GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Esports, ps3, PSP, Videojocs, Wii

Diversió garantida amb Locos por el Surf

By , on 28 de agost de 2008

L’estiu passat les pantalles de cinema van inundar-se de pel·lícules d’animació per omplir temps buit dels nens abans de tornar a l’escola. Locos por el Surf va ser una de les estrenes més destacades, i amb ella el seu videojoc per a PSP, PS2, PS3, PC i Wii. El desenvolupament es va fer a Ubisoft, a Montreal, igual que la distribució. Ens centrem en les versiones per a PS3 i PSP, per a poder comprovar si ens trobem davant d’un videojoc interessant o un intent de fer caixa a través de la pel·lícula.

Ens trobem davant un videojoc de carreres a taules de surf, un concepte un tant atípic que funciona prou bé amb un sistema de joc molt similar a videojocs com Mario Kart. Per a començar la nostra competició haurem d’escollir un dels 10 personatges de la pel·lícula i una taula de surf. Al principi no estan tots disponibles, sinó que els haurem d’anar desbloquejant amb els nostres triomfs. També es podran desbloquejar llistes musicals i circuits per a jugar en el mode exhibició.

[ad]

En el mode carrera haurem d’anar passant per diversos torneigs i guanyar-los per desbloquejar els següents. En la versió de PSP, simplement haurem d’anar guanyant carreres, però no només quedant en primer lloc sinó amb bones puntuacions en funció dels nostres malabarismes. Després de tres carreres, els quatre classificats s’enfronten en una carrera final d’eliminació, on l’últim de cada volta s’elimina. En canvi, a la versió de PS3 cada carrera tindrà un objectiu en concret com aconseguir un número de punts, passar per portes, etc,. La versió de PS3 també compta amb un joc exta amb les baixades i tobogans de fulles, on la missió és no sortir-se de les guies i arribar en un temps determinat.

En general, l’aspecte gràfic és excel·lent, recollint perfectament l’esperit de la pel·lícula i aprofitant les possibilitats de cada màquina. Els efectes de l’aigua estan molt aconseguits a PS3, sobretot. La música compta amb una bona varietat de temes que s’acoplen perfectament al dinamisme del joc.

La seva senzilla jugabilitat fa que sigui accessible a totes les edats, que podran viure una experiència divertida sobretot si fan partides multijugador.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Diversió garantida amb Locos por el Surf”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio