GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat

‘DmC: Definitive Edition’ arribarà el primer trimestre de 2015

La remasterització serà disponible per a PS4 i Xbox One
By , on 8 de gener de 2015

Les empreses Capcom i Ninja Theory han anunciat que l’últim títol de la saga ‘Devil May Cry’, protagonitzada per un jove Dante sense cabell blanc, arribarà “renovat i millorat” per als usuaris de PlayStation4 i Xbox One. A més, des de Capcom s’ha confirmat l’existència de ‘Devil May Cry 4: Special Edition’, un pack especial per Xbox One i PlayStation4; el llançament del qual s’espera per a estiu del 2015.

Els seguidors de ‘DmC’ estan de sort ja que aquest 2015 un nou títol es suma a la llista de jocs que seran remasteritzats per a consoles d’última generació. La quarta entrega de la saga protagonitzada per Dante serà disponible per a PlayStation4 i Xbox One a partir del 17 de març de 2014. Rebatejat amb el títol de ‘DmC Definitive Edition’ comptarà amb un preu de venda al públic espanyol de 39,99 euro

La remasterització de ‘DmC’ s’oferirà un títol complet amb tot el contingut descarregable que s’ha pogut veure en la edició per a consoles antigues del títol llançat aquest darrer 2014. Entre el contingut descarregable disponible a ‘DmC Definitive Edition’ destaca la campanya de Vergil’s Downfall, tres aspectes per a Dante, tres aspectes d’armes i un cercador d’objectes. Tanmateix, el paquet de joc inclou dos nous aspectes de personatge, els originals de Dante i Vergil que hem vist en anteriors parts de la saga d’acció.

Així mateix, s’inclouran noves formes de joc. D’entre les formes confirmades per Capcom i Ninja Theory està el ‘Modo Turbo’, que permet gaudir del joc amb una velocitat incrementada del 20% o el ‘Modo Hardcore’, on és més difícil pujar en el rànquing; i el ‘Modo Must Style’ que requereix de rang S o major per fer mal i el més dur de tots. Igualment els usuaris podran gaudir i patir al mateix temps si activen el ‘Modo Devil Trigger’ on no es llança als enemics per l’aire, els bloquejos necessiten de més habilitat i els enemics aguanten més dany i el ‘Modo Gods Must Die’ on els enemics apareixen amb Devil Trigger actiu i no es poden utilitzar items ni millores de salut.

Com a resposta al feedback rebut per als usuaris i fans d’aquesta saga, s’incorpora la funció de fixar a un enemic que funciona gairebé igual que en el clàssic ‘Devil May Cry’. Altres novetats en aquesta nova edició per a consoles d’última generació és que els controls seran configurables, s’afegiran 60 nivells a ‘Vergil Bloody Palace’, s’han reequilibrat i reajustat els caps i els moviments de Dante, inclòs mods populars de la comunitat i una escena cinemàtica no inclosa en el títol original.

En la part tècnica ‘DmC: Devil May Cry’ s’inclouen gràfics en alta resolució incloent textures, personatges i cinemàtiques, 60fps i resolució de 1080p. Aquestes millores tècniques seran disponibles tant per a usuaris de PlayStation4 com de Xbox One. En resum, la remasterització d’aquest títol va més enllà de la simple adaptació a les consoles d’última generació i ofereix als usuaris de ‘DmC: Definitive Edition’ una nova experiència de joc.

Imatge: MaxwellIan1990

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘DmC: Definitive Edition’ arribarà el primer trimestre de 2015”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio