amb més raó després de l’adquisició de l’empresa per part de Disney.

Gazillion i Marvel han anunciat que el dia 4 de juny de 2013 es publicarà ‘Marvel Heroes’, un videojoc multijugador per PC amb el qual es podrà jugar via Internet amb altres usuaris per combatre o superar missions i proves. La seva forma de finançament és F2F, que implica que, per poder aconseguir nous personatges i vestits, cal pagar. Ara bé, se’n poden aconseguir també si se superen proves i fases, el que els personatges que es concedeixen són aleatoris i l’usuari no pot triar. En un primer moment, quan es va anunciar el projecte, es va explicar que els usuaris pagarien per adquirir personatges, però que serien aleatoris. Després del descontent per part dels aficionats, sembla ser que aquesta qüestió s’ha canviat.

És molt original el fet que es pot jugar amb els personatges dels còmics de Marvel, però que no són els de les pel•lícules. Així doncs, apareix Lobezno amb els vestits que du a les vinyetes, no a la pel•lícula interpretada per Hugh Jackman. Això és molt positiu, perquè implica que es pugui jugar amb més varietat de personatges, alguns dels quals no apareixen als films com Emma Frost, Gambito, Ojo de Halcón, Elektra, etc. I per suposat que hi ha els més mítics i famosos com Capitán América, Spider-Man, Iron Man, Daredevil o Tormenta.

Continue reading »

Comments (0)
Actualitat

‘Disney Infinity’, la proposta més ambiciosa de la factoria

By , on 10 de febrer de 2013

Disney és una empresa que, en el món dels videojocs, ha tingut aportacions petites, com els jocs de les seves pel•lícules, i altres més grans com ‘Epic Mikey’ o ‘Kingdom Hearts’, amb la col•laboració de SquareSoft. En els darrers mesos, ha anunciat la publicació d’un dels seus projectes més ambiciosos: ‘Disney Infinity’. Es podrà comprar a partir del proper 28 de juny, però ja fa mesos que s’està portant a terme una intensa campanya de publicitat per presentar el que, segurament, serà un dels videojocs de l’any 2013. A més a més, Disney ja ha anunciat que serà una saga anual, de manera que cada any es publicarà una nova edició del joc.

El joc és interactiu, es combinen els diferents paisatges de les pel•lícules de Disney amb tots els personatges. Es poden crear escenaris i ajuntar a tot tipus de personatges, sense que tinguin cap mena de relació. Una de les coses més curioses que té el joc és que combina els personatges de les pel•lícules antigues i mítiques de la factoria, com Jack Sparrow de ‘Piratas del Caribe’, Buzz Lightyear de ‘Toy Story’, Mike i Sully de ‘Monstruos S.A.’ amb personatges que apareixeran en futures pel•lícules. Es coneixen molts dels futurs projectes cinematogràfics de Disney, però amb el joc serà una bona manera de poder-los conèixer primer. Qui sap si en futures edicions s’incorporaran els personatges de la saga ‘Star Wars’.

Pot sorprendre veure tots aquests personatges junts, en un mateix videojoc, però segons John Lasseter, director de la companyia però més aviat conegut per dirigir les pel•lícules ‘Cars’, ‘Toy Story’ i ‘Bichos’, tot té una coherència i és realista perquè representa la caixa de jocs d’Andy, el nen protagonista de la saga ‘Toy Story’. Allà hi ha totes les seves joguines, basades en les pel•lícules Disney, amb les quals jugar. El jugador, haurà de realitzar puzzles, superar proves i lluitar amb enemics per guanyar punts, col•leccionar personatges i descobrir informació important com els projectes de la companyia.

Continue reading »

Comments (0)
ps3

Epic Mickey 2: el poder de dos

By , on 20 de novembre de 2012

Fa uns quants anys, si s’hagués parlat de Disney en aquest bloc, el primer que ens hauria vingut al cap haurien sigut les pel•lícules entranyables de la infantesa d’aquesta productora nord-americana i els seus jocs infantils, basats en els films. Però el 2002 va sortir al mercat Kingdom Hearts, un producte resultat del treball entre Disney i SquareSoft, empresa creadora dels mítics Final Fantasy. Va ser un videojoc molt trencador i innovador, que demostrava com la Disney s’havia transformat i s’havia adaptat als nous gustos de les noves generacions. El 2010, fruit de la col•laboració amb Warren Spector, apareix per la Wii el Epic Mickey i just ara acaba de sortir la segona edició del videojoc per a PlayStation 3 i Xbox 360.

A Epic Mickey 2: El poder de dos, Mickey Mouse i Oswald es troben a Wasteland, un món on viuen molts personatges oblidats per la factoria Disney i moltes atraccions dels seus parcs temàtics. En Mickey utilitzarà el seu pinzell màgic per controlar la pintura i Oswald farà servir el seu control remot per fer descàrregues elèctriques contra els seus enemics. El seu objectiu és lluitar contra La Mancha, un enemic que va crear Mickey Mouse sense voler a la primera edició del videojoc.

El resultat és un videojoc molt emocionant i divertit, tant per grans com per petits. De tant en tant hi apareixen cançons que fan recordar que ens trobem al món de Disney, on explicar les coses cantant és completament normal. Hi ha episodis que recorden molt a les pel•lícules originals, com l’escena ‘Aprendiz de Mago’ de Fantasia, amb les escombres i els cubells d’aigua. Per superar aquest Epic Mickey 2, cal realitzar molts minijocs, com puzzles, petites missions, investigar certs espais, etc. En definitiva, són moltes hores d’entreteniment, tot i que a vegades pugui semblar que aquests minijocs no tenen cap mena de relació en el desenvolupament de la història.

Continue reading »

Comments (0)
aventures gràfiques, Videojocs, Wii

Epic Mickey retorna al ratolí de Disney als seus orígens

Tots coneixem la faceta jovial, alegre i noble de Mickey, però ha estat així sempre?
By , on 20 de març de 2011

Gaudeix amb el Mickey d'una aventura Disney molt particular!

La llibertat és una de les característiques més valorades d’un videojoc. Una partida que et permet veure tots els racons i moure’t per allà on vulguis es torna molt més interessant que una en la que el teu itinerari ja està preestablert i en la que només has de ser capaç d’enfrontar-te als enemics que et van apareixent. A més, tenir llibertat significa jugar a un joc nou cada vegada que comencis la teva aventura i, per tant, no avorrir-te gens tot i jugar desenes de vegades. Amb aquesta filosofia va aparèixer l’any passat Epic Mickey, després d’anys i anys invertits en la seva creació.

L’encarregat del naixament d’aquest videojoc és Warren Spector, un dels mítics més mítics; el dissenyador de videojocs tan famosos com Wing Commander, Ultima Underworld o Deus Ex. En el cas del ratolí més estimat de tots els temps, Spector el retorna als seus orígens, quan no era tan bo, alegre i jovial. I és que serà decisió teva el decidir com transcorreran els fets; depenent de les teves eleccions el joc tindrà un final feliç i alegre, o un final obscur i ple de rancúnia. A quin dels dos arribaràs?
Continue reading »

Comments (0)
Videojocs

Cars, un acceptable videojoc de Disney

By , on 5 de febrer de 2009
Rayo McQueen en acció

Rayo McQueen en acció

Ara mateix no sóc capaç quin pot ser el videojoc Disney més antic que existeix. Pot ser que Tron tingués versions per a ordinadors 8 bits, però d’allò que estic segur és que d’haver vist La Sirenita per la NES. I, a partir d’aquí, totes les pel·lícules de la productora de l’espanyol, segons el nostre amic Iker Jiménez, Walt Dinsey ha tingut conversió en forma de videojoc per a la videoconsola del moment. La qualitat dels mateixos ha anat en funció del grup de programació que s’ha encarregat de produir cada videojoc.

El de la pel·lícula Cars no escapa a aquesta ‘norma’ i es va convertir en un dels jocs més venuts de l’estiu del seu llençament. Existeixen versions per a PS2, Xbox, Game Cube, PC, Ninendo DS, Game Boy Advance, PSP i Spectrum de cinta no treuen perquè ho compraríem molt pocs…

Des de la pàgina web oficial del joc podeu descarregar una petita demo per a PC i Mac si encara no l’heu vist, encara que ja ha passat un temps. El videojoc està fet a base d’escenes del film i d’altres que no hi surten però que s’han encarregat de fer de manera específica per al software d’entreteniment electrònic. Després d’una seqüència en la qual es presenta a Rayo McQueen, un jove cotxe novici aspirant a guanyar la copa Pistón a base de cremar neumàtics, cau en un poble perdut de la ruta 66 anomenat Radiator Springs. Allà coneixerà a singulars personatges com Sally la Porsche, Dos Hudson o Mate, la grua, i aprendrà que el companyerisme i l’experiència són molt importants, més del que imaginava.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio