GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘assassin’s creed 2’

Videojocs

Ubisoft anuncia una nova ‘experiència’ de realitat virtual sobre ‘Assassin’s Creed’

Aquest 2016 no hi haurà un nou joc
By , on 22 de març de 2016

vr

La desenvolupadora Ubisoft ha confirmat que no hi haurà un llançament principal de la saga ‘Assassin’s Creed’ per aquest any, però això no implica deixar de banda una de les seves franquícies més prolífiques. La companyia gal•la ha anunciat una experiència de realitat virtual basada en la pel•lícula per a dispositius de realitat virtual per a aquest any.

UbiSoft vol deixar descansar la sèrie principal de ‘Assassin’s Creed’ para consoles i PC, amb la finalitat de deixar respirar la franquícia i augmentar la qualitat dels lliuraments, després de perdre una mica el rumb en les seves darreres entregues. Així doncs, Ubisoft no llançarà cap videojoc principal per a consoles o PC sobre els assassins més populars durant aquest 2016; però l’espera per a un nou joc tampoc serà llarga i amarga.

I és que els els seguidors dels assassins poden anar sadollant la seva set amb petites píndoles per fer una mica més dolça l’espera. Primer ha arribat el títol ‘Assassin’s Creed Identity’, el segon lliurament de la franquícia de videojocs pensada per ser jugada amb dispositus iOS, que ofereix un desenvolupament bastant semblat als videojocs de la saga i que en aquesta ocasió segueix l’argument de la segona entrega del joc principal. Continue reading »

Comments (0)
Videojocs

Ubisoft presenta els aliats del jugador per al nou Assassin’s Creed Syndicate

Les ments més brillants del s. XIX estaran a Syndicate
By , on 4 de desembre de 2015

La desenvolupadora francesa UbiSoft ha desvetllat els personatges històrics que formaran part de la trama de ‘Assassin’s Creed Syndicate’, que es estarà a la venda el proper dia 23 d’octubre. El videojoc se situarà a Londres en 1868, un lloc on es van reunir algunes de les ments més brillants del món. Seran ells, precisament, els qui es creuin en el camí de Jacob i Eve Frye, els protagonistes d’aquesta aventura.

En la nova entrega de la saga ‘Assassin’s Creed’, Jacob i Eve Frye lluitaran contra els templaris però en aquesta ocasió ho faran per ajudar a la classe treballadora del l’Anglaterra victoriana. Per això, un dels principals aliats dels jugadors en l’aventura Syndicate serà Karl Marx. Tanmateix, un dels personatges més útils que se sumarà a la plantilla de la franquícia d’Ubisoft serà Alexander Graham Bell, un dels inventors del telèfon. Precisament, Bell explotarà la seva faceta d’inventor per ajudar als germans Frye, ja que els proporcionarà alguns dels invents més avançats del moment.

Dos més que coneguts Charles, Darwin i Dickens, també es creuaran en el camí dels germans Frye al llarg de l’aventura ‘Assassin’s Creed Syndicate’. Per la seva banda, Charles Darwin es defensarà dels qui intenten embrutar el seu nom per la teoria de les espècies, mentre que Charles Dickens tractarà d’ajudar als assassins a combatre la pobresa que sovint denuncia en la seva obra. A més, comptaran amb la col•laboració de Florence Nightingale, la impulsora del sistema d’atenció sanitària actual. Continue reading »

Comments (0)
Videojocs

El creador d’‘Assassin’s Creed’ prepara un nou joc d’aventura històrica

Désilets ha explicat que es tractarà d’un títol ‘triple A’
By , on 31 de desembre de 2014

El creador de la saga de videojocs ‘Assassin’s Creed’, Patrice Désilets, ha anunciat la instauració d’un nou estudi de videojocs en el que ell n’és el fundador. Tanmateix, Désilets ha explicat que en el nou estudi es troba treballant personalment en la creació videojoc ‘triple A’ que combinarà l’acció històrica i la supervivència en tercera persona.

El creatiu va estar lligat professionalment al món dels videojocs a través de Ubisoft, des de l’any 1997 fins al 2010. En aquesta empresa, es van gestar projectes milionaris i de gran èxit com ‘Prince of Persia: The Sands of Estafi’ i els tres primers títols de la saga d’aventura històrica ‘Assasin’s Creed’; del que Désilets va ser un dels creatius encarregats del projecte.

Tot i els èxits aconseguits a Ubisoft, Désilets va abandonar la companyia a l’any 2010 i va decidir provar sort en THQ Mont-real, on va començar a definir ‘Amsterdam: 1666’; un nou projecte que combinava els jocs d’acció amb un passat històric real. No obstant això, la destinació escollida pel creatiu va ser poc temps independent, ja que l’estudi va acabar passant a les mans de Ubisoft, que va prendre les regnes del seu joc, el va acomiadar i va congelar el projecte ‘Amsterdam: 1666’ iniciat per Désilets. Continue reading »

Comments (0)
Videojocs

El nou Assasin’s Creed arribarà per a mòbils i tabletes Apple

Ubisoft ha anunciat ‘Assassins Creed: Memories’ per a iOS
By , on 29 de juliol de 2014

Ubisoft ha anunciat oficialment un nou joc gratuït de la franquícia Assassin’s Creed, ‘Assassin’s Creed: Memories’, que arribarà a dispositius iOS (iPhone, iPad i iTouch), en col•laboració amb les editores de jocs per a mòbils GREE i Play Next. ‘Assassin’s Creed: Memories’ transcorre en diverses eres ja visitades en anteriors lliuraments de la franquícia de videojocs d’assassins, tals com la Itàlia del Renaixement o l’Amèrica colonial, en una mescla de “rol, estratègia i jocs de cartes”.

El joc ‘Assassin’s Creed: Memories’ tindrà un format de joc de cartes a l’estil Yu-Gi-Oh per a usuaris de dispositius amb sistema iOS; anunciada pels responsables del projecte com a ‘free-to-play’ (gratuïta). En el videojoc, els usuaris podran viatjar a través dels diferents períodes històrics en els quals han estat ambientades els diferents lliuraments de la saga, així com en noves èpoques mai vistes en les entregues d’aquest popular videojoc.

Gràcies a les profundes opcions de personalització, els jugadors podran crear un Assassí i triar a uns aliats que li ajudin amb la seva estratègia i estil de joc. A més d’una rica experiència per a un sol jugador, també es podrà participar en una manera multijugador amb fins a 20 jugadors en cada bàndol de l’enfrontament.

Els jugadors tindran la capacitat de crear el seu propi assassí i triar qui seran els seus aliats per donar una dimensió nova a la saga Assassin’s Creed, permetent una personalització del joc mai vista en les anteriors sagues d’aquest popular videojoc. Tanmateix, ‘Assassin’s Creed: Memories’ serà un títol gratuït multijugador, capaç d’albergar un màxim de 40 jugadors simultanis, 20 en cada bàndol, emmarcat dins del gènere de batalles de càrregues per a un format mòbil.

El gènere de batalles de càrregues ha estat àmpliament popular al voltant del món i GREE i PlayNext [les desenvolupadores amb les quals Ubisoft s’ha aliat per a la creació del joc] han demostrat el seu saber fer i experiència en aquest tipus de videojocs. Amb tal experiència, realment creiem que portaran una nova i genial forma de gaudir la riquesa de l’univers Assassin’s Creed per als jugadors mòbils.

El Managing Director de la divisió mòbil de Ubisoft, Jean Michel Detoc ha destacat el canvi de format com a nova forma d’aproximar als jugadors a l’univers d’Assassins Creed. Tanmateix, des de l’empresa d’entreteminent digital Ubisoft s’ha anunciat que el videojoc ‘Assassin’s Creed: Memories’ estarà properament disponible per als jugadors amb iPhone, iPad i iPod Touch; i sense indicis que Ubisot planegi llançar-lo també per a dispositius Android.

Imatge: shanewarne_60000

Comments (0)
Actualitat, Videojocs

Assassin’s Creed 2, una entrega molt esperada

Millora la primera versió i acaba amb moltes crítiques
By , on 4 de desembre de 2009

Avui volem aprofundir en un dels jocs que ja vam aconsellar com a videojoc per al Nadal 2009 en un post anterior. Sense cap mena de dubte, Assassin’s Creed 2 és una de les entregues més esperades de tot l’any després d’una primera versió que va comportar molts dubtes.

És cert que Assassin’s Creed va ser un dels videojocs més atractius en el moment de la seva estrena, però amb el pas del temps es va demostrar que, un cop superades les quatre primeres hores de joc, la davallada de qualitat era massa notable.

Tanmateix, la segona part del videojoc d’Ubisoft ha corregit tots els errors del passat, o gran part, per a oferir un joc complet de principi a final. El protagonista del joc torna amb les seves impressionants fites i en aquesta ocasió s’escapa amb Lucy de Abstergo i amb Animus. Recordem que ens situem al segle XV, època de llibertinatge i vides molt disperses on tot valia. Tanmateix, Ezio Auditore de Florència rep la mala notícia de la mort del seu pare i els seus germans, fet que li fa reaccionar per a trobar venjança. També ens trobarem amb col·lectius mítics de l’època, presents a grans best-sellers i pel·lícules recents, com els Templaris, els Medici o els Borgia.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio