GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 

Post tagged with ‘Activision’

Videojocs

Activision confirma una seqüela per a ‘Destiny’ prevista per al 2017

Abans arribarà una actualització i la tercera expansió
By , on 16 de febrer de 2016

La desenvolupadora Activision ha anunciat que el títol ‘Destiny’ comptarà amb una seqüela, que arribarà en una data encara no concretada 2017. Tanmateix, no caldrà esperar fins al proper any per gaudir d’una mica més d’aquesta aventura espacial, doncs Activision ha confirmat que els fans de l’aventura espacial pel futur de la humanitat ‘Destiny’ podran gaudir d’una nova i gran expansió del joc durant aquest any.

De moment, ‘Destiny’ ja compta amb dues expansions; l’última, ‘The Taken King’, es va llançar el passat mes de setembre i des de llavors s’han filtrat informacions que apuntaven al fet que la seqüela del joc arribaria en aquest 2016. Segons ha confirmat la companyia, caldrà esperar gairebé un any per poder gaudir de la nova entrega del videojoc, però la tercera expansió promet satisfer als fans.

Els experts apunten que el contingut i la data de llançament s’anunciarà durant la E3 2016, jornades en les que Activision formarà part. A més d’això, s’espera que entre març i abril arribi una nova i important actualització del joc, que portaria amb si “un increment significatiu” del nivell màxim. Així doncs, els jugadors de ‘Destiny’ podran amenitzar l’espera de la seqüela primer amb una ampliació del nivell màxim de dificultat i, posteriorment, amb una tercera expansió del joc que promet ser gran.

Un any d’èxits per a Activisión

L’any 2015, amb la sortida de ‘Destiny’, ha estat un bon any per a la desenvolupadora de jocs Activision, que segons els resultats financers publicats, ha aconseguit rècords en distribució digital. En gran part, aquest èxit en la comercialització de jocs per via no física ha estat gràcies a l’expansió ‘The Taken King’, que actualment compta amb més de 25 milions d’usuaris registrats que van jugar més de 3.000 milions d’hores.

Però els bons resultats d’Activision es deuen també, i sobretot, a altres jocs com la franquícia ‘Call of Duty’, que ha finalitzant l’any amb el major nombre de jugadors actius mensuals. El títol ‘Call of Duty: Black Ops III’ ha estat número líder en vendes des de la seva comercialització. D’acord amb les dades de la companyia, la franquícia ‘Call of Duty’ ha venut més de 250 milions de jocs amb 15.000 milions de dòlars en vendes incloent els DLC. Igualment, la companyia ha aconseguit el major nombre de jugadors actius mensuals en 2015 gràcies al seu joc HearthStone.

Imatge: Ferino Design

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio