GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘Buscar …’

Videojocs

Jocs poc populars però molt divertits per smartphone

'Save the Puppies', 'Clouds & Sheep', 'Zombie Smasher' i 'Cut the rope'
By , on 30 de maig de 2013

Avui dia, gràcies als smartphone, augmenta enormement les possibilitats de jugar. En qualsevol moment, podem treure el mòbil i fer algunes partides d’un joc. Hi ha una oferta enorme, tant per iPhone com per Android, alguns inclús són de pagament, però nosaltres us mostrem les possibilitats d’alguns dels jocs més entretinguts, i gratuïts, de Android. Per descarregar-los, només heu d’entrar al Google Play i buscar-los a la secció de jocs de franc. Allà n’hi ha molts, podeu trobar en funció dels vostres gustos, sempre tenint en compte les valoracions dels usuaris, que normalment solen ser bastant certes.

Per no entrar en detall en els més famosos, com Angry Birds, Candy Crush el Pou, parlarem d’altres no tant populars i igual de divertits. En primer lloc, començarem per ‘Save the Puppies’. Uns pobres gossos han sigut segrestat i el seu pare o mare els haurà de rescatar. Per fer-ho, es presenten diferents pantalles on es veuen els gossos que cal salvar, empresonats. Amb un límit de passes, el gos protagonista ha de superar diferents proves fins arribar als gossets. Cal utilitzar la lògica per finalitzar tots els puzzles i guanyar punts, amb música jazz de fons.

Un joc semblant, i produït per la mateixa empresa, és ‘Clouds & Sheep’, que consisteix en criar una granja de cabres. El joc és molt entretingut perquè cal superar diferents proves, com és fer que una parella s’enamori, que creixin flors, que plogui… Amb la pantalla tàctil es poden tocar tant les ovelles com els núvols del cel. Una forma molt simpàtica de jugar i aprendre a respectar la natura.

Continue reading »

Comments (0)
Videojocs

‘Defiance’, una combinació de videojoc i sèrie de televisió

Un joc molt original que es combina amb una sèrie de televisió per entendre i desenvolupar la història
By , on 12 de abril de 2013

En el món dels videojocs hem vist, moltes vegades, com es relacionen els jocs amb el món audiovisual. Podem veure versions de videojocs de gran èxit que passen a la pantalla gran, com Tomb Raider o Resident Evil, o pel•lícules que tenen el seu propi videojoc, com vindria a ser totes les de la factoria Disney. Però, de tant en tant, succeeixen coses sorprenents que serveixen com una molt bona campanya de marketing, perquè generen molta expectació i curiositat. L’empresa Trion Worlds juntament amb Manco Bandai Games Europe S.A.S. han creat el videojoc ‘Defiance’, que és sèrie televisiva a part de joc.

L’aventura de ‘Defiance’ és molt innovadora, perquè els usuaris poden jugar al videojoc, que ja està a la venda i està disponible per Xbox 360, PlayStation 3 i PC. Però a més, a part d’anar superant les proves i nivells, també hi ha una sèrie de televisió, que s’emetrà a partir del proper 16 d’abril a tota Europa gràcies al canal SyFy. No només és una estratègia de màrketing, sinó que també és una forma molt creativa i original d’explicar la història, perquè els personatges aniran apareixent a la televisió i els jugadors descobreixen les qüestions més importants de l’aventura a través de la sèrie.

Per la creació de ‘Defiance’ han passat més de 5 anys. És un projecte molt ambiciós que, segons explica Nathan Richardsson, vicepresident de desenvolupament de Trion i productor executiu de ‘Defiance’, suposa una nova •experiència d’entreteniment”. A mesura que avança la trama de la sèrie de SyFy, els jugadors entenen les diferents situacions i la història dels personatges. Fins ara no s’havia vist mai res així, perquè la relació entre el videojoc i el programa de televisió és molt important pel desenvolupament de la història, es forma una mena d’unió especial. Òbviament es pot seguir la sèrie sense jugar, però no serà el mateix.

Continue reading »

Comments (0)
aventures gràfiques

Què és ‘Ingress’ de Google?

By , on 7 de febrer de 2013

A finals de l’any 2012, Google va llençar un nou videojoc, ‘Ingress’. El més curiós del cas és que és molt misteriós, perquè només s’hi pot jugar mitjançant invitació i l’acceptació pot trigar més d’un mes en realitzar-se. Ara per ara, Google no ha publicat el nombre de jugadors que hi ha, només es coneix que el 50% prové dels Estats Units i la resta del Regne Unit, Alemanya, França i Itàlia, principalment. En menor mesura, també hi ha jugadors a la Xina, Japó i altres punts de l’Àfrica.

Google no ha volgut explicar gaire el funcionament del videojoc, però se sap que és futurista i molt estrany. Consisteix en què un grup de científics descobreix una nova forma d’energia que es troba en alguns punts importants del planeta. Els humans es divideixen entre els Il•luminats, que volen treure beneficis d’aquesta energia, i la Resistència, que vol protegir aquesta energia dels homes. Els jugadors han de sortir al carrer amb el mòbil i obrir l’aplicació per buscar les diferents fonts d’energia. La idea és que vagin guanyant aliats per crear estratègies que els condueixin a objectes de valor i a les fonts d’energia.

Però una de les coses més interessants d’aquest videojoc és la geolocalització. Es juga mitjançant l’smartphone, ara per ara, descarregant una aplicació disponible només amb mòbils Android. L’empresa explota aquesta possibilitat tecnològica amb fins més aviat comercials. És un suport modern per la publicitat, algunes empreses ja han cedit la seva imatge per realitzar campanyes publicitàries mitjançant ‘Ingress’, però hi ha molt per fer i descobrir. Pot ser una bona oportunitat per petits comerços, per cedir els seus espais i la seva imatge per poder realitzar diferents accions del joc i fer publicitat. Les imatges que realitzin els jugadors, a més a més, serviran per acabar d’enriquir i ampliar el Google StreetView.

Continue reading »

Comments (0)
XBox

Ja és aquí el Halo 4 per XBox 360

By , on 6 de novembre de 2012

Ja està aquí el Halo 4, que surt a la venda el dia 6 de novembre. La presentació del videojoc va ser, si més no, molt sorprenent i espectacular: es van convocar als mitjans de comunicació a Liechtenstein (Suïssa) perquè experimentessin en primera persona com seria el joc. Així doncs, la ciutat estava completament ambientada i es va produir una batalla amb explosions reals i molts efectes. Aquest tipus de presentació demostra l’espectacularitat i el poder de la indústria del videojoc, que produeix molts ingressos i beneficis en el sector de la cultura.

El joc només està disponible per la XBox 360 i té dues versions: de 62€ i 80€ l’edició especial. Per 20€ de més, l’edició col•leccionista inclou una presentació especial del joc, un pase d’una temporada (amb 9 mapes i 6 especialitzacions pel format multijugador), un esquema de personalització d’armadures i detalls digitals nous, amb complements per l’avatar. En canvi, amb el pack senzill, s’inclou només el videojoc.

El nou Halo 4 s’ha presentat com un videojoc molt ambiciós i modern. És el més car de tota la saga perquè s’ha potenciat la opció multijugador. Ara bé, l’opció individual probablement decebrà a la majoria de jugadors en saber que només dura 6 hores. Malgrat això, la jugabilitat i l’estil narratiu del joc és excel•lent, però el jugador es queda amb ganes de més. Per tant, s’ha volgut aprofundir més en el contingut i no tant en la durada, fent un producte més breu però d’una millor qualitat. A més, tot depèn de l’habilitat que tingui el jugador, pot trigar més en superar el joc si es para més estones a buscar pels racons i explorar-ho tot.

Continue reading »

Comments (0)
Clàssics

The Legend of Zelda: Skyward Sword, una entrega d’èxit

Els fets es situen abans de la història d’Ocarina of Time
By , on 30 de abril de 2012

És segurament un dels videojocs més aclamats per la crítica, que el situen molt a prop de la perfecció, sobretot per la facilitat i precisió d’ús de l’espada. The Legend of Zelda: Skyward Sword és un joc d’aventures creat per la Wii i desenvolupat per Nintendo Enternainment Analysis and Development amb la col•laboració de Monolith Soft.

Ja fa uns mesos que està al mercat i les impressions dels jugadors estan molt pròximes a les de la crítica, doncs és molt difícil trobar a algú a qui no li hagi agradat aquesta nova aventura de Zelda. El joc utilitza de forma obligatòria el perifèric Wii MotionPlus, pel que si decideixes adquirir-lo i no tens aquest complement, hauràs de comprar-lo!

Continue reading »

Comments (0)
aventures gràfiques

Trucs i codis per L.A. Noire

No et perdis ni un detall
By , on 14 de gener de 2012

A aquestes altures pocs són els que no coneixen el videojoc L.A Noire, que va arribar a mitjans de 2011 al nostre país i que durant el transcurs del mateix s’ha anat adaptant a diferents plataformes. Es tracta d’una aventura gràfica molt influenciada pel cinema negre dels anys 40 y 50 amb una trama situada a Los Angeles (L.A.) el 1947 i que protagonitza el Cole Phelps, un novell policia que haurà de resoldre una sèrie d’assassinats. L’ambient de postguerra que es viu al videojoc li dóna a la societat un caràcter dur i deprimit, carregat de corrupció i drogues.

Per tal de mostrar-vos tot el que aquest joc dóna de si, us portem una sèrie de trucs i codis. D’aquesta forma coneixereu totalment el món L.A. Noire:

•Desbloquejar vestits:

-El raig de Chicago: Un premi extra si vinculem el nostre perfil de PSN o Xbox Live a la del club social de RockStar.
-Sunset Strip: L’aconseguirem automàticament quan arribem al rang 8.
-Button man: Completa la missió ‘the badge pursuit challenge’ i troba els 20 escuts.
-Broderick: Augmenta el mal cos a cos i la nostra resistència. El pots aconseguir en forma DCL.
-Tirador expert: Augmenta la precisió de les pistoles i els rifles. El pots aconseguir en forma DCL:
-El pes de la justícia: s’aconsegueix automàticament en arribar al rang 3.

Continue reading »

Comments (0)
XBox

Trucs per Dead or Alive

Fes que la teva aventura sigui encara més divertida!
By , on 27 de desembre de 2010

Podràs jugar al Dead or Alive amb la Xbox

Passar-te un videojoc és sempre una experiència molt reconfortant. Aconseguir l’objectiu final després d’haver superat tots els obstacles i veure per fi els anhelat crèdits finals pot convertir-se en un moment d’èxtasi per algunes persones, que dediquen gran part del seu temps d’oci a aquest àmbit. Passa amb freqüència que els jocs amaguen en els seus nivells passatges i trucs secrets que et mostren diferents visions i angles de la història. Per això, haver-te passat un videojoc no vol dir haver descobert tots els secrets que la seva configuració amaga, buscar-los pot resultar molt divertit però a vegades es complica bastant la feina. Per això, us donem algunes pistes i solucions per trobar els secrets amagats al videojoc Dead or Alive. Ens centrarem en les versions 3 i 4.

Dead or Alive 3

  • Desbloqueja els crèdits: Per fer-ho hauràs d’acabar el joc en el mode Història amb tots els personatges.
  • Desbloqueja el mode Theater: Hauràs d’acabar el joc amb qualsevol personatge ja que cada un d’ells té un vídeo propi.
  • Desbloqueja a Ein: Passa’t el joc en el mode Història, després, en el mode Survival utilitza a Hayate i entra en el rànquing. Quan ho facis, posa en nom d’Ein.
  • Canvia l’angle de la càmera: Després d’una batalla, mentre es mostra l’escena de victòria, pressiona R3 o R4.
  • Repetició: Després d’haver guanyat una batalla manté polsats A + B+ X i quan comenci la repetició polsa Y per disminuir la velocitat.

Continue reading »

Comments (0)
PC, Videojocs

El joc de la Butifarra ara a Internet, ButiNet.cat

Un portal que organitza campionats online i presencials
By , on 7 de setembre de 2010

Butinet.cat

Una de les coses que més m’agrada fer a l’estiu és jugar a cartes a la fresca. El bon temps fa que la gent surti a les terrasses i faci una vida més familiar i contemplativa. Les timbes de cartes són una comú a casa meva, comencen a jugar dues persones i poc a poc ens hi anem sumant tots!

El nostre joc predilecte és el Pinnacle, on l’objectiu és fer escales i trios. Però comencem a estar una miqueta cansats de sempre jugar al mateix joc; per això hem començat a buscar alternatives. Una amiga de Tarragona m’ha proposat un joc nou, tradicional català, la botifarra.

Cal dir que al principi és bastant complicat entendre la mecànica del joc, sobretot per algú que no havia sentit mai a parlar del joc! Per això vaig decidir buscar per Internet algun xat que m’expliqués detalladament com es jugava. Bussejant per la xarxa vaig donar amb buniNet.cat, un portal que trasllada el joc de la botifarra a Internet. I quin portal més útil! ButiNet.cat és un portal dedicat íntegrament al joc de cartes català. Organitza campionats, tant online com presencials; crea xats per ajudar als principiants a jugar (ideal per mi!); xats perquè els jugadors experts posin a prova el seu nivell; conté manuals per jugar… és a dir tot el que un jugador de la botifarra necessita.
Continue reading »

Comments (0)
Esports, ps3, Videojocs

Trucs per MotoStorm de PS3

Aprofita’ls i fes que la teva experiència segui encara més divertida
By , on 7 de agost de 2010

Coneix els seus trucs

Hi ha una gran varietat de videojocs que a més de divertir-nos ens ajuden a descarregar adrenalina; que ens fan posar tots els sentits en el joc i oblidar l’entorn. Un dels jocs inclosos en aquesta descripció és el MotoStorm. Per menys de 20 euros la diversió, l’emoció i l’adrenalina sortiran per tots els porus de la teva pell. Només has d’introduir el joc a la teva PS3 i voilà, la festa està servida!

MotoStorm però, no és un joc de carreres normal sinó una vertadera batalla campal. L’objectiu és guanyar la carrera, és clar, però per fer-ho hauràs de sobreviure als atacs dels teus adversaris i atacar tu també. Només el jugador més complet es farà amb el títol de campió. Com a tots els jocs existeixen petits trucs o claus que et permeten jugar amb avantatge i si és possible, divertir-te encara més.

Si vols, per exemple, participar a les carreres amb motociclistes amb el cap més gros del normal i fer que la diversió augmenti només has de seguir els següents passos: durant la partida manté l’stick analògic cap a baix, mentre poses pausa, introdueixes la seqüència L1+L2+R1+R2+R3, mous l’stick cap a la dreta i sumes a la combinació anterior L3, finalment mous l’stick cap a l’esquerra. Sé que sembla una mica complicat però com sempre la teoria és més complicada que la pràctica, veuràs com si ho intentes et sortirà!
Continue reading »

Comments (0)
ps3, Videojocs

God of War III, aconsegueix-lo de franc

Si vols, pot ser teu...
By , on 17 de maig de 2010

I si ara us parlo de regals? Que us semblaria si de cop i volta us digues que per només registrar-vos aquí abans del 19 de maig podeu guanyar un pack exclusiu de God of War III? Afanyeu-vos que el temps vola!

El pack inclou el joc “God of War Collection” (“GOW” i “GOW II” en HD) en blu-ray, God of War Combat Arena: DLC amb un nou entorn i set reptes nous, els Skin de Dominus, Apollo, Phantom of Chaos i Forgotten Warrior, el God of War: Unearthing the Legend Franchise Documentary (un vídeo documental que detalla la història de la franquícia “God of War”), God of War Trilogy Soundtrack, és a dir, la banda sonora dels tres “God of War”, God of War: Blood and Metal EP, que és un homenatge de grups metal inspirant-se amb la música del joc i a més, per si tot això no fos suficient, un llibre d’art i unes postals. Tot plegat en una caixa Pandora exclusiva. No em digueu que no val la pena i que no us cuido…

God of War III és la tercera entrega i és el joc més prometedor de PS3 i que els usuaris han valorat amb molt bona nota. La història narrativa segueix el seu ritme des del principi, sense cap canvi. Suposo que aquest és un dels èxits del joc, sempre fidel als principis. Així en Kratos, l’absolut protagonista d’una història plena de venjança. I és que el protagonista comença a tenir malsons, una batalla on només ell arriba a sobreviure. Demana ajuda al Déu de la Guerra (Ares) per tal de que el salvi de la seva desgràcia. Però matarà a la seva família per error i culpa d’Ares. Així en Kratos buscarà la venjança fins a convertir-se en el Déu de la Guerra… un argument més que convincent per tal de començar a jugar-hi.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio